Review portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Janssen

Niels Janssen

13/03/2007 14:02:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal :)

Ik ben weer eens creatief geweest en heb een ontwerp gemaakt voor mijn persoonlijke portfolio. Dus mijn vraag is, wat vinden jullie ervan?

http://www.verwierde.nl/webdesign/concept.html

~ Niels

Ps: De site werkt niet onder IE6, en ik ben ook niet van plan om het daar in te gaan laten werken. Het werkt wel onder alle andere browsers inclusief IE7.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 17:08:18
 
Simon Blok

Simon Blok

13/03/2007 14:10:00
Quote Anchor link
nice nice. lekker simpel, houd ik wel van. Maar wat ik absoluut niet snap is dat je je site niet in IE6 wilt laten werken :S
 
Thijs X

Thijs X

13/03/2007 14:13:00
Quote Anchor link
@ Niels
IE 6 is toch nog het meest gebruikte browser.. Dus niet erg gebruiksvriendelijk als je hem niet laten ondersteunen
 
Niels Janssen

Niels Janssen

13/03/2007 14:14:00
Quote Anchor link
Probeer het maar eens in IE6:p ik heb geen flauw vermoeden hoe ik dat bij elkaar ga hacken.
 
Simon Blok

Simon Blok

13/03/2007 14:17:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 13.03.2007 14:14:
Probeer het maar eens in IE6:p ik heb geen flauw vermoeden hoe ik dat bij elkaar ga hacken.

Dan heb je een uitdaging...
 
ArendJan

ArendJan

13/03/2007 14:55:00
Quote Anchor link
Ik vind 'm mooi maar wel een beetje standaard, tja een plaatje met gras en dan simpel menutje....
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

13/03/2007 15:10:00
Quote Anchor link
Wel mooi maar wel beetje standaard
 
Thijs X

Thijs X

13/03/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Jammer dat ik hier op mn werk alleen IE6 heb -_-
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/03/2007 15:18:00
Quote Anchor link
Als webdesigner iets maken wat niet geschikt is voor 80% van de bezoekers is toch wel een beetje vreemd. Het is als een autoverkoper die een auto verkoopt die niet op de openbare weg mag rijden.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2007 15:19:00
Quote Anchor link
@ Arjan
volgens mij noeme we zoiets een cross auto :P
weet je wel z'n scheurijzer of hoe je t ook wilt noemen
 
Thijs X

Thijs X

13/03/2007 15:30:00
Quote Anchor link
nico schreef op 13.03.2007 15:19:
@ Arjan
volgens mij noeme we zoiets een cross auto :P
weet je wel z'n scheurijzer of hoe je t ook wilt noemen


Of gewoon zon ralle auto die niet aan de wettelijk eisen voldoet.

Even back on topic, site die geen IE6 ondersteund is gewoon niet mogelijk. Dan heb je in ieder geval geen breed publiek qua bezoekers.
 
Bart van der veen

bart van der veen

13/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
thijs schreef op 13.03.2007 15:30:
Even back on topic, site die geen IE6 ondersteund is gewoon niet mogelijk. Dan heb je in ieder geval geen breed publiek qua bezoekers.


Ook dat is webdesign.
 

13/03/2007 16:18:00
Quote Anchor link
Erg slap dat je IE6 niet gaat ondersteunen.
Persoonlijk vind ik dat de hover bij het menu lelijk en onduidelijk is.
De foto is erg mooi maar door het donkere transparante vlak komt het echte licht effect naar mijn idee niet naar voren.
Als al je pagina's van je site zo zijn dan is het geheel binnen 20 seconden saai neem een extra (contrast)kleur.
Als je lange teksten op je website gaat gebruiken heb je één nadeel wit op donker bruin leest niet echt lekker.
In IE 5.5 is het helemaal niet alles.
Als je dat stuk 'Random photo's' gaat vullen met foto's dan is er weer een stuk van je foto weg en is er denk ik heel weinig aan je foto.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

13/03/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Kheb al wat lopen proberen met IE6 en ik denk dat ik het misschien toch wel voor elkaar ga krijgen : / verder zal ik wel kijken wat ik aan de kleur kan doen.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/03/2007 23:16:00
Quote Anchor link
heel mooi en rustig, alleen wijkt je header in IE 7 1 pixel naar rechts uit.
 
Mitchell

Mitchell

15/03/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Ik vind de simpelheid wel mooi, vaak bij layout design ga ik altijd veel verder en prop het vol... =P
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/03/2007 23:22:00
Quote Anchor link
Owjah, doe ook ff wat aan je transparantheid in IE 6
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/03/2007 23:39:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 15.03.2007 23:22:
Owjah, doe ook ff wat aan je transparantheid in IE 6


Maak je keuze..
Ik ben...
BlindBijdehandIrritantSpammer*Combinatie van eerder genoemden

Edit: Mogelijkheid toegevoegd.
* Dubbelposten, bericht editten is echt niet zo moeilijk hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Kevichill

Kevichill

15/03/2007 23:40:00
Quote Anchor link
Alle 4 :D :P
 
Hipska BE

Hipska BE

15/03/2007 23:54:00
Quote Anchor link
in safari doet hij het ook niet goed hoor
 
Johan

Johan

01/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
ben mee eens de woorden van menu die in het midden staan in de zon zijn bijna niet leesbaar
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.