Reviews gevraagt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jaap versloot

jaap versloot

12/03/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn site laatst een compleet nieuwe layout gegeven omdat ik uitgegkeken raakte op de oude lay out van mijn site.

Maar nu wil ik aan jullie vragen wat jullie ervan vinden zodat ik hem kan verbeteren.

Dit is hem dan:
Site

Hopelijk vinden jullie het wat!
J@
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaap versloot
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 22:18:30
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

12/03/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Ik vind het persoonlijk niets, het ziet er nietprofessioneel uit als een webdesign bureau. Het doet me meer denken aan een foxkids website oid. De kleurencombinatie vind ik wel weer leuk daarentegen. Ook zou ik hem centreren op mijn scherm(Opera op Ubuntu Linux @ 1024x1280) zie ik hem helemaal llinks in het hoekje staan.
 
Crispijn -

Crispijn -

12/03/2008 14:10:00
Quote Anchor link
Ik vind het echt een website die gecentreerd moet worden. Dus dat is de eerste tip.

Verder zou ik de hoogte gewoon variabel maken, en dus niet werken met scroll balken in je div.

Een menu opbouwen uit een tabel kan eigenlijk echt niet. Probeer er eens een lijst van te maken!

Verder is je header niet zo spannend, en vind ik alle afgeronde lijnen en dingen best wel druk...

Ik vind het niet echt mijn smaak. Hij doet ook wat ouderwets aan naar mijn idee. Wat frisse kleur vlakken er in of een bepaalde strakheid mis ik...
 
Ronald Vesterink

Ronald Vesterink

12/03/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Je moet ook even naar je pagina-opbouw kijken. Er staan heel veel nutteloze regels in, zie hieronder. Tevens sluit je je </body> af en daarna wordt je menu nog eens opgebouwd. Lijkt me dat dat een andere volgorde moet hebben.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<p dir=ltr align=left><font face="arial, helvetica, sans-serif" size=2></font>
<p dir=ltr align=left><font size=2></font>
<p dir=ltr align=left><font size=2></font>
<p dir=ltr align=left><font size=2></font>
<p dir=ltr align=left><font size=2></font>
<p dir=ltr align=left>
<p dir=ltr align=left>
<p dir=ltr align=left>
<p dir=ltr align=left></p></font></font></font></font></body></html></td></tr></table>  </div>
<div id=menu>
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 14:16:00
Quote Anchor link
Ik wil graag naar onder scrollen maar het lukt me niet :( .
Verder zoveel is er niet veranderd maar goed.
Centreren is de boodschap en zoals gezegd hoogte variabel maken.

mvg
 
Jaap versloot

jaap versloot

12/03/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Het centreren dat is al vanaf het begin het grootste probleem:( want wat ik ook doe het lukt niet:( weet iemand iets handigs ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/03/2008 14:35:00
Quote Anchor link
Plaats je content in een container div waarvan je de linker en rechter margin op auto zet...
 
Jaap versloot

jaap versloot

12/03/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het al:D
THNX!!!
meer Commentaar welkom!
 
Winkie

winkie

12/03/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#container {
margin: 0 auto;
}


Edit: damn te laat >.<
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door winkie
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 14:50:00
Quote Anchor link
winkie schreef op 12.03.2008 14:47:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#container {
margin: 0 auto;
}


Edit: damn te laat >.<


foutje gemaakt :p
padding: 0px; bijvoegen
 
Crispijn -

Crispijn -

12/03/2008 14:51:00
Quote Anchor link
in ff2 is hij nog niet gecentreerd hoor!
 
Jaap versloot

jaap versloot

12/03/2008 15:23:00
 
Aron K

Aron K

12/03/2008 15:28:00
Quote Anchor link
jaap schreef op 12.03.2008 15:23:


Zo vind ik hem wel mooi als ie gecentreerd is, ik heb 2 opmerkingen:
-De blauwe achtergrond vind ik niet echt heel mooi.
-De tekst in je header is niet helemaal scherp.

Verder is ie echt mooi vind ik.

Edit:
Als ik (in firefox) op contact klik gaat het menu'tje helemaal naar links in het scherm.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Crispijn -

Crispijn -

12/03/2008 15:32:00
Quote Anchor link
Dat ziet er een stuk chiquer uit zo jaap!

bij mij hetzelfde probleem op de contactpagina
 
B L

B L

12/03/2008 20:06:00
Quote Anchor link
Ik vind niet dat het gecentreerd moet worden , er zijn ontzettend veel gecentreerde site's en ik vind het mooier zo , ik vind het in ieder geval heel knap gedaan ;) iets wat ik je zeker niet na doe ;) Veel succes nog.
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 20:14:00
Quote Anchor link
moet wel gecentreerd en deze lijkt dan weer heel fel op de oude (die hiervoor hiervoor snap je ? :p )

contact has same problem here
 
- -

- -

12/03/2008 20:53:00
Quote Anchor link
V2 is erg mooi, alleen even een andere header.
 
Jaap versloot

jaap versloot

21/03/2008 21:15:00
Quote Anchor link
OK mensen ik heb hem gecentreerd en het menu doet het weer... alleen nu nog het laatste probleem.. mijn scroll balk is hem gesmeerd:P hoe je het ook doet hij wil niet scrollen(over de hele pag..) en de kleine scroll doet het wel:S

klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jaap versloot
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Ik zie alleen de onderkant als ik op F11 klik.
 
Jaap versloot

jaap versloot

21/03/2008 21:29:00
Quote Anchor link
dat is ook het probleem;)
weet u de oplossing????
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jaap versloot
 
Wouter K

Wouter K

21/03/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Maak je site kleiner ?
Post je css ?
...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.