Ronde hoeken om frames

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick Nurmodeluxe

Nick Nurmodeluxe

12/01/2012 15:25:39
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je ronde hoeken kan krijgen om frames dmv van css3 (dus zonder afbeeldingen)?

Gr Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:43:05
 
Eddy B

Eddy B

12/01/2012 15:26:43
Quote Anchor link
Border-radius: 3px;
 
Nick Nurmodeluxe

Nick Nurmodeluxe

12/01/2012 15:27:15
Quote Anchor link
werkt dat ook bij frames en hoe dan? Ik weet wel hoe het moet met div
Gewijzigd op 12/01/2012 15:27:41 door Nick Nurmodeluxe
 
Eddy B

Eddy B

12/01/2012 15:29:05
Quote Anchor link
Hetzelfde, in de style. Ik weet niet zeker of het ook met frames werkt.
 
Nick Nurmodeluxe

Nick Nurmodeluxe

12/01/2012 15:35:56
Quote Anchor link
Nee, dat heb ik geprobeerd, dat werkt niet. Iemand anders nog een idee?
 
Erwin H

Erwin H

12/01/2012 15:41:18
Quote Anchor link
binnen je frame een div zetten op 100% en alle styling op dat div loslaten?
 
Jordy -

Jordy -

12/01/2012 15:43:25
Quote Anchor link
Hoezo werkt dat niet?:

<iframe src="http://www.google.nl"
name="Google" height="500px" width="800px"
scrolling="auto" style='border-radius:30px;'>
<p>Je browser ondersteunt geen iFrames.</p>
</iframe>

En ik zou goed nadenken of er geen alternatief is voor je iframe, want het gebruik ervan is sterk afgeraden.
http://www.dynamicsitesolutions.com/html/reasons-to-avoid-frames-and-iframes/
Gewijzigd op 12/01/2012 15:43:53 door Jordy -
 
Remko Tes

Remko Tes

12/01/2012 16:24:57
Quote Anchor link
Het ziet er wel een leuk uit in FF maar IE8 doet er helemaal niks mee, klopt dat?
 
- Mark -

- Mark -

12/01/2012 16:32:57
Quote Anchor link
border radius zit er pas vanaf IE9 in voor zover ik weet dus dat zou best kunnen.
 
Jordy -

Jordy -

12/01/2012 16:46:14
Quote Anchor link
@Mark, dat klopt inderdaad.

Maar zoals ik al zei, gebruik geen iFrames.
 
Wouter J

Wouter J

12/01/2012 17:36:47
Quote Anchor link
Gebruik natuurlijk wel alle prefixen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;


Handige tool hiervoor: http://prefixr.com

En border-radius is CSS3 en dat is nog in de testfase. In oude browsers en lagere versies van IE kan het dus mislopen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.