rss feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Guilliano

Guilliano

08/12/2009 17:19:00
Quote Anchor link
Beste,

Hoe kan ik rssfeeds van een bepaalde site laten weergeven op de mijne?
eigelijk zoiets als http://www.howzekers.be/

Bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:25:39
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/12/2009 17:31:00
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 12:48:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 08.12.2009 17:31:

Dit is een rss feed van 1 website.
Maar ik wil meerdere rss feeds van meerdere website's op mijn site hebben staan en die gerangschikt volgens datum.

Kan iemand mij helpen?

Bedankt
 
Robert Deiman

Robert Deiman

09/12/2009 13:47:00
Quote Anchor link
@Guilliano
Dat is niet heel veel anders als Mr. Ark je laat zien, alleen geef je die rss feeds niet weer, maar plaats je de items bijv. in een database of gewoon in een array. Dan rangschikken en dan alles weergeven.

Niet heel veel anders en als je een klein beetje PHP/ SQL kennis hebt prima te doen met het voorbeeld van Mr. Ark
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 17:12:00
Quote Anchor link
Ik zoek toch iemand die mij op weg kan helpen, ben net bezig met php heb al paar tuts van array bekeken maar ik geraak er niet aan uit.

Bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 17:19:00
Quote Anchor link
Google eens op SimpleXML ;-)
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 17:22:00
Quote Anchor link
Quote:
ben net bezig met php heb al paar tuts van array bekeken maar ik geraak er niet aan uit.


Misschien eerst php en MySQL(i) leren voordat je verder gaat?

- http://phptuts.nl/view/41/
- http://phptuts.nl/view/39/
- http://phptuts.nl/view/35/
 
Niek s

niek s

09/12/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Wat wil je?
De resultaten? of wil je echt de letterlijke feed?
Het verschil zit em namelijk in of je gewoon een file_get_contents() moet doen, of dat je een XML parser moet gebruiken om de RSS te "snappen" en te "parsen".

Wil jij de feed aanbieden aan anderen, of wil je gewoon op jou website de nieuwste nieuwtjes op je site ..? ;)
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 18:28:00
Quote Anchor link
niek schreef op 09.12.2009 17:41:
Wat wil je?
De resultaten? of wil je echt de letterlijke feed?
Het verschil zit em namelijk in of je gewoon een file_get_contents() moet doen, of dat je een XML parser moet gebruiken om de RSS te "snappen" en te "parsen".

Wil jij de feed aanbieden aan anderen, of wil je gewoon op jou website de nieuwste nieuwtjes op je site ..? ;)


Ik wil graag de nieuwste nieuwtjes op mijn website van verschillende websites die gesorteerd zijn op datum.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Met SimpleXML uitlezen, en de titels, berichten, auteurs en datums uitlezen en opslaan in de database. En vervolgens sorteren op de datum.
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 09.12.2009 19:11:
Met SimpleXML uitlezen, en de titels, berichten, auteurs en datums uitlezen en opslaan in de database. En vervolgens sorteren op de datum.

En nu z' script vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 19:29:00
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// The file test.xml contains an XML document with a root element
// and at least an element /[root]/title.


if (file_exists('http://www.hln.be/sport/belgischvoetbal/cercle-brugge/rss.xml')) {
    $xml = simplexml_load_file('http://www.hln.be/sport/belgischvoetbal/cercle-brugge/rss.xml');

    print_r($xml);
}
else {
    exit('Failed to open test.xml.');
}

?>


Geef de fout
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Failed to open test.xml.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 19:38:00
Quote Anchor link
Dan lijkt de allow_url_fopen in php.ini (zie ook phpinfo() ) uit te staan, zodat je geen externe sites kan openen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 09.12.2009 19:38:
Dan lijkt de allow_url_fopen in php.ini (zie ook phpinfo() ) uit te staan, zodat je geen externe sites kan openen?


allow_url_fopen On
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 19:41:00
Quote Anchor link
Hm, dan kan je blijkbaar met file_exists niet controleren of een URL bestaat.
Haal die statement weg, en controleer gewoon met $xml
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 19:44:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 09.12.2009 17:19:
Google eens op SimpleXML ;-)

Oké, bedankt.
Als je nog tijd hebt kan je mij dan nu verder helpen om het in een mysql database te zetten?

EDIT:
Best met een foreach werken?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guilliano
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 19:47:00
Quote Anchor link
ja, ideaal om array's door te lopen.
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 20:14:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 09.12.2009 19:47:
ja, ideaal om array's door te lopen.

Eerst wil ik je al bedanken voor je hulp!
Maar nu zit ik weer vast
Ik heb ondertussen al dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?phph
    $xml = simplexml_load_file('http://www.hln.be/sport/belgischvoetbal/cercle-brugge/rss.xml');

    print_r($xml);
foreach ($xml->channel as $nieuws) {
  echo "<h2>titel " . $nieuws->title . "</h2>" ;
  foreach ($nieuws->item as $nieuwsItem) {
      echo "<br /> titel: " . $nieuwsItem->title ;
      mysql_query("INSERT INTO `nieuws` (`titel`, `datum`, `beschrijving`, `link`) VALUES ('$nieuwsItem->title', '$nieuwsItem->pubDate', '$nieuwsItem->description', '$nieuwsItem->link');");
  }
  echo "<br />" ;
}
?>


Maar nu slaagt die maar 1 array op in mysql.

En ik wil dat hij alles opslaagt in mijn database. Bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guilliano
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 20:54:00
Quote Anchor link
Volgens mij is die eerste foreach al niet eens nodig?
Je kan die toch al oproepen met: $xml->channel->title ?
Heb je een URL waar jouw array op staat (of een ingekortte om hier te posten)...?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Guilliano

Guilliano

09/12/2009 21:05:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 09.12.2009 20:54:
Volgens mij is die eerste foreach al niet eens nodig?
Je kan die toch al oproepen met: $xml->channel->title ?
Heb je een URL waar jouw array op staat (of een ingekortte om hier te posten)...?

http://fmedia.be/test/
Die eerst foreach moet ik eigenlijk ook niet hebben.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.