Script werkt niet! Help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yvonne

Yvonne

12/08/2004 19:13:00
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen. Ik heb een script gekregen maar als ik het formulier verzend waar het script voor is dan krijg ik niks op mijn e-mail voor de rest krijg ik wel het verzonden scherm te zien op de site. www.lifestyle4all.nl
Wie kan mij verder helpen????
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 03:35:40
 
Eris -

Eris -

12/08/2004 21:32:00
Quote Anchor link
MSN support of email support kost bij mij 10 euro per seconden, support via forums is bij mij gratis. Dus post je forumlier + verwerkt script even.
 
Rikjan

Rikjan

12/08/2004 21:42:00
Quote Anchor link
ik heb de site ff bezocht en gaat het over het formulier met "Informatie aanvraag"??

daar zitten zowieso fouten in, want er staan leuke *(sterretjes) met vakjes die je verplicht moet invullen.

Hoewel ik niets invulde kon ik toch gewoon versturen, en kreeg ik ook het bericht dat het formulier was verstuurd...

het hele script zal dus wel duidelijk aangepast moeten worden.
 
Yvonne

Yvonne

13/08/2004 00:25:00
Quote Anchor link
Ik had het bericht gemaakt met die sterretjes maar ik denk dat de gene die het script gemaakt heeft dit niet heeft meegenomen. Het gaat om informatie aanvraag en thuiswerken formulier.
Onderstaand is de html van het formulier wat op de informatie aanvraag pagina staat.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Lifestyle4all</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body bgcolor="#FFFFCC">
<div align="left">
<center>
<table width="626" border="1" bordercolor="#000000">
<tr>
<td bordercolor="#333333"><div align="center"><strong>Informatie aanvraag</strong></div></td>
</tr>
</table></center><br>
<center>
<table width="626" border="0">
<tr>
<td height="2150">
<div align="left">

<p align="center">Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Vul dan
dit formulier in.<br>
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel
vrijblijvend een advies op maat.</font></p>
<p align="center"><em>Onderstaand formulier werkt nog niet dus stuur
ons een mailtje met je persoonsgegevens.</em></p>
<p align="center"><font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Alle
velden met een <font color=#ff0000>*</font> zijn verplicht </font></p>

<form action=sendmail.php method=GET target="_self"><table width="750" border="1" align="center" bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#EEEEEE" id="informatie aanvraag">
<tr>
<td width="318">Naam <font color=#ff0000 size="-1">*</font><font size="-1">&nbsp;</font></font></td>
<td width="366"> <input name="Naam" type="text" id="Naam" size="40"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Adres <font color=#ff0000 size="-1">*</font><font size="-1">&nbsp;</font></font></td>
<td> <input name="Adres" type="text" id="Adres" size="40"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Postcode <font color=#ff0000 size="-1">*</font><font size="-1">&nbsp;</font></font></td>
<td> <input name="Postcode" type="text" id="Postcode" size="10" maxlength="7"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats <font color=#ff0000 size="-1">*</font></font></td>
<td> <input name="Woonplaats" type="text" id="Woonplaats" size="40"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoonnummer <font color=#ff0000 size="-1">*</font><font size="-1">&nbsp;</font></font></td>
<td> <input name="Telefoonnummer" type="text" id="Telefoonnummer" size="20"></font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Mobiel telefoonnummer</td>
<td><input name="telefoon_mobiel" type="text" id="telefoon_mobiel" value="06-" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail</font></td>
<td> <input name="E-mail" type="text" id="E-mail" size="40"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Leeftijd</font></td>
<td> <input name="Leeftijd" type="text" id="Leeftijd" size="4" maxlength="3">
jaar </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Geslacht</font></td>
<td> <input name="Geslacht" type="checkbox" id="Geslacht" value="Man">
Man
<input name="Geslacht" type="checkbox" id="Geslacht" value="Vrouw">
Vrouw</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Wanneer bent u het best bereikbaar?<font color=#ff0000 size="-1">*</font><font size="-1">&nbsp;</font></font></td>
<td> <select name="dag_bereikbaar" id="dag_bereikbaar">
<option>Maak uw keuze</option>
<option>Doordeweeks</option>
<option>Weekends</option>

<option>Maandag</option>
<option>Dinsdag</option>
<option>Woensdag</option>
<option>Donderdag</option>
<option>Vrijdag</option>
<option>Zaterdag</option>
</select> <select name="tijd_bereikbaar" id="tijd_bereikbaar">
<option>Maak uw keuze</option>
<option>tussen 10.00-12.00 uur</option>
<option>tussen 12.00-15.00 uur</option>
<option>tussen 15.00-18.00 uur</option>
<option>tussen 18.00-20.00 uur</option>
<option>tussen 20.00-22.00 uur</option>
<option>de gehele dag</option>
</select> </font></td>
</tr>
<tr>
<td><p>Ik wil graag advies over <font color=#ff0000 size="-1">*</font><br>
(meerdere vakjes aankruisen mag)</font></p></td>
<td><p>
<input name="Advies" type="checkbox" id="Advies" value="Advies-afvallen">
Afvallen <strong>(vul onderdeel A en C in)<br>
<input name="Advies" type="checkbox" id="Advies" value="Advies_aankomen">
</strong>Aankomen <strong>(vul onderdeel A en C in)<br>
<input name="Advies" type="checkbox" id="Advies" value="Advies_gezondheid">
</strong>Gezondheid algemeen <strong>(vul onderdeel A
en C in)<br>
<input name="Advies" type="checkbox" id="Advies" value="Advies_sportvoeding">
</strong>Sportvoeding <strong>(vul onderdeel B en C in)<br>
<input name="Advies" type="checkbox" id="Advies" value="Advies_ gezichtverzorging">
</strong>Gezichtverzorging <strong>(vul onderdeel D in)<br>
<input name="Huidverzorging" type="checkbox" id="Huidverzorging" value="Advies_huidverzorging">
</strong>Huidverzorging <strong>(vul onderdeel E in)</strong><br>
<input name="Advies" type="checkbox" id="Advies" value="Advies_haarverzorging">
Haarverzorging <strong>(vul onderdeel F in)</strong></font></p></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><strong>Onderdeel A: Eetpatroon</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td>Waaruit bestaat uw ontbijt?</font></td>
<td> <textarea name="eetpatroon_ontbijt" cols="35" id="eetpatroon_ontbijt"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Waaruit bestaat uw lunch?</font></td>
<td> <textarea name="eetpatroon_lunch" cols="35" id="eetpatroon_lunch"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Waaruit bestaat uw diner?</font></td>
<td> <textarea name="eetpatroon_diner" cols="35" id="eetpatroon_diner"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Eet u tusendoortjes en zo ja, wat?</font></td>
<td> <textarea name="eetpatroon_tusendoortjes" cols="35" id="eetpatroon_tusendoortjes"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Houdt u meer van zoetigheid of hartigheid?</font></td>
<td> <input name="Zoetigheid_hartigheid" type="checkbox" id="Zoetigheid_hartigheid" value="Zoetigheid">
Zoetigheid
<input name="Zoetigheid_hartigheid" type="checkbox" id="Zoetigheid_hartigheid" value="Hartigheid">
Hartigheid</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Eet u veel pasta's of aardappelen?</font></td>
<td> <input name="Pasta's_aardappelen" type="checkbox" id="Pasta's_aardappelen" value="Ja">
Ja
<input name="Pasta's_aardappelen" type="checkbox" id="Pasta's_aardappelen" value="Nee">
Nee
<input name="Pasta's_aardappelen" type="checkbox" id="Pasta's_aardappelen" value="Soms">
Soms </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Eet u veel fast-food?</font></td>
<td> <input name="Fast-food" type="checkbox" id="Fast-food" value="ja_ontbijt">
Ja, ontbijt
<input name="Fast-food" type="checkbox" id="Fast-food" value="ja_lunch">
Ja, lunch
<input name="Fast-food" type="checkbox" id="Fast-food" value="ja_diner">
Ja, diner
<input name="Fast-food" type="checkbox" id="Fast-food" value="nee">
Nee </font></td>
</tr>
<tr>
<td height="179">Wat drinkt u gemiddeld per dag?</font></td>
<td><table width="228" border="0">
<tr>
<td width="64">Water</font></td>
<td width="154"> <input name="Drinken_water" type="text" id="Drinken_water" value="" size="3" maxlength="2">
glazen</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Koffie</font></td>
<td> <input name="Drinken_koffie" type="text" id="Drinken_koffie" value="" size="3" maxlength="2">
glazen </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Thee</font></td>
<td> <input name="Drinken_thee" type="text" id="Drinken_thee" value="" size="3" maxlength="2">
glazen </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Melk</font></td>
<td> <input name="Drinken_melk" type="text" id="Drinken_melk" value="" size="3" maxlength="2">
glazen </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Frisdrank</font></td>
<td> <input name="Drinken_frisdrank" type="text" id="Drinken_frisdrank" value="" size="3" maxlength="2">
glazen </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Alcohol</font></td>
<td> <input name="Drinken_alcohol" type="text" id="Drinken_alcohol" value="" size="3" maxlength="2">
glazen </font></td>
</tr>
</table></td>
</tr>
<tr>
<td>Hoeveel kilo wilt u afvallen?</font></td>
<td> <input name="Afvallen_kilo" type="text" id="Afvallen_kilo" value="" size="4" maxlength="3">
kilo</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Hoeveel kilo wilt u aankomen?</font></td>
<td> <input name="Aankomen_kilo" type="text" id="Aankomen_kilo" value="" size="4" maxlength="3">
kilo </font></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><strong>Onderdeel B: Sport</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td>Welke sport(en) beoefent u?</font></td>
<td> <input name="Sporten_beoefenen" type="text" id="Sporten_beoefenen" value="" size="50"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Hoe vaak sport u per week?</font></td>
<td> <input name="Sporte_perweek" type="text" id="Sporte_perweek" value="" size="3" maxlength="2">
keer </font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u vaak last van kortademigheid tijdens het sporten?</font></td>
<td> <input name="kortademigheid" type="checkbox" id="kortademigheid" value="ja">
Ja
<input name="Kortademigheid" type="checkbox" id="Kortademigheid" value="Soms">
Soms
<input name="Kortademigheid" type="checkbox" id="Kortademigheid" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u vaak last van spierblessures tijdens het sporten
(kramp, overbelast, e.d.)?</font></td>
<td> <input name="spierblessures" type="checkbox" id="spierblessures" value="Ja">
Ja
<input name="Spierblessures" type="checkbox" id="Spierblessures" value="Soms">
Soms
<input name="Spierblessures" type="checkbox" id="Spierblessures" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u veel last van spierpijn na het sporten?</font></td>
<td> <input name="Spierpijn" type="checkbox" id="Spierpijn" value="Ja">
Ja
<input name="Spierpijn" type="checkbox" id="Spierpijn" value="Soms">
Soms
<input name="Spierpijn" type="checkbox" id="Spierpijn" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><strong>Onderdeel C: Medische vermeldingen</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u gezondheidsklachten? Zo ja, welke?</font></td>
<td> <textarea name="Gezondheid_klachten" cols="35" id="Gezondheid_klachten"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Gebruikt u medicijnen? Zo ja, waarvoor?</font></td>
<td> <textarea name="Gezondheid_medicijnen" cols="35" id="Gezondheid_medicijnen"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Mag u bepaalde dingen niet eten? Zo ja, welke?</font></td>
<td> <textarea name="Gezondheid_eten" cols="35" id="Gezondheid_eten"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Bent u vaak ziek?</font></td>
<td> <input name="Ziek" type="checkbox" id="Ziek" value="Heel vaak">
Heel vaak
<input name="Ziek" type="checkbox" id="Ziek" value="Vaak">
Vaak
<input name="Ziek" type="checkbox" id="Ziek" value="Soms">
Soms
<input name="Ziek" type="checkbox" id="Ziek" value="Bijna nooit">
Bijna nooit</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Herstelt u snel na ziekte?</font></td>
<td> <input name="Herstel" type="checkbox" id="Herstel" value="Snel">
Snel
<input name="Herstel" type="checkbox" id="Herstel" value="Normaal">
Normaal
<input name="Herstel" type="checkbox" id="Herstel" value="Langzaam">
Langzaam</font></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><strong>Onderdeel D: Gezichtverzorging</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u een droge huid?</font></td>
<td> <input name="Gezicht_droog" type="checkbox" id="Gezicht_droog" value="Ja">
Ja
<input name="Gezicht_droog" type="checkbox" id="Gezicht_droog" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u een vette huid?</font></td>
<td> <input name="Gezicht _vet" type="checkbox" id="Gezicht _vet" value="Ja">
Ja
<input name="Gezicht_vet" type="checkbox" id="Gezicht_vet" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u een normale/gemengde huid?</font></td>
<td> <input name="Gezicht-normaal" type="checkbox" id="Gezicht-normaal" value="Ja">
Ja
<input name="Gezicht_normaal" type="checkbox" id="Gezicht_normaal" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u een gevoelige huid?</font></td>
<td> <input name="Gezicht_gevoelig" type="checkbox" id="Gezicht_gevoelig" value="Ja">
Ja
<input name="Gezicht_gevoelig" type="checkbox" id="Gezicht_gevoelig" value="Soms">
Soms
<input name="Gezicht_gevoelig" type="checkbox" id="Gezicht_gevoelig" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Bent u overgevoelig voor bepaalde stoffen? Zo ja, welke?</font></td>
<td> <input name="Gezicht_overgevoelig" type="text" id="Gezicht_overgevoelig" value="" size="50"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u last van (jeugd)puistjes?</font></td>
<td> <input name="Gezicht_puistjes" type="checkbox" id="Gezicht_puistjes" value="Ja">
Ja
<input name="Gezicht_puistjes" type="checkbox" id="Gezicht_puistjes" value="Soms">
Soms
<input name="Gezicht_puistjes" type="checkbox" id="Gezicht_puistjes" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><strong>Onderdeel E: Huidverzorging</strong></font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u vaak een droge huid?</font></td>
<td> <input name="Huid_droog" type="checkbox" id="Huid_droog" value="Ja">
Ja
<input name="Huid_droog" type="checkbox" id="Huid_droog" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u vaak een vette huid?</font></td>
<td> <input name="Huid_vet" type="checkbox" id="Huid_vet" value="Ja">
Ja
<input name="Huid_vet" type="checkbox" id="Huid_vet" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u vaak een gevoelige huid?</font></td>
<td> <input name="Huid_gevoelig" type="checkbox" id="Huid_gevoelig" value="Ja">
Ja
<input name="Huid_gevoelig" type="checkbox" id="Huid_gevoelig" value="Soms">
Soms
<input name="Huid_gevoelig" type="checkbox" id="Huid_gevoelig" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Bent u overgevoelig voor bepaalde stoffen? Zo ja, welke?</font></td>
<td> <input name="Huid_overgevoelig" type="text" id="Huid_overgevoelig" value="" size="50"> </font>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u cellulitusvorming?</font></td>
<td> <input name="Huid_cell" type="checkbox" id="Huid_cell" value="Ja">
Ja
<input name="Huid_cell" type="checkbox" id="Huid_cell" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u last van (jeugd)puistjes?</font></td>
<td> <input name="Huid_puistjes" type="checkbox" id="Huid_puistjes" value="Ja">
Ja
<input name="Huid_puistjes" type="checkbox" id="Huid_puistjes" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td><strong>Onderdeel F: Haarverzorging</strong></font></td>
<td></font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u droog en/of beschadigd haar?</font></td>
<td><font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">
<input name="Haar_droog" type="checkbox" id="Haar_droog" value="Ja">
Ja
<input name="Haar_droog" type="checkbox" id="Haar_droog" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Heeft u gekleurd haar?</font></td>
<td> <input name="Haar_gekleurd" type="checkbox" id="Haar_gekleurd" value="Ja">
Ja
<input name="Haar_gekleurd" type="checkbox" id="Haar_gekleurd" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Wast u uw haar elke dag?</font></td>
<td> <input name="Haar_elkedag" type="checkbox" id="Haar_elkedag" value="Ja">
Ja
<input name="Haar_elkedag" type="checkbox" id="Haar_elkedag" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Gebruikt u regelmatig haarspray of haarlak?</font></td>
<td> <input name="Haar_haarspray" type="checkbox" id="Haar_haarspray" value="Ja">
Ja
<input name="Haar_haarspray" type="checkbox" id="Haar_haarspray" value="Nee">
Nee</font></td>
</tr>
<tr>
<td>Hoe hebt u onze website gevonden?</td>
<td><select name="select">
<option>Maak uw keuze</option>
<option>Kennis</option>
<option>Advertentie op internet</option>
<option>Advertentie uit de krant</option>
<option>Flyer</option>
<option>Zoekmachine</option>
<option>Visitekaartje</option>
<option>Supermarkt/winkel</option>
<option>Overig</option>
</select></td>
</tr>
<tr>
<td><strong>Heeft u nog specifieke vragen en/of opmerkingen?</strong></font></td>
<td> <textarea name="Vragen_opmerkingen" cols="35" id="Vragen_opmerkingen"></textarea> </font>
</td>
</tr>
<tr>

<td height="86" colspan="2"><div align="center">
<p>&nbsp;</p>
<p>
<input type="submit" name="Submit" value="Verstuur dit formulier!"><input type="reset" name="Reset" value="Leeg het formulier!"></form></font>
</p>
</div></td>
</tr>
</table>
</form>


</div>
</blockquote></td>
</tr>
</table></center>
</div>
</body>
</html>

Onderstaand is het php script waar naar verwezen wordt in het formulier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php

$MailToAddress
= "[email protected]"; // your email address
$redirectURL = "http://www.lifestyle4all.nl/thankyou.php"; // the URL of the thank you page.

# optional settings

$MailSubject = "Email Vanaf Lifestyle4all"; // the subject of the email
$MailToCC = ""; // CC (carbon copy) also send the email to this address (leave empty if you don't use it)
# in the $MailToCC field you can have more then one e-mail address like "[email protected], [email protected], [email protected]"

# If you are asking for a name and an email address in your form, you can name the input fields "name" and "email".
# If you do this, the message will apear to come from that email address and you can simply click the reply button to answer it.
# You can use this scirpt to submit your forms or to receive orders by email.

# If you have a multiple selection box or multiple checkboxes, you MUST name the multiple list box or checkbox as "name[]" instead of just "name"
# you must also add "multiple" at the end of the tag like this: <select name="myselectname[]" multiple>
# you have to do the same with checkboxes

# This script was written by George A. & Calin S. from Web4Future.com
# There are no copyrights in the sent emails.

# DO NOT EDIT BELOW THIS LINE ==================================================================
# ver. 1.4

$w4fMessage = "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN\" \"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd\"><html><head><title>$MailSubject</title><meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-1\"></head><body>";
    if (is_array($HTTP_GET_VARS)) {
    reset($HTTP_GET_VARS);
    while(list($key, $val) = each($HTTP_GET_VARS)) {
        $GLOBALS[$key] = $val;
        if (is_array($val)) {
            $w4fMessage .= "<b>$key:</b> ";
            foreach ($val as $vala) {
                $vala =stripslashes($vala);
                $w4fMessage .= "$vala, ";
            }

            $w4fMessage .= "<br>";
        }
    
        else {
            $val = stripslashes($val);
            if (($key == "Submit") || ($key == "submit")) { }     
            else {     if ($val == "") { $w4fMessage .= "$key: - <br>"; }
                    else { $w4fMessage .= "<b>$key:</b> $val<br>"; }
            }
        }
    }
// end while
    }//end if
    else {
    reset($HTTP_POST_VARS);
    while(list($key, $val) = each($HTTP_POST_VARS)) {
        $GLOBALS[$key] = $val;
        if (is_array($val)) {
            $w4fMessage .= "<b>$key:</b> ";
            foreach ($val as $vala) {
                $vala =stripslashes($vala);
                $w4fMessage .= "$vala, ";
            }

            $w4fMessage .= "<br>";
        }
    
        else {
            $val = stripslashes($val);
            if (($key == "Submit") || ($key == "submit")) { }     
            else {     if ($val == "") { $w4fMessage .= "$key: - <br>"; }
                    else { $w4fMessage .= "<b>$key:</b> $val<br>"; }
            }
        }
    }
// end while
    }//end else
$w4fMessage = "<font face=verdana size=2>".$w4fMessage."</font></body></html>";
mail($MailToAddress, $MailSubject, $w4fMessage, "From: $Name <$Email>\r\nReply-To: $Name <$Email>\r\nX-Mailer: PHP/" . phpversion()."\r\nX-MimeOLE: Produced By Web4Future Easiest Form2Mail v1.4\r\nBCc: $MailToCC\r\nContent-Type: text/html; charset=ISO-8859-1\r\n");
header("Location: ".$redirectURL);
?>


Het andere formulier op de thuis werk pagina heeft hetzelfde php verzend script, heb ik alleen het e-mail adres van gewijzigd.

Ik hoop dat iemand weet wat er fout zit, want ik wil heel graag dat dit werkt.
Ik ben benieuwd, succes.
 
B a s
Beheerder

B a s

13/08/2004 11:20:00
Quote Anchor link
Yvonne, zie het contact formulier van Miranda, stuk minder code en werkt perfect :)

http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/12/

Velden zoals heeft u ook een vette huid kun je er gewoon bij zetten :) als je 'iets' weet van php..

Om een antwoord op je vraag te geven, werkt hetzelfde scriptje bij jou thuis wel? Probeer eens een ander e-mail adres (het email adres wat je voor andere scriptje ook gebruikt) in te voeren en probeer het dan nog eens..

misschien ligt het niet aan het scriptje maar aan je e-mail provider? dat hij de e-mails op een onverklaarbare abnormale niet-logische manier tegen houdt ofzo :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.