Scroll voor meer records met limit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

21/11/2012 15:01:39
Quote Anchor link
Ik zou graag willen weten hoe je zoiets kan programmeren.
Wat wil ik, ik heb een query-:
Namenlijk:
<code>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
"SELECT * FROM notities WHERE cursist_id = " . $row[0] . " ORDER BY bericht_id DESC LIMIT 3"
?>

</code>
Die laat 3 records zien (dat is goed) maar ik wil echter met SCROLL-NAAR-BENEDEN dat die meer records dan 3 laat zien
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:33:53
 
Tim van Norde

Tim van Norde

21/11/2012 16:38:30
Quote Anchor link
Bedoel je een knop scroll naar beneden of bedoel je dat de gebruiker gewoon met zijn muis scrollt?
Je kunt in ieder geval het onscroll event gebruiken om vervolgens een http request te maken naar je script. Let er wel op dat je onScroll alleen wordt getriggerd als de div of wat dan ook ook echt een scrollbar heeft.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

21/11/2012 18:08:40
Quote Anchor link
Hallo tim bedankt voor je reactie,
Ik bedoel echt met een scrollbar (overflow: scroll)(dat weer in een aparte td zit)
Ik gebruik liever nog geen javascript omdat ik daar pas mee begin en (zoveel mogelijk)
mijn script serverside wil hebben.
Gewijzigd op 21/11/2012 18:09:26 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.