servercheck redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »
Danny A-noniem

Danny A-noniem

03/03/2012 11:14:47
Quote Anchor link
Hallo
ik zit een beetje te puzzelen.
ik heb dit script, waarbij ik standaard wil kijken of in dit geval poort 200 van google openstaat en reageert.
wanneer deze online is zou die naar site1 moeten gaan op poort 80
is google offline in dit geval op poort 200, dan zou die naar site 2 moeten doorlinken op poort 80.
echter dat wil niet zo...

(oja google heb ik maar even als naam gebruikt net als de poortnummers.)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= exec("ping -c 1 http://www.google.com:200");
if ($result == 0){
  header('Location: http://www.site2.nl:80');
}
else{
  header('Location: http://www.site1.nl:80');
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:19:16
 
- Dave -

- Dave -

03/03/2012 11:17:08
Quote Anchor link
Waar komt $result vandaan op regel 3?
 
Jaron T

Jaron T

03/03/2012 11:21:36
Quote Anchor link
http://nl3.php.net/manual/en/function.exec.php

return_var
If the return_var argument is present along with the output argument, then the return status of the executed command will be written to this variable.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

03/03/2012 12:17:28
Quote Anchor link
Hey ik heb het anders gedaan
tnx voor de info.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(@fsockopen('www.google.com', 8080, $errno, $errstr, 1)) {
    //echo 'Online';
    header('Location: http://www.site1.nl/'); /* Stuur de browser naar www.site1.nl als de gecontroleerde server online is*/
} else {
    //echo 'Offline';
    header('Location: http://www.phphulp.nl/'); /* Stuur de browser naar www.site2.nl als de gecontroleerde server offline is*/
}
?>


Toevoeging op 03/03/2012 16:16:47:

Hey mensen.
Ik doe het toch eens proberen.
hier heb ik een upload script die checkt of een upload server online is.
daarbij kun je vele dingen checken van wat je wil uploaden.
wanneer die niet online is zal die kiezen voor een backup server na keuze.
Ik weet het is geen top10 script, maar heb mn best erop gedaan en ben er best blij mee..
ik heb het zelf niet geheel geschreven , alleen maar samengevoegd en aanpassingen gedaan.

Ik begin met de index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<style type="text/css">
.style1 {
    text-align: center;
}
</style>
</head>
<div class="style1">
    <br>
    <br>
    <iframe name="I1" id="I1" src="servertest.php" style="width: 578px; height: 359px" scrolling="no" border="0" frameborder="0">
    <br>
    </iframe><br>
</div>

In bovenstaande roep ik dan de “servertest.php”aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(@fsockopen('eigen ip met server, 8080, $errno, $errstr, 1)) {
    header('
Location: http://eigenserver/test/indexuploadserver.php');
} else {
    header('Location: http://www.backupserver.nl/test/indexuploadserver.php');
}

?>

En zoals je ziet word dan (afhankelijk of de eerste server online is) een van de twee servers aangeroepen om het bestand te uploaden.
indexuploadserver.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
<?php
error_reporting(E_ALL);

$m_cnfg['max_size'] = 5120000; // size per file in bytes - 0 is unlimited
$m_cnfg['max_files'] = 0; // max files to upload - 0 is unlimited
$m_cnfg['ext_oke'] = array('rar', 'zip');  // allowed extensions, empty allow all
// $m_cnfg['ext_oke'] = array('png','jpg','gif');

$m_cnfg['upload_dir'] = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . "/test/uploads/"; // upload dir
$m_cnfg['overwrite'] = False; // allow files overwrite on true
$m_cnfg['IMG_'] = "timestamp"; // file rename "" or "timestamp" or set a rename prefix
$m_cnfg['inputname'] = "bestanden"; // input file form array name
$m_cnfg['imggd'] = array('jpg'); // resize with GD
$m_cnfg['imgw'] = 900; // max width for resize - 0 is no resize
$m_cnfg['imgh'] = 290; // max height for resize - 0 is no resize
 $m_log = multiup($m_cnfg);
function
multiup($m_cnfg) {
    $upmsg = array();
    if ($m_cnfg['max_size'] != 0) {
        $maxdisp = ($m_cnfg['max_size'] >= 1024000) ? round($m_cnfg['max_size'] / 10240) / 100 . "
Mb"
: round($m_cnfg['max_size'] / 10.24) / 100 . " Kb";
        $upmsg['rules'][] = "Max file size: " . $maxdisp;
    }

    if (!empty($m_cnfg['ext_oke'])) {
        $upmsg['rules'][] = "File types: " . implode(" ,", $m_cnfg['ext_oke']);
    }

    if ($m_cnfg['max_files'] != 0) {
        // $upmsg['rules'][] = "Simultanious: " . $m_cnfg['max_files'];
    }
    if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == 'POST' &&
!
empty($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['name'])) {
        if (is_writable($m_cnfg['upload_dir'])) {
            $filedir = str_replace("//", "/", $m_cnfg['upload_dir'] .  "/");
            $gdtrue = extension_loaded('gd') ? true : false;
            $gd201 = function_exists('imagecopyresampled') ? true : false;
            $gd2082 = $gd201 && function_exists('imagecreatefromgif') ? true : false;
            $maxup = 1;
            while(list($filenum, $filename) = each($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['name'])) {
                $uptrue = false;
                if (!empty($filename)) {
                    $fileparts = pathinfo($filename);
                    $fileext = strtolower($fileparts['extension']);
                    // filter filename - adjust to needs - replace spaces by
                    // _ a-z A-Z - 0-9 _ . allowed - extension length 2-5 chars

                    $filename = str_replace("%20", "_",  str_replace(" ", "_",  $filename));
                    $uptrue = preg_match("/^[-a-z0-9_\.]+\.[a-z0-9]{2,5}$/i",  $filename) ? true : false;
                    $uptrue = $uptrue && $m_cnfg['max_files'] != 0 && $m_cnfg['max_files'] < $maxup ? false : true;
                    $uptrue = $uptrue && (($fileext != "" && in_array($fileext, $m_cnfg['ext_oke'])) || empty($m_cnfg['ext_oke'])) ? true : false;
                    $uptrue = $uptrue && ($_FILES['bestanden']['size'][$filenum] < $m_cnfg['max_size'] || $m_cnfg['max_size'] == 0) ? true : false;
                    if (!$uptrue) {
                        $upmsg['errors'][] = $filename;
                    }
                }

                if ($uptrue) {
                    $maxup++;
                    $newname = "";
                    if ($m_cnfg['overwrite'] !== true || $m_cnfg['newname'] != "") {
                        $tmpname = $m_cnfg['newname'] != "" ? $m_cnfg['newname'] : str_replace ("." .
$fileext, "", $filename);
                        if ($m_cnfg['newname'] == "timestamp") {
                            list($usec) = explode(" ", microtime());
                            $tmpname = date('YmdHis') . (string)substr($usec,2,6);
                        }

                        $fileloc = $filedir . $tmpname . "." . $fileext;
                        $newname = $tmpname . "." . $fileext;
                        $a = 1;
                        if ($m_cnfg['overwrite'] !== true) {
                            while (file_exists($fileloc)) {
                                $a++;
                                $fileloc = $filedir . $tmpname . "_" . $a . "." . $fileext;
                                $newname = $tmpname . "_" . $a . "." . $fileext;
                            }
                        }
                    }
else {
                        $fileloc = $filedir . $filename;
                    }

                    if (move_uploaded_file($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['tmp_name'][$filenum], $fileloc))
 {

                        if ($newname == $filename || $newname == "") {
                            $upmsg['uploads'][] = $filename;
                        }
else {
                            $upmsg['uploads'][] = $filename . " as " . $newname;
                        }

                        if ($gdtrue && in_array($fileext, $m_cnfg['imggd']) && $m_cnfg['imgw'] > 0 &&
$m_cnfg['imgh'] > 0) {
                            list($curw, $curh) = getimagesize($fileloc);    
                            $p_x = $curw / $m_cnfg['imgw'];
                            $p_y = $curh / $m_cnfg['imgh'];
                            if ($p_x > 1 || $p_y > 1) {
                                $pfactor = ($p_x > $p_y) ? $pfactor = $p_x : $pfactor = $p_y;
                                $neww = round($curw / $pfactor);
                                $newh = round($curh / $pfactor);
                                $imgorg = false;
                                if ($fileext == "jpg" || $fileext =='jpeg') {
                                    $imgorg = imagecreatefromjpeg($fileloc);
                                }
else if ($gd2082 && $fileext == "gif") {  
                                    $imgorg = imagecreatefromgif($fileloc);
                                }
else if ($fileext == 'png') {
                                    $imgorg = imagecreatefrompng($fileloc);
                                }

                                if ($imgorg) {
                                    if ($gd201) {
                                        $imgnew = imagecreatetruecolor($neww, $newh);
                                        if ($fileext == "gif" || $fileext == "png") {
                                            $bgcolor = imagecolorallocate($imgorg, 0, 0, 0);
                                            imagepalettecopy($imgnew, $imgorg);
                                            imagefill($imgnew, 0, 0, $bgcolor);
                                            imagecolortransparent($imgnew, $bgcolor);
                                        }

                                        imagecopyresampled($imgnew, $imgorg, 0, 0, 0, 0, $neww, $newh, $curw,
$curh);
                                    }
else {
                                        $imgnew = imagecreate($neww, $newh);
                                        imagecopy($imgnew, $imgorg, 0, 0, 0, 0, $neww, $newh, $curw, $curh);
                                    }

                                    imagedestroy($imgorg);
                                    if ($fileext == 'jpg' || $fileext =='jpeg') {
                                        imagejpeg($imgnew, $fileloc, 80);
                                    }
else if ($gd2082 && $fileext == 'gif') {  
                                        imagegif($imgnew, $fileloc);
                                    }
else if ($fileext == 'png') {
                                        imagepng($imgnew, $fileloc);
                                    }

                                    imagedestroy($imgnew);
                                    list($neww, $newh) = getimagesize($fileloc);
                                    array_pop($upmsg['uploads']);
                                    if ($newname == $filename || $newname == "") {
                                        $upmsg['uploads'][] = $filename . " - size: " . $neww . "px - " . $newh . "px";
                                    }
else {
                                        $upmsg['uploads'][] = $filename . " as " . $newname . " - New Size: " . $neww .
px - " . $newh . "px";
                                    }
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
                if (file_exists($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['tmp_name'][$filenum])) {
                    unlink($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['tmp_name'][$filenum]);
                }
            }
        } else {
            $upmsg['errors'][] = "
Dir error: " . $m_cnfg['upload_dir'];
        }
    }
    return $upmsg;
}
?>
<html>
<head>
<title>Upload-multi</title>
<style>
body {
    font-family: arial;
    font-size: 12px;
    margin-left: 50px;
    margin-top: 50px;
}
</style></head>
<body>
<script type="
text/javascript"><!--
// specify max_files to upload when used apart from upload multi
// 0 = unlimited - adjust in your config also
var max_files = <?php echo $m_cnfg['max_files']; ?>;
var count_files = 1;
function bestanden() {
    if (max_files == 0 || max_files > count_files) {
        var holder =
document.getElementById('bestanden').getElementsByTagName('tr')[0].parentNode;
        var taginp = document.createElement('input');
        taginp.setAttribute('type','file');
        taginp.setAttribute('name','bestanden[]');
        var tagtr = document.createElement('tr');
        var tagtd = document.createElement('td');
        var tagspan = document.createElement('span');
        tagspan.style.cursor = 'pointer';
        tagspan.onclick = function() {
            this.parentNode.parentNode.parentNode.removeChild(this.parentNode.parentNode);  
            count_files--;      
        }
        tagspan.appendChild(document.createTextNode(' Delete'));
        tagtd.appendChild(taginp);
        tagtd.appendChild(tagspan);
        tagtr.appendChild(tagtd);
        holder.appendChild(tagtr);
        count_files++;
    }
}
//--></script>
<form method="
POST" action="[code]<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
<table id="bestanden">
<tr><td><input type="file" name="bestanden[]"> <span onClick="bestanden()"
style="cursor:pointer;">Add to server 1</span></td></tr>  
</table>
<input type="submit" value="Upload">
</form>
<?php
if (!empty($m_log['rules'])) {
    echo "<b>Upload rules</b>  <br />";
    echo implode("<br />", $m_log['rules']);
}

if (!empty($m_log['uploads'])) {
    echo "<br /><br /><b>Uploaded</b>  <br />";
    echo implode("<br />", $m_log['uploads']);
}

if (!empty($m_log['errors'])) {
    echo "<br /><br /><b>Upload failed for</b> <br />";
    echo implode("<br />", $m_log['errors']);
}

?>


</body>
</html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 03/03/2012 16:17:26:[/i][/size]

Be gentle....
Gewijzigd op 03/03/2012 15:21:46 door Danny A-noniem
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.