servercheck redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »
Danny A-noniem

Danny A-noniem

03/03/2012 11:14:47
Quote Anchor link
Hallo
ik zit een beetje te puzzelen.
ik heb dit script, waarbij ik standaard wil kijken of in dit geval poort 200 van google openstaat en reageert.
wanneer deze online is zou die naar site1 moeten gaan op poort 80
is google offline in dit geval op poort 200, dan zou die naar site 2 moeten doorlinken op poort 80.
echter dat wil niet zo...

(oja google heb ik maar even als naam gebruikt net als de poortnummers.)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$str
= exec("ping -c 1 http://www.google.com:200");
if ($result == 0){
  header('Location: http://www.site2.nl:80');
}
else{
  header('Location: http://www.site1.nl:80');
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 07:07:21
 
- Dave -

- Dave -

03/03/2012 11:17:08
Quote Anchor link
Waar komt $result vandaan op regel 3?
 
Jaron T

Jaron T

03/03/2012 11:21:36
Quote Anchor link
http://nl3.php.net/manual/en/function.exec.php

return_var
If the return_var argument is present along with the output argument, then the return status of the executed command will be written to this variable.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

03/03/2012 12:17:28
Quote Anchor link
Hey ik heb het anders gedaan
tnx voor de info.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(@fsockopen('www.google.com', 8080, $errno, $errstr, 1)) {
    //echo 'Online';
    header('Location: http://www.site1.nl/'); /* Stuur de browser naar www.site1.nl als de gecontroleerde server online is*/
} else {
    //echo 'Offline';
    header('Location: http://www.phphulp.nl/'); /* Stuur de browser naar www.site2.nl als de gecontroleerde server offline is*/
}
?>


Toevoeging op 03/03/2012 16:16:47:

Hey mensen.
Ik doe het toch eens proberen.
hier heb ik een upload script die checkt of een upload server online is.
daarbij kun je vele dingen checken van wat je wil uploaden.
wanneer die niet online is zal die kiezen voor een backup server na keuze.
Ik weet het is geen top10 script, maar heb mn best erop gedaan en ben er best blij mee..
ik heb het zelf niet geheel geschreven , alleen maar samengevoegd en aanpassingen gedaan.

Ik begin met de index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<style type="text/css">
.style1 {
    text-align: center;
}
</style>
</head>
<div class="style1">
    <br>
    <br>
    <iframe name="I1" id="I1" src="servertest.php" style="width: 578px; height: 359px" scrolling="no" border="0" frameborder="0">
    <br>
    </iframe><br>
</div>

In bovenstaande roep ik dan de “servertest.php”aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(@fsockopen('eigen ip met server, 8080, $errno, $errstr, 1)) {
    header('
Location: http://eigenserver/test/indexuploadserver.php');
} else {
    header('Location: http://www.backupserver.nl/test/indexuploadserver.php');
}

?>

En zoals je ziet word dan (afhankelijk of de eerste server online is) een van de twee servers aangeroepen om het bestand te uploaden.
indexuploadserver.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
<?php
error_reporting(E_ALL);

$m_cnfg['max_size'] = 5120000; // size per file in bytes - 0 is unlimited
$m_cnfg['max_files'] = 0; // max files to upload - 0 is unlimited
$m_cnfg['ext_oke'] = array('rar', 'zip');  // allowed extensions, empty allow all
// $m_cnfg['ext_oke'] = array('png','jpg','gif');

$m_cnfg['upload_dir'] = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . "/test/uploads/"; // upload dir
$m_cnfg['overwrite'] = False; // allow files overwrite on true
$m_cnfg['IMG_'] = "timestamp"; // file rename "" or "timestamp" or set a rename prefix
$m_cnfg['inputname'] = "bestanden"; // input file form array name
$m_cnfg['imggd'] = array('jpg'); // resize with GD
$m_cnfg['imgw'] = 900; // max width for resize - 0 is no resize
$m_cnfg['imgh'] = 290; // max height for resize - 0 is no resize
 $m_log = multiup($m_cnfg);
function
multiup($m_cnfg) {
    $upmsg = array();
    if ($m_cnfg['max_size'] != 0) {
        $maxdisp = ($m_cnfg['max_size'] >= 1024000) ? round($m_cnfg['max_size'] / 10240) / 100 . "
Mb"
: round($m_cnfg['max_size'] / 10.24) / 100 . " Kb";
        $upmsg['rules'][] = "Max file size: " . $maxdisp;
    }

    if (!empty($m_cnfg['ext_oke'])) {
        $upmsg['rules'][] = "File types: " . implode(" ,", $m_cnfg['ext_oke']);
    }

    if ($m_cnfg['max_files'] != 0) {
        // $upmsg['rules'][] = "Simultanious: " . $m_cnfg['max_files'];
    }
    if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == 'POST' &&
!
empty($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['name'])) {
        if (is_writable($m_cnfg['upload_dir'])) {
            $filedir = str_replace("//", "/", $m_cnfg['upload_dir'] .  "/");
            $gdtrue = extension_loaded('gd') ? true : false;
            $gd201 = function_exists('imagecopyresampled') ? true : false;
            $gd2082 = $gd201 && function_exists('imagecreatefromgif') ? true : false;
            $maxup = 1;
            while(list($filenum, $filename) = each($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['name'])) {
                $uptrue = false;
                if (!empty($filename)) {
                    $fileparts = pathinfo($filename);
                    $fileext = strtolower($fileparts['extension']);
                    // filter filename - adjust to needs - replace spaces by
                    // _ a-z A-Z - 0-9 _ . allowed - extension length 2-5 chars

                    $filename = str_replace("%20", "_",  str_replace(" ", "_",  $filename));
                    $uptrue = preg_match("/^[-a-z0-9_\.]+\.[a-z0-9]{2,5}$/i",  $filename) ? true : false;
                    $uptrue = $uptrue && $m_cnfg['max_files'] != 0 && $m_cnfg['max_files'] < $maxup ? false : true;
                    $uptrue = $uptrue && (($fileext != "" && in_array($fileext, $m_cnfg['ext_oke'])) || empty($m_cnfg['ext_oke'])) ? true : false;
                    $uptrue = $uptrue && ($_FILES['bestanden']['size'][$filenum] < $m_cnfg['max_size'] || $m_cnfg['max_size'] == 0) ? true : false;
                    if (!$uptrue) {
                        $upmsg['errors'][] = $filename;
                    }
                }

                if ($uptrue) {
                    $maxup++;
                    $newname = "";
                    if ($m_cnfg['overwrite'] !== true || $m_cnfg['newname'] != "") {
                        $tmpname = $m_cnfg['newname'] != "" ? $m_cnfg['newname'] : str_replace ("." .
$fileext, "", $filename);
                        if ($m_cnfg['newname'] == "timestamp") {
                            list($usec) = explode(" ", microtime());
                            $tmpname = date('YmdHis') . (string)substr($usec,2,6);
                        }

                        $fileloc = $filedir . $tmpname . "." . $fileext;
                        $newname = $tmpname . "." . $fileext;
                        $a = 1;
                        if ($m_cnfg['overwrite'] !== true) {
                            while (file_exists($fileloc)) {
                                $a++;
                                $fileloc = $filedir . $tmpname . "_" . $a . "." . $fileext;
                                $newname = $tmpname . "_" . $a . "." . $fileext;
                            }
                        }
                    }
else {
                        $fileloc = $filedir . $filename;
                    }

                    if (move_uploaded_file($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['tmp_name'][$filenum], $fileloc))
 {

                        if ($newname == $filename || $newname == "") {
                            $upmsg['uploads'][] = $filename;
                        }
else {
                            $upmsg['uploads'][] = $filename . " as " . $newname;
                        }

                        if ($gdtrue && in_array($fileext, $m_cnfg['imggd']) && $m_cnfg['imgw'] > 0 &&
$m_cnfg['imgh'] > 0) {
                            list($curw, $curh) = getimagesize($fileloc);    
                            $p_x = $curw / $m_cnfg['imgw'];
                            $p_y = $curh / $m_cnfg['imgh'];
                            if ($p_x > 1 || $p_y > 1) {
                                $pfactor = ($p_x > $p_y) ? $pfactor = $p_x : $pfactor = $p_y;
                                $neww = round($curw / $pfactor);
                                $newh = round($curh / $pfactor);
                                $imgorg = false;
                                if ($fileext == "jpg" || $fileext =='jpeg') {
                                    $imgorg = imagecreatefromjpeg($fileloc);
                                }
else if ($gd2082 && $fileext == "gif") {  
                                    $imgorg = imagecreatefromgif($fileloc);
                                }
else if ($fileext == 'png') {
                                    $imgorg = imagecreatefrompng($fileloc);
                                }

                                if ($imgorg) {
                                    if ($gd201) {
                                        $imgnew = imagecreatetruecolor($neww, $newh);
                                        if ($fileext == "gif" || $fileext == "png") {
                                            $bgcolor = imagecolorallocate($imgorg, 0, 0, 0);
                                            imagepalettecopy($imgnew, $imgorg);
                                            imagefill($imgnew, 0, 0, $bgcolor);
                                            imagecolortransparent($imgnew, $bgcolor);
                                        }

                                        imagecopyresampled($imgnew, $imgorg, 0, 0, 0, 0, $neww, $newh, $curw,
$curh);
                                    }
else {
                                        $imgnew = imagecreate($neww, $newh);
                                        imagecopy($imgnew, $imgorg, 0, 0, 0, 0, $neww, $newh, $curw, $curh);
                                    }

                                    imagedestroy($imgorg);
                                    if ($fileext == 'jpg' || $fileext =='jpeg') {
                                        imagejpeg($imgnew, $fileloc, 80);
                                    }
else if ($gd2082 && $fileext == 'gif') {  
                                        imagegif($imgnew, $fileloc);
                                    }
else if ($fileext == 'png') {
                                        imagepng($imgnew, $fileloc);
                                    }

                                    imagedestroy($imgnew);
                                    list($neww, $newh) = getimagesize($fileloc);
                                    array_pop($upmsg['uploads']);
                                    if ($newname == $filename || $newname == "") {
                                        $upmsg['uploads'][] = $filename . " - size: " . $neww . "px - " . $newh . "px";
                                    }
else {
                                        $upmsg['uploads'][] = $filename . " as " . $newname . " - New Size: " . $neww .
px - " . $newh . "px";
                                    }
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
                if (file_exists($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['tmp_name'][$filenum])) {
                    unlink($_FILES[$m_cnfg['inputname']]['tmp_name'][$filenum]);
                }
            }
        } else {
            $upmsg['errors'][] = "
Dir error: " . $m_cnfg['upload_dir'];
        }
    }
    return $upmsg;
}
?>
<html>
<head>
<title>Upload-multi</title>
<style>
body {
    font-family: arial;
    font-size: 12px;
    margin-left: 50px;
    margin-top: 50px;
}
</style></head>
<body>
<script type="
text/javascript"><!--
// specify max_files to upload when used apart from upload multi
// 0 = unlimited - adjust in your config also
var max_files = <?php echo $m_cnfg['max_files']; ?>;
var count_files = 1;
function bestanden() {
    if (max_files == 0 || max_files > count_files) {
        var holder =
document.getElementById('bestanden').getElementsByTagName('tr')[0].parentNode;
        var taginp = document.createElement('input');
        taginp.setAttribute('type','file');
        taginp.setAttribute('name','bestanden[]');
        var tagtr = document.createElement('tr');
        var tagtd = document.createElement('td');
        var tagspan = document.createElement('span');
        tagspan.style.cursor = 'pointer';
        tagspan.onclick = function() {
            this.parentNode.parentNode.parentNode.removeChild(this.parentNode.parentNode);  
            count_files--;      
        }
        tagspan.appendChild(document.createTextNode(' Delete'));
        tagtd.appendChild(taginp);
        tagtd.appendChild(tagspan);
        tagtr.appendChild(tagtd);
        holder.appendChild(tagtr);
        count_files++;
    }
}
//--></script>
<form method="
POST" action="[code]<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
<table id="bestanden">
<tr><td><input type="file" name="bestanden[]"> <span onClick="bestanden()"
style="cursor:pointer;">Add to server 1</span></td></tr>  
</table>
<input type="submit" value="Upload">
</form>
<?php
if (!empty($m_log['rules'])) {
    echo "<b>Upload rules</b>  <br />";
    echo implode("<br />", $m_log['rules']);
}

if (!empty($m_log['uploads'])) {
    echo "<br /><br /><b>Uploaded</b>  <br />";
    echo implode("<br />", $m_log['uploads']);
}

if (!empty($m_log['errors'])) {
    echo "<br /><br /><b>Upload failed for</b> <br />";
    echo implode("<br />", $m_log['errors']);
}

?>


</body>
</html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 03/03/2012 16:17:26:[/i][/size]

Be gentle....
Gewijzigd op 03/03/2012 15:21:46 door Danny A-noniem
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.