Sessie stuurt niet alles door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »
Quincy

Quincy

30/12/2007 19:03:00
Quote Anchor link
Beste allen, ik heb een enquete gemaakt. Gebaseerd op sessies en individuele formulieren. Elke vraag is een individueel formulier die via post alles verwerkt. Daarna wordt alles in de sessie opgeslagen.. En op het einde wordt alles uit de sessie gehaald en doorgemailt naar de ontvanger van de enquete. Probleem is dat tijdens het testen ik geen problemen had met de enquete en alle resultaten netjes doorkwamen.. Maar nu is de enquete reeds twee uur voo riedereen beschikbaar en merk ik dat de resultaten van sommige vragen missen..

Ik kan aan twee oorzaken denken: de sessies worden voortijdig beeindigd? of ik heb een fout gemaakt in mijn paginas.

Hierbij de pagina van de vraag waar het voornamelijk fout gaat ( het kan ook bij andere vragen gebeuren maar bij deze vraag gaat het het meeste fout)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
<?php
    session_start();
    if(isset($_POST["id11_trendy"]) && isset($_POST["id11_muziek"]) && isset($_POST["id11_verassend"]) && isset($_POST["id11_gezelligheid"]) && isset($_POST["id11_vooriedereen"]) && isset($_POST["id11_innovatief"]) && isset($_POST["id11_reputatie"]) && isset($_POST["id11_kwaliteit"]) && isset($_POST["id11_veilig"]) && isset($_POST["id11_leukpubliek"]) && isset($_POST["id11_prijskwaliteit"]) && isset($_POST["id11_hygiene"])){
        $_SESSION['11_trendy'] = $_POST["id11_trendy"];
        $_SESSION['11_muziek'] = $_POST["id11_muziek"];
        $_SESSION['11_verassend'] = $_POST["id11_verassend"];
        $_SESSION['11_gezelligheid'] = $_POST["id11_gezelligheid"];
        $_SESSION['11_vooriedereen'] = $_POST["id11_vooriedereen"];
        $_SESSION['11_innovatief'] = $_POST["id11_innovatief"];
        $_SESSION['11_reputatie'] = $_POST["id11_reputatie"];
        $_SESSION['11_veilig'] = $_POST["id11_veilig"];
        $_SESSION['11_leukpubliek'] = $_POST["id11_leukpubliek"];
        $_SESSION['11_prijskwaliteit'] = $_POST["id11_prijskwaliteit"];
        $_SESSION['11_kwaliteit'] = $_POST["id11_kwaliteit"];
        $_SESSION['11_hygiene'] = $_POST["id11_hygiene"];
        header("Location: id12.php");
        }

    else {
    ?>
  

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Enquete Discotheek Joy</title>
<link href="../stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<body>
    <div id="container">
        <div class="header"></div>
        <div class="rounded-corners">
            <div class="rounded-header">
                <h3 align="left">11.    In hoeverre vind je de volgende termen bij Discotheek Joy passen?</h3>                
                </div>
            
            <div class="rounded-content">
                <div class="rounded-content-wrapper">
                <form name='id11' method='post' action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" />
                  <table width="620" border="0">
                    <tr>
                      <td width="200"></td>
                      <td width="113"><div align="center"><b>Past Uitstekend</b></div></td>
                      <td width="86"><div align="center"><b>Past Goed</b></div></td>
                      <td width="78"><div align="center"><b>Past   Niet</b></div></td>
                      <td width="121"><div align="center"><b>Past Helemaal Niet</b></div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Trendy </td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_trendy' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_trendy' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_trendy' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_trendy' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Goede muziek</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_muziek' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_muziek' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_muziek' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_muziek' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Verrassend</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_verassend' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_verassend' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_verassend' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_verassend' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Gezelligheid</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_gezelligheid' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_gezelligheid' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_gezelligheid' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_gezelligheid' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Voor iedereen</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_vooriedereen' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_vooriedereen' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_vooriedereen' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_vooriedereen' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Innovatief</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_innovatief' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_innovatief' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_innovatief' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_innovatief' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Goede Reputatie</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_reputatie' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_reputatie' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_reputatie' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_reputatie' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Kwaliteit</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_kwaliteit' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_kwaliteit' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_kwaliteit' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_kwaliteit' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Veilig</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_veilig' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_veilig' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_veilig' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_veilig' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Leuk publiek</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_leukpubliek' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_leukpubliek' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_leukpubliek' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_leukpubliek' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                                         </tr>
                    <tr>
                      <td>Goede prijs/kwaliteit verhouding</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_prijskwaliteit' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_prijskwaliteit' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_prijskwaliteit' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_prijskwaliteit' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td>Hyginisch</td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_hygiene' value='uitstekend' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_hygiene' value='goed' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_hygiene' value='niet' />
                      </div></td>
                      <td><div align="center">
                        <input type='radio' name='id11_hygiene' value='helemaal_niet' />
                      </div></td>
                    </tr>
                  </table>
                  <br/>
                  <br/>
                  <p align="right"><input type="submit" value="Verder" /></p>
                  </form>
                </div>
            </div>
            
        </div>
    <div class="footer"><br />
          <h5><center> 2007 - 2008 Rennie Fassaert in opdracht van Discotheek Joy, powered by Quincy Vermue</center></h5>
          <h5 align="center">Beeldmateriaal is gebruikt in overleg met en met toestemming van de rechthebbenden.</h5>
        </div>
    </div>
</body>

</html>

<?php
}
?>


En hierbij de code van de pagina die alles uit de sessie haalt en in het mailtje plaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
<?php
    session_start();
    
    if(empty($_POST['id28_invuller']) && $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST){
        $check_naam = "<b><font color='#FF0000'>Invoer onjuist.</font></b>";
    }

        
    if(isset($_POST["id28_invuller"]) && ($_SESSION['security_code'] == $_POST['security_code']) && (!empty($_SESSION['security_code'])) && (!$_POST["id28_invuller"] == "")){
        unset($_SESSION['security_code']);
        //Variabelen voor de antwoorden
        $vraag1             = $_SESSION['bezoeker2007'];
        $vraag2             = $_SESSION['interesses'];
        $vraag3             = $_SESSION['aantal_keer_naar_disco'];
        $vraag4             = $_SESSION['muziek'];
        $vraag5             = $_SESSION['uit_naar_andere_locatie'];
        $vraag6             = $_SESSION['waarom_naar_andere_locatie'];
        $vraag6anders         = $_SESSION['waarom_naar_andere_locatie_anders'];
        $vraag7             = $_SESSION['belangrijk_aan_avondje_uit'];
        $vraag7anders         = $_SESSION['belangrijk_aan_avondje_uit_anders'];
        $vraag8                = $_SESSION['ideeen'];
        $vraag9                = $_SESSION['roker'];
        $vraag10             = $_SESSION['rookverbod_oplossing'];
        $vraag11trendy        = $_SESSION['11_trendy'];
        $vraag11muziek        = $_SESSION['11_muziek'];
        $vraag11verassend    = $_SESSION['11_verassend'];
        $vraag11gezellig    = $_SESSION['11_gezelligheid'];
        $vraag11iedereen    = $_SESSION['11_vooriedereen'];
        $vraag11innovatief    = $_SESSION['11_innovatief'];
        $vraag11reputatie    = $_SESSION['11_reputatie'];
        $vraag11veilig        = $_SESSION['11_veilig'];
        $vraag11leukpubliek    = $_SESSION['11_leukpubliek'];
        $vraag11kwaliteit    = $_SESSION['11_kwaliteit'];
        $vraag11prijs        = $_SESSION['11_prijskwaliteit'];
        $vraag11hygiene        = $_SESSION['11_hygiene'];
        $vraag12alcdisco    = $_SESSION['12_alcohol_disco'];
        $vraag12nonalcdisco    = $_SESSION['12_non_alcohol_disco'];
        $vraag12alccafe        = $_SESSION['12_alcohol_cafe'];
        $vraag12nonalccafe    = $_SESSION['12_non_alcohol_cafe'];
        $vraag12snacks        = $_SESSION['12_snacks_broodjes'];
        $vraag13interieur    = $_SESSION['13_interieur'];
        $vraag13dansvloer    = $_SESSION['13_dansvloer_en_podia'];
        $vraag13toiletten    = $_SESSION['13_toiletten'];
        $vraag13cafe        = $_SESSION['13_cafe'];
        $vraag13terras      = $_SESSION['13_terras'];
        $vraag14bier        = $_SESSION['14_bier'];
        $vraag14frisdrank    = $_SESSION['14_frisdrank'];
        $vraag14wijn        = $_SESSION['14_wijn'];
        $vraag14sterkedrank    = $_SESSION['14_sterke_drank'];
        $vraag14mix            = $_SESSION['14_mix_drankjes'];
        $vraag14snacks        = $_SESSION['14_snacks_broodjes'];
        $vraag14entree        = $_SESSION['14_entree'];
        $vraag14garderobe    = $_SESSION['14_garderobe'];
        $vraag15thema        = $_SESSION['15_thema'];
        $vraag15decoratie    = $_SESSION['15_decoratie'];
        $vraag15artiesten      = $_SESSION['15_artiesten'];
        $vraag16vrienddisco    = $_SESSION['16_vriendelijkheid_disco'];
        $vraag16vriendcafe    = $_SESSION['16_vriendelijkheid_cafe'];
        $vraag16bediendisco    = $_SESSION['16_bediening_disco'];
        $vraag16bediencafe    = $_SESSION['16_bediening_cafe'];
        $vraag17            = $_SESSION['17_ik_hou_me_voornamelijk_op_de_hoogte'];
        $vraag18            = $_SESSION['18_voldoende_op_de_hoogte'];
        $vraag19            = $_SESSION['19_berichten_agenda_ontvangen'];
        $vraag20            = $_SESSION['aantal_bezoeken_site'];
        $vraag21layout        = $_SESSION['21_layout'];
        $vraag21inhoud        = $_SESSION['21_inhoud'];
        $vraag21interactie    = $_SESSION['21_interactie'];
        $vraag21overzicht    = $_SESSION['21_overzichtelijkheid'];
        $vraag22            = $_SESSION['22_cijfer_joy'];
        $vraag23            = $_SESSION['23_geslacht'];
        $vraag24            = $_SESSION['24_leeftijd'];
        $vraag25            = $_SESSION['25_situatie'];
        $vraag26            = $_SESSION['26_woonplaats'];
        $vraag27            = $_SESSION['27_burgerlijke_staat'];
        $opmerkingen         = $_POST["opmerkingen"];
        
        //Variabelen voor het mailen        
        $ip      = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        $joumail = "[email protected]";
        $email     = $_POST['id28_emailadres'];
        $naam     = $_POST['id28_invuller'];
        $gsm      = $_POST['id28_telefoonnummer'];
        $onderwerp = "Enquete: ".$naam;
        $enquete = "
        Invuller: "
.$naam."
        Emailadres: "
.$email."
        GSM: "
.$gsm."
        IP Adres: "
.$ip."
         --------------------------------
        Vraag 1:
        Ik was in 2007 "
.$vraag1." bezoeker van Discotheek Joy
        --------------------------------
        Vraag 2:
        Mijn interesses zijn: "
.$vraag2."
        --------------------------------
        Vraag 3:
        Ik ga iedere maand "
.$vraag3." keer naar een discotheek
        --------------------------------
        Vraag 4:
        Ik houd van de volgende muziekstijlen: "
.$vraag4."
        --------------------------------
        Vraag 5:
        Als ik niet naar Joy ga dan ga ik meestal naar: "
.$vraag5."
        --------------------------------
        Vraag 6:
        Ik ga hier naar toe omdat: "
.$vraag6." ".$vraag6anders."
        --------------------------------
        Vraag 7:
        Het belangrijkste aan een avondje uit in een discotheek vind ik:
        "
.$vraag7." ".$vraag7anders."
        --------------------------------
        Vraag 8:
        De volgende ideeen spreken mij aan:
        "
.$vraag8."
        --------------------------------
        Vraag 9:
        Ik ben "
.$vraag9." roker
        --------------------------------
        Vraag 10:
        De volgende optie spreekt mij het meest aan: "
.$vraag10."
        --------------------------------
        Vraag 11:
        Trendy:                             "
.$vraag11trendy."
        Goede muziek:                         "
.$vraag11muziek."
        Verassend:                            "
.$vraag11verassend."
        Gezelligheid:                        "
.$vraag11gezellig."
        Voor iedereen:                        "
.$vraag11iedereen."
        Innovatief:                            "
.$vraag11innovatief."
        Goede Reputatie:                     "
.$vraag11reputatie."
        Kwaliteit:                            "
.$vraag11kwaliteit."
        Veilig:                                "
.$vraag11veilig."
        Leuk publiek:                        "
.$vraag11leukpubliek."
        Goede prijs/kwaliteit verhouding     "
.$vraag11prijs."
        Hygienisch:                            "
.$vraag11hygiene."
        --------------------------------
        Vraag 12:
        Alcoholische dranken in de disco:        "
.$vraag12alcdisco."
        Non alcoholische dranken in de disco:    "
.$vraag12nonalcdisco."
        Alcoholische dranken in het cafe:        "
.$vraag12alccafe."
        Non alcoholische dranken in het cafe:    "
.$vraag12nonalccafe."
        Broodjes en snacks:                        "
.$vraag12snacks."
        --------------------------------
        Vraag 13:
        Interieur:            "
.$vraag13interieur."
        Dansvloer en podia:    "
.$vraag13dansvloer."
        Toiletten:            "
.$vraag13toiletten."
        Joy Cafe:            "
.$vraag13cafe."
        Terras:                "
.$vraag13terras."
        --------------------------------
        Vraag 14:
        Bier:                         "
.$vraag14bier."
        Frisdrank:                    "
.$vraag14frisdrank."
        Wijn:                        "
.$vraag14wijn."
        Sterke drank:                "
.$vraag14sterkedrank."
        Alcoholische mix drankjes:    "
.$vraag14mix."
        Snacks en broodjes:            "
.$vraag14snacks."
        Entree:                        "
.$vraag14entree."
        Garderobe:                    "
.$vraag14garderobe."
        --------------------------------
        Vraag 15:
        Thema:        "
.$vraag15thema."
        Decoratie:    "
.$vraag15decoratie."
        Artiesten:    "
.$vraag15artiesten."
        --------------------------------
        Vraag 16:
        Vriendelijkheid disco:        "
.$vraag16vrienddisco."
        Vriendelijkheid cafe:        "
.$vraag16vriendcafe."
        Bediening disco:            "
.$vraag16bediendisco."
        Bediening cafe:                "
.$vraag16bediencafe."
        --------------------------------
        Vraag 17:
        Ik houd me voornamelijk op de hoogte door "
.$vraag17."
        --------------------------------
        Vraag 18:
        Ik vind dat ik "
.$vraag18." voldoende op de hoogte gehouden wordt van Joy
        --------------------------------
        Vraag 19:
        Ik zou op de volgende manieren op de hoogte willen gehouden worden van Joy
        "
.$vraag19."
        --------------------------------
        Vraag 20:
        Ik bezoek www.discojoy.nl : "
.$vraag20."
        --------------------------------
        Vraag 21:
        Layout:                "
.$vraag21layout."
        Inhoud:                "
.$vraag21inhoud."
        Interactie:            "
.$vraag21interactie."
        Overzichtelijkheid:    "
.$vraag21overzicht."
        --------------------------------
        Vraag 22:
        Ik geef Joy een "
.$vraag22."
        --------------------------------
        Vraag 23:
        Ik ben "
.$vraag23."        
        --------------------------------
        Vraag 24:
        Ik ben "
.$vraag24."
        --------------------------------
        Vraag 25:
        Mijn situatie is: "
.$vraag25."
        --------------------------------
        Vraag 26:
        Ik woon in: "
.$vraag26."
        --------------------------------
        Vraag 27:
        Mijn burgerlijke staat is: "
.$vraag27."
        --------------------------------
        Opmerkingen:
        "
.$opmerkingen ."
        
        "
;
        mail("$joumail", "$onderwerp", "$enquete");
        header("Location: ../outtro.php");
        }


    else{
    ?>
  

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Enquete Discotheek Joy</title>
<link href="../stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<body>
    <div id="container">
    <div class="header"></div>
        <div class="rounded-corners">
            
            <div class="rounded-header">
                <h3 align="center">&nbsp;</h3>                
                </div>
            
            <div class="rounded-content">
                <div class="rounded-content-wrapper">
                    Vul de volgende gegevens in om mee te kunnen dingen naar de prijzen. De prijswinnaars worden eind januari bekend gemaakt. Prijzen zijn op naam en dienen persoonlijk afgehaald te worden. Klik op verzenden als je alles ingevuld hebt. Je krijgt een melding in beeld als je gegevens juist verzonden zijn. <br />
          <br />
                    <form name="id5" method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
                    
                <table width="800" border="0">
                      <tr>
                        <td width="169">Voornaam &amp; achternaam:</td>
                        <td width="153"><input type='text' name='id28_invuller' value='' /></td>
                        <td width="200"><?php echo $check_naam; ?></td>
                      </tr>
                      <tr>
                        <td>E-mail adres:</td>
                        <td><input type='text' name='id28_emailadres' value='' /></td>
                      </tr>
                      <tr>
                        <td>Telefoonnummer mobiel: </td>
                        <td><input type='text' name='id28_telefoonnummer' value='' /></td>
                        <td width="398">Alleen cijfers, dus zonder streepje!</td>
                      </tr>
                      </table>
                      <br />
                      Heb je nog op- of aanmerkingen over dit onderzoek of Discotheek Joy? Wil je nog iets kwijt?<br />
                      Laat het ons weten via onderstaand veld!<br />
                  
                    <textarea class="fields" rows="6" name="opmerkingen" cols="60"></textarea><br />
                  
                      <br />
                      Vul de 6 cijfer- en letterige code uit het plaatje in:                    
                      <table>
                      <tr>
                          <td width="184"><img src="../admin/CaptchaSecurityImages.php" /></td>
                        <td width="167"><input id="security_code" name="security_code" type="text" />
                        <td width="186"><?php echo $check_security; ?></td>
                      </tr>
                    </table>
                    De pagina ververst indien de ingevoerde code onjuist is.<br />
                    <br/>                    
                    <p align="right"><input type='submit' value='Verzenden' /></p>
                  </form>
                    
              </div>
          </div>
            
        </div>
    <div class="footer"><br />
          <h5><center> 2007 - 2008 Rennie Fassaert in opdracht van Discotheek Joy, powered by Quincy Vermue</center></h5>
          <h5 align="center">Beeldmateriaal is gebruikt in overleg met en met toestemming van de rechthebbenden.</h5>
        </div>
    </div>
</body>

</html>

<?php
}
?>


Iedere pagina begint met session_start() daar heb ik expres drie keer op gecontroleerd.
Nu zit ik er aan te denken om alsnog een database verbinding te maken om te kijken of de resultaten daar wel door komen. Maar goed als het zo opgelost kan worden: graag! en dat zou veel mooier wezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Quincy
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 05:16:05
 
- -

- -

30/12/2007 19:32:00
Quote Anchor link
Wat je zou kunnen doen is op de pagina die alle sessions in een mailtje zet, te echo'en, zo kun je zien of de sessie wel of niet is opgeslagen.

Verder, kun je de gehele pagina zoals jij hem hebt staan op je server neerzetten in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[ / code] zetten? Het kan zijn dat je daar iets verkeerds heb gedaan..
 
Quincy

Quincy

30/12/2007 19:36:00
Quote Anchor link
De gehele pagina die alles in een mailtje zet zoals die op de server staat, staat in code hierboven ;)

Ik heb op dit moment totaal 4 nieuwe enquetes binenn gekregen.. Ik denk dat het met vlagen is want het gaat 50/50 op nu.. 2 volledig 2 niet volledig..

Ik zie t nog even aan (of iemand moet hier met een oplossing komen), want toen die andere enquetes ingevuld werden (die niet volledig doorgekomen zijn) was ik spul naar mn webspace aan het uploaden.. maar ik vin dhet dan gek dat die sessies overhoop gaan liggen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Quincy
 
- -

- -

30/12/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Quincy, wat ik bedoel is dat jij de pagina zoals die op de server staat, niet precies hierboven heb gezet. Je hebt namelijk 2 stukjes code geplaatst.. Zijn het dan 2 verschillende pagina's? Want als dat zo is, moet je je form action= aanpassen..

Dus wat ik bedoel, is echt alles wat er in die pagina staat, zonder aanpassing in de code tags plaatsen.

Ok, ik heb nog een keer je eerste post bekeken en ik zie dat je dus 2 verschillende pagina's heb. Wat is de naam van de pagina die een mailtje verstuurd?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Quincy

Quincy

30/12/2007 19:49:00
Quote Anchor link
Dat heb ik gedaan. De form actions verwijzen telkens naar php_self.. Daar worden de variabelen via $_POST uit de post gehaald.. En in de $_SESSION variabelen gezet.

En inderdaad iedere vraag is een andere pagina/een ander.php bestand.


edit:

Dat is dus id28.php ;) Het tweede stuk geplakte code.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Quincy
 
- -

- -

30/12/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Vraagje, krijg jij wel een mailtje toegestuurd of dat niet?
 
Quincy

Quincy

30/12/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Op het mail adres worden mailtjes ontvangen, maar er ontbreken sommige variabelen.. De ene keer ontbreekt vraag 11 de andere keer vraag 26 en vraag 27..

Dan staat er gewoon niks op de plaats waar die in het resultaten mailtje zou moeten staan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
--------------------------------
                Vraag 1:
                Ik was in 2007 wel bezoeker van Discotheek Joy
                --------------------------------
                Vraag 2:
                Mijn interesses zijn: muziek humor sport games
                --------------------------------
                Vraag 3:
                Ik ga iedere maand twee_of_meer keer naar een discotheek
                --------------------------------
                Vraag 4:
                Ik houd van de volgende muziekstijlen: dance classics hardstyle trance
                --------------------------------
                Vraag 5:
                Als ik niet naar Joy ga dan ga ik meestal naar: Koko Rico Zomergem
                --------------------------------
                Vraag 6:
                Ik ga hier naar toe omdat:  
                --------------------------------
                Vraag 7:
                Het belangrijkste aan een avondje uit in een discotheek vind ik:
                
                --------------------------------
                Vraag 8:
                De volgende ideeen spreken mij aan:
                
                --------------------------------
                Vraag 9:
                Ik ben  roker
                --------------------------------
                Vraag 10:
                De volgende optie spreekt mij het meest aan:
                --------------------------------
                Vraag 11:
                Trendy:                                                         goed
                Goede muziek:                                                 goed
                Verassend:                                                        goed
                Gezelligheid:                                                goed
                Voor iedereen:                                                goed
                Innovatief:                                                        goed
                Goede Reputatie:                                         goed
                Kwaliteit:                                                        goed
                Veilig:                                                                goed
                Leuk publiek:                                                goed
                Goede prijs/kwaliteit verhouding         goed
                Hygienisch:                                                        goed
                --------------------------------
                Vraag 12:
                Alcoholische dranken in de disco:                uitstekend
                Non alcoholische dranken in de disco:        uitstekend
                Alcoholische dranken in het cafe:                uitstekend
                Non alcoholische dranken in het cafe:        uitstekend
                Broodjes en snacks:                                                uitstekend
                --------------------------------
                Vraag 13:
                Interieur:                        goed
                Dansvloer en podia:        goed
                Toiletten:                        goed
                Joy Cafe:                        goed
                Terras:                                goed
                --------------------------------
                Vraag 14:
                Bier:                                                 goed
                Frisdrank:                                        goed
                Wijn:                                                goed
                Sterke drank:                                goed
                Alcoholische mix drankjes:        goed
                Snacks en broodjes:                        goed
                Entree:                                                goed
                Garderobe:                                        matig
                --------------------------------
                Vraag 15:
                Thema:                goed
                Decoratie:        goed
                Artiesten:        goed
                --------------------------------
                Vraag 16:
                Vriendelijkheid disco:                uitstekend
                Vriendelijkheid cafe:                goed
                Bediening disco:                        uitstekend
                Bediening cafe:                                goed
                --------------------------------
                Vraag 17:
                Ik houd me voornamelijk op de hoogte door site
                --------------------------------
                Vraag 18:
                Ik vind dat ik wel voldoende op de hoogte gehouden wordt van Joy
                --------------------------------
                Vraag 19:
                Ik zou op de volgende manieren op de hoogte willen gehouden worden van Joy
                hyves email
                --------------------------------
                Vraag 20:
                Ik bezoek www.discojoy.nl : wekelijks
                --------------------------------
                Vraag 21:
                Layout:                                goed
                Inhoud:                                goed
                Interactie:                        goed
                Overzichtelijkheid:        goed
                --------------------------------
                Vraag 22:
                Ik geef Joy een
                --------------------------------
                Vraag 23:
                Ik ben                
                --------------------------------
                Vraag 24:
                Ik ben 23
                --------------------------------
                Vraag 25:
                Mijn situatie is: werkende
                --------------------------------
                Vraag 26:
                Ik woon in: Oostburg
                --------------------------------
                Vraag 27:
                Mijn burgerlijke staat is: vrijgezel
                --------------------------------
                Opmerkingen:


Zie vraag 7 8 10 22 23

En

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
                 --------------------------------
                Vraag 1:
                Ik was in 2007  bezoeker van Discotheek Joy
                --------------------------------
                Vraag 2:
                Mijn interesses zijn: muziek humor sport kunst erotiek reizen games
                --------------------------------
                Vraag 3:
                Ik ga iedere maand twee_of_meer keer naar een discotheek
                --------------------------------
                Vraag 4:
                Ik houd van de volgende muziekstijlen: rock disco classics techno
                --------------------------------
                Vraag 5:
                Als ik niet naar Joy ga dan ga ik meestal naar: Jopie Sluis
                --------------------------------
                Vraag 6:
                Ik ga hier naar toe omdat: dichtbij vrienden_gaan_daar_naar_toe
                --------------------------------
                Vraag 7:
                Het belangrijkste aan een avondje uit in een discotheek vind ik:
                vrienden zorgen wegdrinken
                --------------------------------
                Vraag 8:
                De volgende ideeen spreken mij aan:
                geen
                --------------------------------
                Vraag 9:
                Ik ben niet roker
                --------------------------------
                Vraag 10:
                De volgende optie spreekt mij het meest aan:
                --------------------------------
                Vraag 11:
                Trendy:                                                        
                Goede muziek:                                                
                Verassend:                                                        
                Gezelligheid:                                                
                Voor iedereen:                                                
                Innovatief:                                                        
                Goede Reputatie:                                        
                Kwaliteit:                                                        
                Veilig:                                                                
                Leuk publiek:                                                
                Goede prijs/kwaliteit verhouding        
                Hygienisch:                                                        
                --------------------------------
                Vraag 12:
                Alcoholische dranken in de disco:                uitstekend
                Non alcoholische dranken in de disco:        uitstekend
                Alcoholische dranken in het cafe:                uitstekend
                Non alcoholische dranken in het cafe:        uitstekend
                Broodjes en snacks:                                                uitstekend
                --------------------------------
                Vraag 13:
                Interieur:                        goed
                Dansvloer en podia:        goed
                Toiletten:                        goed
                Joy Cafe:                        uitstekend
                Terras:                                uitstekend
                --------------------------------
                Vraag 14:
                Bier:                                                 matig
                Frisdrank:                                        slecht
                Wijn:                                                goed
                Sterke drank:                                slecht
                Alcoholische mix drankjes:        slecht
                Snacks en broodjes:                        matig
                Entree:                                                matig
                Garderobe:                                        goed
                --------------------------------
                Vraag 15:
                Thema:                
                Decoratie:        
                Artiesten:        
                --------------------------------
                Vraag 16:
                Vriendelijkheid disco:                goed
                Vriendelijkheid cafe:                uitstekend
                Bediening disco:                        goed
                Bediening cafe:                                uitstekend
                --------------------------------
                Vraag 17:
                Ik houd me voornamelijk op de hoogte door site
                --------------------------------
                Vraag 18:
                Ik vind dat ik wel voldoende op de hoogte gehouden wordt van Joy
                --------------------------------
                Vraag 19:
                Ik zou op de volgende manieren op de hoogte willen gehouden worden van Joy
                geen
                --------------------------------
                Vraag 20:
                Ik bezoek www.discojoy.nl : wekelijks
                --------------------------------
                Vraag 21:
                Layout:                                goed
                Inhoud:                                goed
                Interactie:                        matig
                Overzichtelijkheid:        goed
                --------------------------------
                Vraag 22:
                Ik geef Joy een 8
                --------------------------------
                Vraag 23:
                Ik ben man                
                --------------------------------
                Vraag 24:
                Ik ben 19
                --------------------------------
                Vraag 25:
                Mijn situatie is: scholiere_studente
                --------------------------------
                Vraag 26:
                Ik woon in: Sluis
                --------------------------------
                Vraag 27:
                Mijn burgerlijke staat is: vrijgezel
                --------------------------------
                Opmerkingen:
                -broodje bamiblok
-die bloempotten in het caf aan het plafond waar licht uit komt vind ik hoogst
irritant
-that's it


Vraag 11 en 15.

Vraag 10 en "opmerkingen" zijn optioneel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Quincy
 
- -

- -

30/12/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Nou kijk, je hebt dus 2 verschillende pagina's, dus als ik het goed begrijp staat het formulier op een andere pagina dan de pagina die de mail stuurt. Dan moet je er wel voor zorgen, dat de formulier naar de pagina waarin mailtje stuurt, en volgens mij zit daar de fout in!
 
Quincy

Quincy

30/12/2007 20:01:00
Quote Anchor link
Nouja ik heb nu het voorbeeld van vraag 11 hier op gezet. Maar hierna komen natuurlijk nog vraag 12 t/m 28. Dus na vraag 11 zitten er nog 17 vragen ;) En die worden telkens via "header" doorgestuurd naar de volgende pagina met de volgende vraag. Terwijl de antwoorden toegevoegd worden aan sessie variabelen..

Ondertussen weer 2 foutloze enquetes erbij.. Resultaat 4 foutloos 2 met fouten/ontbrekende resultaten. Dus als deze trend zich door blijft zetten gooi ik het op een uploadverhaal dat de sessies verstoord.. Resultaat probleem van mijn webhost.. Of praat ik poep?
 
- -

- -

30/12/2007 20:11:00
Quote Anchor link
Dan zou ik inderdaad alles naar een mysql database schrijven, word jij niet ook volgespamd :P

Mysql database kan je vervolgens ook een mooie samenvatting maken in bijvoorbeeld in een admin pagina, je kan zien welke ip's hebben gestemd en je kan instellen dat als ip al in de db staat je niet nog een keer mag stemmen (of email, is dubbel check)

Afijn, dat is mijn voorstel...

Greetz,
Kruidnootje.nl
 
Quincy

Quincy

30/12/2007 20:15:00
Quote Anchor link
Mja het is een speciaal hiervoor opgesteld mail adres.. Maar ik steek het nog steeds op het uploaden van die pagina naar mn webspace.. Want we zijn 10 foutloze enquetes verder..

Tnx iig ;)
 
Quincy

Quincy

01/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Nou ik heb er dus naar gekeken.. En ondertussen schrijft hij ook weg naar de database.. maar daar dus zelfde verhaal, ontbrekende resultaten..

Volgens mij gebruik ik teveel sessie variabelen ofzo? Er gaat iets fout in de sessies..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/01/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Er zal vast een maximum zitten op de hoeveelheid data die je in een sessie kunt zetten. Wat ik zou doen is de ingevulde data per pagina opslaan in een database, samen met het session_id of zo. Ik neem tenminste aan dat je niet alle vragen op 1 pagina hebt. Op de laatste pagina kun je dan alle records met het juiste session_id ophalen en de boel in een mail prakken.
 
Quincy

Quincy

01/01/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Hmmzz.. Das een mooie insteek, daar ga ik eens naar kijken! tnx
 
Quincy

Quincy

02/01/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Ok ik dus proberen en doen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock'


Mijn databaseconnectie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?

$dbserver
= "server";
$db       = "database";
$dbUN     = "username";
$dbPW     = "wachtwoord";

$dbconn = mysql_connect("$dbserver", "$dbUN", "$dbPW")
          /*or die ('Connection failed.');*/
    mysql_select_db('$db',$dbconn);

?>



De pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
    session_start();
    include("/admin/joyenquete.php");
                
    if($_POST["2007"] == "wel") {
        $_SESSION['bezoeker2007'] = $_POST["2007"];
        $sessie_id = session_id();
        $antwoord = $_POST["2007"];
        $result = mysql_query("INSERT INTO `enquete` SET sessie_id='" .$sessie_id. "',  vraag_id='1',  antwoord='" .$antwoord. "'") or die(mysql_error());
        header("Location: benquete/test.php");
    }

    elseif($_POST["2007"] == "niet"){
        $_SESSION['bezoeker2007'] = $_POST["2007"];
        header("Location: gbenquete/test.php");
    }

    else {
        ?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Enquete Discotheek Joy</title>
<link href="stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />


<body>
    <div id="container">
    <div class="header"></div>
        <div class="rounded-corners">
            
            <div class="rounded-header">
                <h3 align="left">1. Ik heb Discotheek Joy in 2007...</h3>
            </div>
            
            <div class="rounded-content">
                <div class="rounded-content-wrapper">
                    <form name='bezoeker_2007' method='post' action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
                    <input type='radio' name='2007' maxlenght='10' lenght='10' value='wel' /> wel bezocht</input><br />
                    <input type='radio' name='2007' maxlenght='10' lenght='10' value='niet' /> niet bezocht</input><br />
                    <p align='right'><input type='submit' value='Verder' /></p>
                    </form>
                 </div>
            </div>
            
        </div>
        <div class="footer">
            <br />
          <h5><center> 2007 - 2008 Rennie Fassaert in opdracht van Discotheek Joy, powered by Quincy Vermue</center></h5>
          <h5 align="center">Beeldmateriaal is gebruikt in overleg met en met toestemming van de rechthebbenden.</h5>
        </div>
    </div>
    
</body>


</html>
<?php
    } ?>


Ik heb een test draaien met de database op:
http://enquete.projectfrantic.net

Edit: ik weet dat ik veel en vaak wat van jullie vraag, maar ik leer er in ieder geval veel en graag van!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Quincy
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/01/2008 00:32:00
Quote Anchor link
Dit: mysql_select_db('$db',$dbconn);
Moet in ieder geval dit zijn: mysql_select_db($db,$dbconn);

Maar dat kan het probleem niet zijn. Weet je zeker dat je de goede gegevens hebt?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2008 00:41:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 03.01.2008 00:32:
Maar dat kan het probleem niet zijn.

Nou, volgens mij wel. Door die enkele quotes gaat hij letterlijk die string gebruiken met dat dollarteken er in. Logisch dat dat fout gaat.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/01/2008 00:44:00
Quote Anchor link
Maar de error zegt: "Can't connect to local MySQL server". Het database selecteren gebeurd toch pas na het verbinden met de MySQL server?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

03/01/2008 10:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?pgp
$dbserver = "server";
$db       = "database";
$dbUN     = "username";
$dbPW     = "wachtwoord";

$dbconn = mysql_connect($dbserver,$dbUN, $dbPW) or die(mysql_error()) ;
          /*or die ('Connection failed.');*/
    mysql_select_db($db,$dbconn);
?>


Probeer eens hiermee te verbinden (wel ff weer de gegeven aanpassen natuurlijk)
 
Quincy

Quincy

03/01/2008 10:29:00
Quote Anchor link
Zelfde verhaal helaas..

Edit:

ik heb mogelijk een oplossing gevonden voor de ontbrekende antwoorden.. De sessies op de server opslaan ine en /tmp/ map in plaats van lokaal bij de invuller opslaan..

Dit heb ik gedaan doro middel van een .htaccess met daarin:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_value session.save_path /home/domein.nl/map/tmp


Waar domein dus je website is en de map de rootfolder van de site is..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Quincy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.