session komt niet door?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 17:43:00
Quote Anchor link
Ik heb een paar pagina's, login.php en index.php.
index.php zit in een upper level vergeleken met login.php
Nu heb ik een form in index.php, die gaat naar login.php.
Dan in login.php word een session gemaakt, en doormiddel van deze header naar de index.php gestuurt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Refresh: 1; URL=index.php");
?>


Maar als ik in de index.php aankom, bestaat die session niet..
Ik heb session_start(); gedaan..
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:53:38
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 17:52:00
Quote Anchor link
Dus je gaat van index.php naar login.php en dan weer terug?
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 17:58:00
Quote Anchor link
ja, en dan in login.php de session maken, en ik index.php kijken of de session gemaakt is
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 18:03:00
Quote Anchor link
Hoe ziet de rest van je code in login.php er uit?
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 18:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
// database connectie etc..
include("../config.php");
ob_start();
session_start();
//Kijken of $_GET[login] voor deze pagina is en of de formulier gepost is
if(isset($_POST['sub'])){
  //Query's voor mysql
  $query = "SELECT * FROM users WHERE gebruikersnaam='".$_POST['username']."' AND wachtwoord='".md5($_POST['ww'])."'";
  $mysql = mysql_query($query);
  $fetch = mysql_fetch_assoc($mysql);
  //Als er geen rows zijn met die wachtwoord en gebruikersnaam, waasrchuwing :)
  if(mysql_num_rows($mysql)==0){
    echo "Je bent niet goed ingelogd, ga kijken of er iets is fout gegaan<br>".mysql_error()."";
  }
else{
    echo "goed";
    $_SESSION['gebruiker'] = $fetch['gebruikersnaam'];
    //Vernieuw na 1 seconde naar de index.php
    header("Refresh: 1; URL=../index.php");

  }
}

ob_end_flush();
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 18:18:00
Quote Anchor link
Daar is zo op het eerste gezicht niets aan de hand. Het enige dat ik me afvraag is of je die header() wel zo mag doen. Uiteraard heb je ook session_start () bovenaan in index.php staan?
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 18:20:00
Quote Anchor link
in config.php, die word ook geinclude in index.php

EDIT:ik heb het geprobeerd zonder header, en i.p.v. daarvan een link, en dat doet het ook niet..
Gewijzigd op 21/01/2006 18:23:00 door PurpleMadness -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 18:28:00
Quote Anchor link
Dan ligt het dus niet aan die header, mmm. Even snuffelen hier en daar.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 18:30:00
Quote Anchor link
je hebt gelijk, ik heb nu een 2de session_start op de index gedaan, en nu doet ie het, nog bedankt!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 18:31:00
Quote Anchor link
Nog een idee. Je hebt nu dit:

// database connectie etc..
include("../config.php");
ob_start();
session_start();

Zorg dat in alle bestanden waar je een sessie wilt hebben de volgorde zo is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
ob_start();
session_start();

// hierna pas gaan includen
include("../config.php");
?>
Gewijzigd op 21/01/2006 18:31:00 door Jan Koehoorn
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 18:32:00
Quote Anchor link
PurpleMadness:
je hebt gelijk, ik heb nu een 2de session_start op de index gedaan, en nu doet ie het, nog bedankt!


Ah op die manier. Mooi zo!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.