Simpele zoekfunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »
Johan

Johan

01/10/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Ben ik nu zo scheel?
Ik zoek gewoon een kleine simpele zoekfunctie die 1 tabel uitzoekt en resultaten weergeeft op een nieuwe pagina.

Dus pagina 1 > zoeken
pagina 2 > resultaat

En het hoeft echt maar in een tabel te zijn.
Stom, maar kan het gewoon simpelweg niet vinden...
Ik ben al op www.justfuckinggoogleit.com geweest, maar jeetje... :s

Plz, anyone!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 17:29:09
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2006 21:44:00
Quote Anchor link
SELECT veldnaam
FROM tabelnaam
WHERE veldnaam LIKE '%$zoekwoord%'
 
Johan

Johan

01/10/2006 21:58:00
Quote Anchor link
Je hebt me een eind op weg geholpen... Maar ik krijg nu een kleine error...
Ik heb het volgende boven aan faq_search.php (de resultaten pagina) staan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    
        $_GET
['zoekwoord'];
        include('connect.php');
        
         $query = "SELECT * FROM faq WHERE vraag AND antwoord LIKE '%$zoekwoord%'";
        $result = mysql_query($query,$connect) or die($query."<BR>".mysql_error());
        
        if (mysql_num_rows == 0 {
        echo "Er zijn geen resultaten gevonden";
        }
else {
?>


En onderaan natuurlijk de } afgesloten.
Maar ik krijg de volgende error...

Parse error: parse error, unexpected '{' in /var/www/vhosts/johandemeijer.nl/subdomains/lonerdesign/httpdocs/faq_search.php on line 9

Nu heb ik tussendoor wel meer PHP staan, die ook een einde hebben van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>
maar dat mag toch niet in de weg zitten? Hij ziet toch wel welke afsluiting bij welke opening hoort?
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Het aantal { en het aantal } zal niet gelijk zijn. Door op de juiste manier in te springen en een goede editor te gebruiken, is dit soort problemen vaak te voorkomen en op te lossen.
 
Johan

Johan

01/10/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Had al gekeken.. Maar er zijn van beide 6 aanwezig.
Zal ik mijn complete code hier neerzetten?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

01/10/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Tevens klopt er nog niet veel van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include('connect.php');
   if(isset($_GET['zoekwoord']))
           {

           $zoekwoord= $_GET['zoekwoord'];
        }

        else
        {
        echo "u bent hier niet op de juiste manier gekomen";
        //met een link of een or die terugsturen
        }
    $sql = "SELECT * FROM faq WHERE vraag '%".$zoekwoord."%' AND antwoord LIKE '%".$zoekwoord."%'";
    //* vervangen door de velden welke je zoekt
    $res = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    if (mysql_num_rows($res) == 0
    {
     echo "Er zijn geen resultaten gevonden";
    }

    else
    {
        while($info=mysql_fetch_array($res))
        {

        echo $info['jouwveld  enz'1;
        }
    }
    
?>


en zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

01/10/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Johan:
..... Nu heb ik tussendoor wel meer PHP staan, die ook een einde hebben van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>
maar dat mag toch niet in de weg zitten?....


Inderdaad ik zou zelfs adviseren PHP zo vaak mogelijk te sluiten. Dat heet minimale stijl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 22:23:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
Johan:
..... Nu heb ik tussendoor wel meer PHP staan, die ook een einde hebben van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>
maar dat mag toch niet in de weg zitten?....


Inderdaad ik zou zelfs adviseren PHP zo vaak mogelijk te sluiten. Dat heet minimale stijl
Ik zou adviseren om geen output te generen voordat je klaar bent met de logica! Dan hoef je al geen { en } meer tussen de html te zetten.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Ik vind dat soort scripts altijd zeer onduidelijk. Eén accolade tussen PHP tags. Dan moet je maar raden welk deel van je script uitgevoerd wordt.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

01/10/2006 22:32:00
Quote Anchor link
Jan:
Ik vind dat soort scripts altijd zeer onduidelijk. Eén accolade tussen PHP tags. Dan moet je maar raden welk deel van je script uitgevoerd wordt.


Gebruik daarom altijd if en else ipv elseif

Ik vind het de meest handige manier. Ik heb een hekel aan dat geescape van " enzo.

Maar ja daar gaat het ook niet om welke stijl je ook kiest:
- minimale (zo min mogelijk echoen)
- maximale (alles echoen)
- herodoc (zie post van NEWBIE in topic cat=1&id=22976&lasttopic=1)

Zolang je het maar netjes doet maakt het niet uit. Al schijnt PHP in de minimale stijl wel wat sneller te zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
Johan

Johan

01/10/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Nou ik post toch even de hele code.
Hij blijft zeiken over een accolade teveel....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
    <?php
        include('connect.php');
               if(isset($_GET['zoekwoord']))
                   {

                   $zoekwoord= $_GET['zoekwoord'];
                }
else {
        echo "u bent hier niet op de juiste manier gekomen";
        //met een link of een or die terugsturen
        }
    $sql = "SELECT vraag,antwoord FROM faq WHERE vraag LIKE '%".$zoekwoord."%' AND antwoord LIKE '%".$zoekwoord."%'";
    $res = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    if (mysql_num_rows($res) == 0 {
     echo "Er zijn geen resultaten gevonden";
    }

    else
    {
        while($info=mysql_fetch_array($res))
        {

        echo {
    
    ?>


       <script>
    function faq<?php echo $list->id; ?>() {
        if( document.getElementById("q<?php echo $list->id; ?>").style.display=='none' ){
            document.getElementById("q<?php echo $list->id; ?>").style.display = '';
            document.getElementById("qu<?php echo $list->id; ?>").style.display = 'none';
            document.getElementById("a<?php echo $list->id; ?>").style.display = 'none';
        }else{
            document.getElementById("q<?php echo $list->id; ?>").style.display = 'none';
            document.getElementById("qu<?php echo $list->id; ?>").style.display = '';
            document.getElementById("a<?php echo $list->id; ?>").style.display = '';
        }
    }
          </script>
      </p>
      <table class="update" width="90%" cellspacing="0" style="width:90%;">
        <tr id="q<?php echo $list->id; ?>">
            <td>
                <b><font size="2">+</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="#" onClick="faq<?php echo $list->id; ?>();"><?php echo $list->Vraag; ?></a></b>
            </td>
        </tr>
        <tr id="qu<?php echo $list->id; ?>" style="display:none;">
            <td>
                <b><font size="2">-</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="#" onClick="faq<?php echo $list->id; ?>();"><?php echo $list->Vraag; ?></a></b>
            </td>
        </tr>
        <tr id="a<?php echo $list->id; ?>" style="display:none;">
            <td>
                &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<?php echo $list->Antwoord; ?>
            </td>
        </tr>
    </table>
<?      
    }
   }
  }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan
 
Johan

Johan

01/10/2006 22:47:00
Quote Anchor link
Zucht... Ik kom er echt niet uit :(
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 22:56:00
Quote Anchor link
if (mysql_num_rows($res) == 0 {
Daar mist een ).

Dan
echo {
Wat is daar de bedoeling van?

En dan geef ik het op, dan gaat er zo veel fout dat ik de pijp aan Maarten geef. Installeer een goede editor (phpeclipse of Zend Studio) en ga debuggen.

Succes!
 
Johan

Johan

01/10/2006 23:02:00
Quote Anchor link
Frank:
if (mysql_num_rows($res) == 0 {
Daar mist een ).

Daar mist ereen? Ik zie hem gewoon staan hoor...

Frank:
Dan
echo {
Wat is daar de bedoeling van?

Hij moet echo'en wat daaronder staat. Doe ik dat fout dan? Of moet ik gewoon echo { weghalen?

Frank:
En dan geef ik het op, dan gaat er zo veel fout dat ik de pijp aan Maarten geef. Installeer een goede editor (phpeclipse of Zend Studio) en ga debuggen.

Succes!


Ik gebruik Dreamweaver.. Dat kan toch ook?
Of geven die programmaatjes die jij noemt aan waar de mogelijke fout zit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.