[smarty] Herkenning van img-tags...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2011 12:27:16
Quote Anchor link
Ik vroeg me af of iemand hier toevallig ervaring heeft om reguliere expressies uit te voeren op de output van Smarty Templates?

Ik wil namelijk voor mijn mobile-template <img>-tags herkennen om deze vervolgens door een toffe resizer te laten gaan.

Die resizer is nu even het probleem niet, maar wel hoe ik een img-tag kan herkennen en de URL kan omvormen tot iets van 'thumbs.php?image=http://www.site.nl/plaatje.jpg'.

Iemand enig idee?

Toevoeging op 19/07/2011 16:22:29:


http://www.smarty.net/docs/en/advanced.features.outputfilters.tpl
Dit zou wel zeker handig kunnen zijn, maar werkt dit ook op template-variabele niveau?
Gewijzigd op 19/07/2011 16:23:08 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 02:04:44
 
Richard Augspurger

Richard Augspurger

21/07/2011 03:22:07
Quote Anchor link
Is dat niet JavaScript ipv PHP?

Ik weet dat je met JavaScript kan zoeken op tags met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementsByTagName('img')


ofzo.

Weet het niet zeker hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/07/2011 11:14:57
Quote Anchor link
Heb, ik ben d'r al uit.

Ik maak gewoon een eigen modifier in Smarty die alles wat maar op een img-tag lijkt (even een reg. expr. erbij zoeken) replaced naar een linkje.

Resizen ga ik niet doen, kan soms wel eens ongewenst zijn met smalle internetbundels.

En waarom zoekt iedereen het probleem vaak op met JS en dergelijke als het vaak ook serverside kan ;-)?
Gewijzigd op 21/07/2011 11:15:52 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.