SOLVED - php-file met javascript en ajax jQuery geeft geen popup bij klikken op button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bjorn Chin Fo Sieeuw

Bjorn Chin Fo Sieeuw

19/10/2015 19:32:20
Quote Anchor link
Ik ben bezig een website te maken waarbij je een clickable html-tabel krijgt in een popup window als je op een button klikt (met id="confirm", dat verwijst naar de jQuery). Deze website werkt op mijn vaste PC (Windows 8.1, IE 11), maar niet op mijn laptop (Windows 8.1, IE 11). Mijn vraag is of iemand weet waarom en wat ik nu kan doen om de popups met clickable html-tabellen te laten werken. Ik gebruik WAMP.
Het zou kunnen dat het komt omdat jQueries niet werken? Zo ziet de code eruit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  $(document).ready(function () {
        $("#confirm").click(function () {
            var val1 = $('#postcode1').val();
            $.ajax({
                    type: "POST",
                    url: "popup5script.php",
                    data: {
                        postcode1: val1//,
                    }
                })
                .done(function (msg) {
               //...
                popUpupdate('popup5update.php');

Of misschien werkt het niet doordat er een clickable tabel in de php-popup zit? De php-popup 'popup5update.php' bevat onder andere de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<table class='tOne' border id='myTable'>
    <th>naam</th>
  <tr id="row1">
    <td><script>document.write(window.opener.klantnaamdatarow1)</script></td>
  </tr>
<!-- ... -->

 <script>
var rowindex1 = document.querySelector("#row1");
rowindex1.addEventListener("click", function() {
//...
}

Ik hoop dat iemand weet wat ik kan doen of installeren op mijn laptop om deze php-files te laten oppoppen als je op de button klikt.


Joni Fleischer:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/10/2015 16:52:16 door Joni Fleischer
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 06:56:39
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/10/2015 19:49:36
Quote Anchor link
- Hoe luidt de definitie van popUpupdate()?
- De constructie met het via ajax POSTen van data om vervolgens een popup te openen komt mij een beetje vreemd over
- Treden er JavaScript- of PHP-foutmeldingen op?
- Kan je laptop wel bij website die gehost worden via WAMP op je PC? Of heb je op beide apparaten WAMP draaien? Zijn de WAMP installaties identiek? Loopt je code ook gelijk?
- Zijn er misschien popupblockers actief?
 
Bjorn Chin Fo Sieeuw

Bjorn Chin Fo Sieeuw

19/10/2015 20:24:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
function popUpupdate(url)  
{
    if(!newWindow.closed && newWindow.location)
    {
        newWindow.location.href = url;
    }
    else
    {
        newWindow = window.open(url, 'naam', 'height=1000,width=1500,left=0,top=0');
        if(!newWindow.opener)
        {
            newWindow.opener = self;
        }

    }

    if (window.focus)  
    {
        newWindow.focus();
    }

    return true;
};


Dit POSTen heb ik gedaan omdat via de popup data uit een database geupdate moet kunnen worden.

Er treden geen foutmeldingen op.

WAMP draait onafhankelijk van de installatie op mijn PC ook op mijn laptop. Precies dezelfde code-bestanden heb ik in mijn www directory staan.

Popups heb ik staan op toestaan. Ook heb ik ActiveX geactiveerd en opnieuw opgestart.

Toevoeging op 20/10/2015 04:59:09:

Opgelost! Ik kwam erachter dat ik jQuery bestand niet had staan in de www directory.
Gewijzigd op 20/10/2015 16:52:49 door Joni Fleischer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.