Soundnotification bij verkeerde invoer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Brusselers

John Brusselers

17/03/2021 12:07:26
Quote Anchor link
Hallo allemaal, ik ben op zoek naar een manier om een geluid af te laten spelen bij een verkeerde invoer van een veld. Op dit moment gebruik ik de volgende code om een waarschuwing te tonen op het scherm bij een verkeerde invoer, mar ik zou daar graag een geluid bij krijgen. Weet iemand van jullie hoe ik dat voor elkaar kan krijgen?
if($ticket_status == 'Checked In') {

$status_message = sprintf(__('WARNING: #%s has already been checked-in.', 'fooevents-express-check-in'), $_POST['value']);
echo json_encode(array('status' => 'error', 'status_message' => $status_message));
exit();
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:27:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2021 12:31:56
Quote Anchor link
Dat moet je in ieder geval in je HTML-code regelen. Dat is geen onderdeel van PHP.
 
John Brusselers

John Brusselers

17/03/2021 12:47:15
Quote Anchor link
Dank je Ariën, weet je ook hoe ik dat kan maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2021 12:49:19
Quote Anchor link
Als ik zoek op 'play sound javascript' dan kom ik een hoop interessant tegen.
 
Eddy E

Eddy E

17/03/2021 16:45:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<audio id="player" autoplay no-controls>
    <source src="audio/foutmelding.mp3" type="audio/mp3">
</audio>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2021 17:24:27
Quote Anchor link
En in JavaScript kan je deze ook aanroepen, wat denk ik handiger is:
https://www.w3schools.com/jsref/tryit.asp?filename=tryjsref_audio_play
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.