Spambots?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ik ben weg

ik ben weg

26/11/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een PHPBB forumpje, en ik zit met dit probleem:

elke dag, registreert er opnieuw een gebruiker, die komt uit de USA, en is duidelijk een spambot.

dan verwijder ik die gebruiker maar weer, maar de volgende dag is ie alweer met een andere naam geregistreert, hij heeft alleen altijd dezelfde woonplaats, ICQ nummer, MSN adres, etc.

alleen is elke dag zijn ipadres anders, en heeft ie ook een ander emailadres.

het is natuurlijk niet zo fijn om die gebruiker elke dag te moeten verwijderen, dus hoe kan ik tegengaan dat die gebruiker zich registreert?

is er misschien een bepaalde PHPBB module voor?


Jesse

PS: het is een PHPBB2 forum
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:33:51
 
Tikkes C

Tikkes C

26/11/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat ze een activatiemail krijgen of dat jij moet goedkeuren ofzo...of blokkeer het ip adres...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2008 12:02:00
Quote Anchor link
IPadres blokkeren lijkt me gen optie, aangezien ze vanaf meerdere Pc komen (botnet??)
Handmatige activatie lijkt me het beste, maar is onaandoenbaar voor een vrij druk forum met veel nieuwe leden per dag.
De captcha is ook gekraakt verder...

Is het een optie om eens te upgraden naar phpBB 3 soms?
Die schijnt nog beter beveiligd te zijn met betere captcha technieken...
 
Ik ben weg

ik ben weg

26/11/2008 12:08:00
Quote Anchor link
Het staat al ingesteld dat ze een activatiemail krijgen, en die word ook steeds gewoon geactiveerd :S


En upgraden naar phpBB 3 is geen optie, het is van een klant van me, hij wil al die opties/mods van Cash System, Shop System, Lottery enzo erbij hebben.

En voorzover ik weet zijn die er niet voor phpBB 3.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2008 12:18:00
Quote Anchor link
JesseSar schreef op 26.11.2008 12:08:
Het staat al ingesteld dat ze een activatiemail krijgen, en die word ook steeds gewoon geactiveerd :S.

geloof het of niet, maar spambots zijn al in staat om bevestigingsmailtjes uit te lezen en zichzelf al te activeren.

Ik dacht dat op phpBB.nl wel tips stonden voor phpBB2 om spambots te weren.
Misschien een tip om de get-waarde waarin de registratiepage wordt aangeroepen eens te veranderen?
 
Tikkes C

Tikkes C

26/11/2008 12:19:00
Quote Anchor link
of maak gewoon zelf even nog een hidden veldje bij...die moet leeg zijn enzo ;)
 

26/11/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Spambot maken is niet al te moeilijk, en elke keer een ander IP adres is al helemaal niet moeilijk ;-)

Bouw een moeilijke captcha in, dat helpt meestal. Mits je een goede hebt en niet zo'n captcha van 20 regels die hier in de library staan...
 
Ik ben weg

ik ben weg

26/11/2008 12:52:00
Quote Anchor link
@Tikkes: ik zal dat met dat hidden veld is proberen ;)

dan kunnen we meteen ook zien of het een spambot is of een gewone persoon.
 
Tikkes C

Tikkes C

26/11/2008 12:56:00
Quote Anchor link
je kan uiteraard nog een extra beveiliging inwerken dmv een foto die ze moeten overtypen...dit is meestal een goede beveiliging...
 
Ik ben weg

ik ben weg

26/11/2008 14:13:00
Quote Anchor link
een Captcha bedoel je?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/11/2008 14:17:00
Quote Anchor link
ja of en vraag.
wat is de naam van dit forum?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2008 14:18:00
Quote Anchor link
Dat zit standard al in phpBB 2.0.13 dacht ik (of .17).

Of maak iets waarme ze een rekesom moeten oplossen, en dan wel in woorden:

"Hoeveel is 1 samen met 1?"
Knappe bot die dat snapt.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/11/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 26.11.2008 14:18:
Dat zit standard al in phpBB 2.0.13 dacht ik (of .17).

Of maak iets waarme ze een rekesom moeten oplossen, en dan wel in woorden:

"Hoeveel is 1 samen met 1?"
Knappe bot die dat snapt.

ja dan word het dus
Hoeveel is één samen met één.

want anders gaat hij alle mogelijk heden met 1 en 1 proberen :)
1 + 1 = 2
1 - 1 = 0
1 * 1 = 1
1 : 1 = 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 

26/11/2008 14:38:00
Quote Anchor link
Als je een bot handmatig configureerd, kom je alsnog door zo'n "beveiliging". Voornamelijk omdat dat soort vragen van te voren zijn ingesteld...
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/11/2008 14:51:00
Quote Anchor link
je kunt als je denkt dat gaat gebeuren toch ook en rondom vraag maken
bv je maakt 10 vragen.
of je maakt één variabel dat daar ook twee drie vier vijf en zes kan staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Roy

Roy

26/11/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Tikkes schreef op 26.11.2008 12:56:
je kan uiteraard nog een extra beveiliging inwerken dmv een foto die ze moeten overtypen...dit is meestal een goede beveiliging...


Dat werkt ook allang niet meer als het een beetje goede botter is. Je had toendertijd voor de adult branche op internet het programma dream-submitter. Kan je allerlei galleries bij TGP's aanmelden. Kan je dan allemaal automatiseren, elk plaatje e.d. kon dat programma uitlezen en zelf overtypen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/11/2008 15:48:00
Quote Anchor link
Jullie hebben iig de bedoeling van activatie maitljes verkeerd begrepen. Iedere bot kan een connectie leggen met een IMAP/POP3 server om vervolgens mailtjes te openen. Maar het is juist de bedoeling dat je zeker weet dat het email adres dat is opgegeven van de registrant is.
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

26/11/2008 16:37:00
Quote Anchor link
JesseSar,

Ik heb hier een link naar phpbb.com:

http://www.phpbb.com/londonvasion/

In 1 van de filmpjes legt een moderator uit van phpbb.com hoe je die nare vervelende uit de pot gerukte bods tegen kan gaan :).

Mr. de Jong
 
Ik ben weg

ik ben weg

26/11/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Oke jongens, ff 1 ding:

misschien is het wel helemaal geen bot, hij reageert ook gewoon op pm's enzo.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/11/2008 19:26:00
Quote Anchor link
Lol dan zit je em voor niets te verwijderen :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2008 19:49:00
Quote Anchor link
Jammer dat ik weinig animated gifjes tegenkom als captcha.. met het eerste frame leeg ofzo voor een seconde, en dan 10 sec. lang zichtbaar.

of iets met flash wat beweegt..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.