sql query wordt niet uitgevoerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

04/06/2022 21:04:18
Quote Anchor link
Scripts zijn niet veilig.
Mysql injection.
Altijd inkomende gegevens checken.
Of mysqli_real_escape() gebruiken.

Toevoeging op 04/06/2022 21:05:09:

Arno van Zanten op 04/06/2022 21:00:52:
Gedaan maar blijft het zelfe doen


En dat is???

Toevoeging op 04/06/2022 21:07:04:

- SanThe - op 04/06/2022 20:59:46:
Bij beiden echo's <td> gebruiken anders valt de een buiten je tabel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(empty($mail['User'])){
   echo "<td>Nobody</td>";
}
else {
   echo "<td>".$mail['User']."</td>";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 23:43:01
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

04/06/2022 21:11:56
Quote Anchor link
NJormaal kun je heel gemakkelijk aangeven als een veld leeg is, dat hij een process moet uitvoeren, maar bij deze wordt ik er een beetje gek van

Toevoeging op 04/06/2022 21:14:04:

- SanThe - op 04/06/2022 21:04:18:
Scripts zijn niet veilig.
Mysql injection.
Altijd inkomende gegevens checken.
Of mysqli_real_escape() gebruiken.

Toevoeging op 04/06/2022 21:05:09:

Arno van Zanten op 04/06/2022 21:00:52:
Gedaan maar blijft het zelfe doen

Ik zag wel idd dat ik daar de <td></td vergeten was, maar alsnog, werkt het niet...


En dat is???

Toevoeging op 04/06/2022 21:07:04:

- SanThe - op 04/06/2022 20:59:46:
Bij beiden echo's <td> gebruiken anders valt de een buiten je tabel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(empty($mail['User'])){
   echo "<td>Nobody</td>";
}
else {
   echo "<td>".$mail['User']."</td>";
}

?>


 
- SanThe -

- SanThe -

04/06/2022 21:14:55
Quote Anchor link
Je geeft niet echt duidelijk aan wat er wel en wat er niet gebeurt.
Zo wordt het gissen.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

04/06/2022 21:15:00
Quote Anchor link
Werkt, bedankt voor jullie hulp alweer
 
- SanThe -

- SanThe -

04/06/2022 21:17:11
Quote Anchor link
Ok.
Succes verder.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/06/2022 21:27:35
Quote Anchor link
empty() laat meer door dan je denkt. Kijk maar op http://php.net/empty.

Ikzelf haal eerst trim() over de string om de eventuele spaties voor en achter weg te halen. En daarna vergelijk ik het met een lege string "".
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

04/06/2022 21:29:05
Quote Anchor link
Ik heb de code aangepast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($mail['User']) && empty($mail['User'])){
        echo "<td>Nobody</td>";
}
else {
    echo "<td>".$mail['User']."</td>";
}

?>

Deze moest het zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/06/2022 22:14:34
Quote Anchor link
Mijn reactie nog gezien?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.