Submit form / MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Panic

Panic

14/07/2008 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
include "config1.php";

if (strip_tags($_POST['submit']) && strip_tags($_POST['agent'])){
$music=strip_tags($_POST['agent']);

mysql_query("UPDATE prosp SET agent='$music' WHERE name='$b->agent'");
echo "Agent uploaded";
}

?>


<form method="post" action="index.php">
<table width="100%" border="1" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0" bordercolor="black" bgcolor="#FFCC00" class="main" style="border-collapse: collapse">
<!--DWLayoutTable-->
<tr>
<td colspan="5" bgcolor="#FF9900"><div align="center"><strong>Leads</strong> (
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $num_rows; ?>
)</div></td>
</tr>
<tr bgcolor="white">
<td width="283" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Name</strong></div></td>
<td width="306" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Phone</strong></div></td>
<td width="208" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Country</strong></div></td>
<td width="178" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Date</strong></div></td>
<td width="366" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Agent</strong></div></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
        $a
=mysql_query("SELECT * FROM prosp ORDER BY country DESC");
        while($b=mysql_fetch_object($a)){
        echo "<tr><td>$b->name</td><td>$b->phone</td><td>$b->country</td><td>$b->date</td><td>$b->agent <input name='agent' size='20' type='text'><input name='submit' value='submit' type='submit'></td></tr>";
        }

        ?>

<br />
</table></form>


Elke rij heeft een aparte submit knop het ziet er eigenlijk al volgt uit

Naam | Phone | ... | ... | Agent

Als een agent een nummer kiest kan hij ze naam achter dat nummber plakken maar dat werkt dus niet, waar zit de fout?

*En sorry voor de onoverzichtelijkheid*
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 22:12:11
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

14/07/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Zet dan alles tussen Code tags.
 
Panic

Panic

14/07/2008 21:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
include "config1.php";

if (strip_tags($_POST['submit']) && strip_tags($_POST['agent'])){
$music=strip_tags($_POST['agent']);

mysql_query("UPDATE prosp SET agent='$music' WHERE name='$b->agent'");
echo "Agent uploaded";
}

?>


...


<form method="post" action="index.php">
<table width="100%" border="1" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0" bordercolor="black" bgcolor="#FFCC00" class="main" style="border-collapse: collapse">
  <!--DWLayoutTable-->
  <tr>
    <td colspan="5" bgcolor="#FF9900"><div align="center"><strong>Leads</strong> (<? echo $num_rows; ?>)</div></td>
  </tr>
  <tr bgcolor="white">
    <td width="283" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Name</strong></div></td>
    <td width="306" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Phone</strong></div></td>
    <td width="208" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Country</strong></div></td>
    <td width="178" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Date</strong></div></td>
    <td width="366" bgcolor="#FFFFFF" class="tip"><div align="center"><strong><Font color=#737373>Agent</strong></div></td>
  </tr>
  <?
        $a
=mysql_query("SELECT * FROM prosp ORDER BY country DESC");
        while($b=mysql_fetch_object($a)){
        echo "<tr><td>$b->name</td><td>$b->phone</td><td>$b->country</td><td>$b->date</td><td>$b->agent <input name='agent' size='20' type='text'><input name='submit' value='submit' type='submit'></td></tr>";
        }

        ?>

  <br />
</table></form>
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2008 21:07:00
Quote Anchor link
1 formulier met een x-aantal submitknoppen. Dat gaat niet lukken want elke submit zal het complete formulier posten.
 
Panic

Panic

14/07/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Ok ik heb het veranderd in 1 knop, maar hij doet het nog steeds niet, zit hier een fout in?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

if (strip_tags($_POST['submit']) && strip_tags($_POST['agent'])){
$music=strip_tags($_POST['agent']);

mysql_query("UPDATE prosp SET agent='$music' WHERE name='$b->agent'");
echo "Agent uploaded";
}

?>


Ik heb $b->name ook al geprobeert
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2008 21:24:00
Quote Anchor link
Heb je een link naar hoe het nu is?
 
Panic

Panic

14/07/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Ja dat heb ik, hij staat in je intern
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Ik heb hem.
En wat is nou precies de bedoeling? Moeten er meerdere inputvelden ingevuld kunnen worden en dan elk ingevuld veld verwerken in de database?
 
Panic

Panic

14/07/2008 22:05:00
Quote Anchor link
De bedoeling is, stel dat jij een nummer hebt gebelt dan weten de andere dat niet dus dan vul jij je naam in achter het betreffende nummber, bij voorbaat dank voor de moeite SanThe
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/07/2008 22:20:00
Quote Anchor link
En nu maar hopen dat SanThe nog online komt vanavond ;-)
 
Panic

Panic

14/07/2008 22:26:00
Quote Anchor link
Hopelijk (A)
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2008 23:02:00
Quote Anchor link
Panic schreef op 14.07.2008 22:05:
De bedoeling is, stel dat jij een nummer hebt gebelt dan weten de andere dat niet dus dan vul jij je naam in achter het betreffende nummber, bij voorbaat dank voor de moeite SanThe

Er wordt dus altijd maar 1 input veld ingevuld?
 
Panic

Panic

14/07/2008 23:39:00
Quote Anchor link
Ja,

Edit:

Ja ik bedoel er word 1 naam per keer gedaan, maar alle forms moeten wel gebruikt kunnen worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Panic
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2008 00:37:00
Quote Anchor link
Zijn diegene die het moeten invullen ingelogd op dat moment?

PS: Ik ga nu pitten. Ik zal morgen weer kijken als ik tijd heb.
 
Panic

Panic

15/07/2008 01:29:00
Quote Anchor link
Ik heb er nog eens goed naar gekeken en heb het script een beetje aangepast.. Het werkt nu dankje wel voor jullie tijd en voor diegene die geintereseerd zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
</table><form method="post" action="index.php">
<table width="100%" border="0">
  <tr>
    <td width="17%" bgcolor="#FF9900">Lead name: </td>
    <td width="83%" bgcolor="#FF9900"><input type=text name=ticket_ids id=ticket_ids size=57></td>
  </tr>
  <tr>
    <td bgcolor="#FF9900">Your name: </td>
    <td bgcolor="#FF9900"><input type=text name=Danswer id=Danswer size=57></td>
  </tr>
  <tr>
    <td bgcolor="#FF9900"><input type=submit value=submit name=submit></td>
    <td bgcolor="#FF9900">&nbsp;</td>
  </tr>
</table>
<?
if (strip_tags($_POST['submit']) && strip_tags($_POST['ticket_ids']) && strip_tags($_POST['Danswer'])){
$pros=strip_tags($_POST['ticket_ids']);
$agen=strip_tags($_POST['Danswer']);

mysql_query("UPDATE prosp SET agent='$agen' WHERE name='$pros'");
echo "Agent uploaded";
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.