tabel in verschillende kleuren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick geenidee

rick geenidee

30/09/2009 14:11:00
Quote Anchor link
Hoi ik heb een site met statistieken, maar ik wil dat als ik bijvoorbeeld 5 random leden in een tabel zet ze om en om dezelfde kleur krijgen zoals rood,blauw,rood,blauw enzo weet iemand hoe dat moer?

groetjes, rickey
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:42:07
 
Jaron T

Jaron T

30/09/2009 14:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
{

   $i++;
   if ($i%2 = 0)
   {

      echo '<tr style="background-color: red;"><td></td></tr>';
   }

   else
   {
      echo '<tr style="background-color: white;"><td></td></tr>';
   }
}

?>
 
Rick geenidee

rick geenidee

30/09/2009 14:40:00
Quote Anchor link
hij zegt:

Parse error: syntax error, unexpected '=' in /customers/tht.be/thet.be/httpd.www/pagina/forum_5.php on line 8


dat is:
if ($i%2 = 0)
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

30/09/2009 14:47:00
Quote Anchor link
probeer hem eens met twee =
if ($i%2 == 0)
 
Rick geenidee

rick geenidee

30/09/2009 14:48:00
Quote Anchor link
fout was 1 = het moeten er 2 zijn hij doet het yeah tnxx
 
Jaron T

Jaron T

30/09/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Ja sorry type fout, moest inderdaad '==' zijn ipv '=' :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.