Tabel: Meerdere <td> onder een <th>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny von Gaal

Danny von Gaal

13/01/2015 11:26:17
Quote Anchor link
Zoals de titel het zegt, kan dit?
Ik heb een tabel en nu heb ik als laatste kolom <th>Opties</th> maar kan ik daaronder meerdere <td></td> hebben? Of kunnen de lijntjes echt alleen recht omlaag lopen.

Je ziet hieronder dus dat ik een <td> meer heb dan een <th>, kunnen die laatste <td> onder de laatste <th> komen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<table id="users" class="ui-widget ui-widget-content">
<thead>
<tr class="ui-widget-header ">
<th>Commonname</th>
<th>Verloopt op</th>
<th>Type</th>
<th>Leverancier</th>
<th>Opties</th>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td><?php echo $row["commonname"]; ?></td>
<td><?php echo $row["expires"]; ?></td>
<td><?php echo $row["type"]; ?></td>
<td><?php echo $row["uitgever"]; ?></td>
<td><a href="#" data-href="<?php echo $row["id"]; ?>" class="dialog-open-certverlengen"><span class="ui-icon ui-icon-check" title="Verlengen"></span></a></td>
<td><a href="#" data-href="<?php echo $row["id"]; ?>" class="dialog-open-certverlengen"><span class="ui-icon ui-icon-closethick" title="Verwijderen"></span></a></td>
</tr>
</tbody>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 15:14:03
 
Bas M

Bas M

13/01/2015 12:16:14
Quote Anchor link
Waarom doe je die laatste TD niet samenvoegen met de TD die ervoor staat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<td><a href="#" data-href="<?php echo $row["id"]; ?>" class="dialog-open-certverlengen"><span class="ui-icon ui-icon-check" title="Verlengen"></span></a>
<a href="#" data-href="<?php echo $row["id"]; ?>" class="dialog-open-certverlengen"><span class="ui-icon ui-icon-closethick" title="Verwijderen"></span></a></td>


Zo, dan staat het in 1 TD, en dus onder de TH Opties.
Gewijzigd op 13/01/2015 12:17:21 door Bas M
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

13/01/2015 12:27:13
Quote Anchor link
Hallo Bas,

Je hebt gelijk en dit doe ik normaal ook alleen als ik dit deed plaatste hij nu continue de twee afbeeldingen onder elkaar ipv naast elkaar. Ik gebruik momenteel JQuery UI en ben er nu eindelijk achter gekomen dat hij een grote afbeelding laat zien maar een kleine pictogram uitsnijdt. Dat is de reden dat hij de afbeeldingen onder elkaar liet zien omdat er naast nog meer afbeeldingen waren maar hij deze niet liet zien.


Ik heb de iconen nu uitgesneden met photoshop en roep deze nu allebei los aan met <img src>. Dus mijn probleem is verholpen en ik kon deze post niet verwijderen. Maar ik neem ook aan dat bovenstaand helemaal niet mogelijk is?
Gewijzigd op 13/01/2015 12:27:52 door Danny von Gaal
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2015 12:31:17
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

13/01/2015 12:34:19
Quote Anchor link
Jawel, dan maak je in de thead de kolom die je in de tbody wilt splitsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<th colspan="2">Blabla</th>
Gewijzigd op 13/01/2015 12:35:01 door Ger van Steenderen
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

13/01/2015 12:48:41
Quote Anchor link
Oh top thanks! daar heb ik wel wat aan voor in de toekomst :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.