Table link in IE?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M o

m o

03/08/2011 13:22:28
Quote Anchor link
Ik wil een van een complete tabbel een link maken. De code die ik gebruik werkt perfect in bijv. firefox en chrome, maar met IE gebeurt er niets als je er op klikt, maar je ziet de link wel staan onder in het scherm..

Iemand enig idee wat het probleem is en hoe je het op kan lossen?

De HTML code:

Quote:
<div class="ca_cattdiv">
<a href="index.php">
<table class="cat">
<tr class="catnaam">
<td>Naam</td>
</tr>
<tr>
<td class="catimg"><img src=".." /></td>
</tr>
</table>
</a>
</div>


Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 23:07:36
 

03/08/2011 13:33:43
Quote Anchor link
Welkom in de wereld van de IE irritatie...
 
M o

m o

03/08/2011 13:45:42
Quote Anchor link
Allard Jansen op 03/08/2011 13:33:43:
Welkom in de wereld van de IE irritatie...


Ik was al wel bekent in die wereld, maar toch bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2011 13:45:44
Quote Anchor link
En dit zal denk ik zelfs niet eens valideren........
 
Joakim Broden

Joakim Broden

03/08/2011 13:49:13
Quote Anchor link
De a in de td neerzetten en dan de a een display: block; mee geven zodat de a de hele td opvult en de td 'aanklikbaar' maakt
 
M o

m o

03/08/2011 13:57:25
Quote Anchor link
Oetzie cookie op 03/08/2011 13:49:13:
De a in de td neerzetten en dan de a een display: block; mee geven zodat de a de hele td opvult en de td 'aanklikbaar' maakt


Het lijkt te werken, moet denk ik ff de breedte en hoogte aanpassen en dan zal hij het wss wel goed doen, bedankt!

Toevoeging op 03/08/2011 14:07:11:

de display: block lost het probleem wel gedeeltelijk op, maar het is nogsteeds niet zoals het hoord, het blok vult niet de hele td, maar vormt zich alleen horizontaal over het gedeelte waar iets staat, en aangezien het stuk tekst verticaal gecentreerd staat blijft er nog een aantal pixels boven en onder de tekst wat niet gelinkt is.

Toevoeging op 03/08/2011 14:28:39:

Ik heb het anders opgelost, ik heb de table een onclick meegegeven, werkt goed in zowel IE als FF.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.