'-teken in mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TheovdS

TheovdS

04/04/2005 18:42:00
Quote Anchor link
In mijn mysql-database staan gegevens met het '-teken.

Als ik deze gegevens lees uit de database geeft hij een error.

ik lees de gegevens met:
$query = mysql_query("SELECT * FROM downloads WHERE naam = '".$_GET['bewerken']."'") ;
$var = mysql_fetch_array($query) ;
echo $var['omschrijving'] ;

In de database staan de naam, de url en de omschrijving van de download. De gaan en url gaan wel, maar als er een '-teken in de omschrijving voorkomt geeft hij een error?

Hoe kan ik dit oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 18:19:43
 

04/04/2005 19:00:00
Quote Anchor link
Als je he teken als /´in de database stopt, wat gebeurt er dan?
 
Thomas M

Thomas M

04/04/2005 19:12:00
Quote Anchor link
En in wat voor veld sla je de data op?
 
TheovdS

TheovdS

04/04/2005 19:22:00
Quote Anchor link
Ow, sorry, het was geen '-teken maar het +-teken.

En er mag blijkbaar geen +-teken in een $_GET['array'] zitten.

Ik heb er een $_POST van gemaakt.

Tnx.
 
TheovdS

TheovdS

04/04/2005 19:52:00
Quote Anchor link
Hoe zorg je er voor, dat als je gegevens invoerd dat alle '-tekens vervangen woorden door \' , voordat ze de database in gaan?
 
Legolas

Legolas

04/04/2005 20:06:00
Quote Anchor link
$var = addslashes("'''''");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.