Tekst zoeken op andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

06/09/2004 21:40:00
Quote Anchor link
Ik zoek een manier om een bepaalde tekst te zoeken op een andere pagina, en als die tekst er staat, dat hij die dan weergeeft.

Heeft iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 02:53:01
 
Dbr Br

Dbr Br

06/09/2004 21:44:00
Quote Anchor link
Wat gebruik je dan. Sql, textbestandjes, lucht....
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

06/09/2004 21:48:00
Quote Anchor link
Pagina's, stel ik heb een script op mijn server staan, en ik wil op deze pagina iets zoeken

(bijv. 'heeft')

Hoe doe ik dat :S?

Of kan da nie?
 
B a s
Beheerder

B a s

06/09/2004 21:52:00
Quote Anchor link
gebruik je een database of tekst bestanden? 2e keer dat iemand dat vraagt ;)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

06/09/2004 21:52:00
Quote Anchor link
Ik neem aan tekstbestanden, aangezien ik iets zoek op een andere server (op een pagina)...

...
 
Dbr Br

Dbr Br

06/09/2004 22:12:00
Quote Anchor link
Dat kun je niet zomaar aannemen...
 
Arend a

Arend a

06/09/2004 22:30:00
Quote Anchor link
Nee! Daarvoor moeten er slimme vragen gesteld worden.. ik weet er nog toevallig een tutorial over..

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143/
 
B a s
Beheerder

B a s

07/09/2004 08:51:00
Quote Anchor link
Je kunt dit wel met javascript doen bart.. :) Of je moet de file openen, lezen, dan woord voor woord doorlopen totdat je een match hebt misschien?! anders zou ik het nie weten :/
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

07/09/2004 15:17:00
Quote Anchor link
Het gaat om een uitval checker, ik haal het bestand met al het uitval erop van de site van mijn school.

Ik had het eerst met fopen geprobeert, dis mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$bestand
= "http://www.blabla.com/uitval.php?dag=".$dagnr.$maand;
$file = $bestand;
$fopen = fopen($file, "r");
$data = fgets($fopen);
fclose($fopen);
?>


Maar als ik de data output, geeft ie niks weer, ligt dit aan mijn script?
Zo ja: heeft iemand een goed werkend script?

Of kan dit niet?

Ik hoop dat ik de vraag nu beter heb uitgelegd...


@Bas
Hoe kan dat dan?
 

07/09/2004 15:32:00
Quote Anchor link
kun je niet gewoon 'file()'-en en dan een regex erover heen laten gaan, als hij wat vind dan geeft hij dat terug.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

07/09/2004 15:40:00
Quote Anchor link
Enneh, hoe moet dat ^_^'...
 
Gerben

Gerben

07/09/2004 16:59:00
Quote Anchor link
met de explower functie

bewerken/zoeken op deze pagina


of bedoel je dat niet?
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

07/09/2004 17:08:00
Quote Anchor link
Nee...
 
Steff   an

Steff an

07/09/2004 17:11:00
Quote Anchor link
die is er wel van jacob slomp maar die werkt al niet meer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.