TinyMCE en ical

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

N K

N K

23/09/2013 11:25:39
Quote Anchor link
Ik gebruik tinyMCE om tekst in te voeren.
Nu wil ik o.a. deze waarde gebruiken om een .ics (ical) bestand te vullen.
Nu komen er html tags in te staan die niet lijken te worden geïnterpreteerd door de email clients.
Ik kan wel de php functie striptags gebruiken maar dan ben ik mijn structuur kwijt van de tekst.
Is hier een goed alternatief voor?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:07:09
 
Tim van Norde

Tim van Norde

27/09/2013 11:12:45
Quote Anchor link
Je kunt de e-mail als HTML encoden. Het voorbeeld van PHP.net:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
// multiple recipients
$to  = '[email protected]' . ', '; // note the comma
$to .= '[email protected]';

// subject
$subject = 'Birthday Reminders for August';

// message
$message = '
<html>
<head>
  <title>Birthday Reminders for August</title>
</head>
<body>
  <p>Here are the birthdays upcoming in August!</p>
  <table>
    <tr>
      <th>Person</th><th>Day</th><th>Month</th><th>Year</th>
    </tr>
    <tr>
      <td>Joe</td><td>3rd</td><td>August</td><td>1970</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Sally</td><td>17th</td><td>August</td><td>1973</td>
    </tr>
  </table>
</body>
</html>
'
;

// To send HTML mail, the Content-type header must be set
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

// Additional headers
$headers .= 'To: Mary <[email protected]>, Kelly <[email protected]>' . "\r\n";
$headers .= 'From: Birthday Reminder <[email protected]>' . "\r\n";
$headers .= 'Cc: [email protected]' . "\r\n";
$headers .= 'Bcc: [email protected]' . "\r\n";

// Mail it
mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
 
N K

N K

27/09/2013 11:23:17
Quote Anchor link
Hoi Tim,
Bedankt voor je reactie maar ik wil geen email versturen, ik wil een agenda (.ics) opslaan.
..Of ik begrijp je verkeerd..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.