Titel in IE 7 gehalveerd?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Kevin damstra

kevin damstra

09/05/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Ik zit met een probleempje, in mijn gemaakt website heb ik een div Titel staan, in mozilla en safari komt hij prima tot zijn recht echter in IE 7 krijg ik alleen de bovenkant van de titel te zien.

Ik heb al verschillende lettergroottes gebruikt, ook de div groter gemaakt maar het mag niet baten, weet iemand waarom IE weer eens dwars zit....

het gaat om de website: www.fietsverhuur-terschelling.nl

[html]

<!DOCTYPE PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html>

<head>

<link href="indelingtest.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<style type="text/css">

</style>

</head>
<body>

<div class="box">

<div class="top"></div>

<div class="container">

<div class="kolom1">

<div class="Polaroid">
</div>

<div class="Titel">
<br>
<br>
<head>Rijwielverhuur Noorderlicht</head>

<div class="Language">
</div>

</div>


<div class="Tekstboven">
<p>Dertig kilometer lang en zo'n 4,5 kilometer op z'n breedst, herbergt Terschelling een zeer afwisselend landschap.</p>
<p>Door dit unieke landschap lopen vele kilometers lange fietspaden, waardoor het mogelijk is elk stukje van het eiland te ontdekken.</p>
<p>Bij deze ontdekkingstocht willen wij graag uw startpunt zijn door u een uitgebreid assortiment fietsen aan te bieden. Wij kunnen uw fietsen gratis bij uw vakantieverblijf brengen en daar ook weer ophalen.</p>
</div>

</div>

<div class="Kolom2">



<div class="Tekstonder">
<br>
<p>Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw fietsen uit te zoeken op ons bedrijf in Formerum!</p>
<p>Deze site is nog in ontwikkeling, wilt u toch meer informatie kijk dan op: <a href="http://www.noorderlicht.eu">www.noorderlicht.eu</a></p>
</div>

<div class="Extra">
</div>

</div>

<div class="Menu">
</div>


</div>



<div class="bottom"></div>

</div>

</body>
</html>

[/html]

css:

body {

font: 11px/17px Verdana, Arial, sans-serif; /* make the font look a little nicer than default times new roman */
text-align: center; /* center the layout in IE 5 */
background-image: url(images/ocean1.jpg);

}

.box {
width:750px;
height:518px;
margin: 7% auto;
}

.top {
background: url('images/corners750x18.gif');
height: 9px;
width: 750px;
font-size: 2px;
}

.bottom {
background: url('images/corners750x18_bottom.gif');
height: 9px;
width: 750px;
font-size: 2px;
}

.container {

width: 744px; /* the width of our layout overall */
height: 500px;
text-align: left; /* put the text back where it should be */
border-left: 3px solid #FF9900;
border-right: 3px solid #FF9900;
background:#999999;

}

.kolom1 {
float:left;
width: 100%;
height: 288px;
text-align: center;
}

.Polaroid {
background-image: url(images/Huur_een_fiets.gif);
float:left;
width: 240px;
height: 288px;
text-align: center;
color:white;
}

.Titel {
font-size: 32px;
float: right;
color: white;
width: 504px;
height: 80px;
text-align: left;
}

.Language {
float: right;
margin-top: -54px;
color: blue;
width: 150px;
height: 20px;
}

.Tekstboven {
float: right;
width: 504px;
height: 208px;
color: white;
text-align: left;
}

.Kolom2 {
width: 100%;
height: 152px;
}

.Tekstonder {
color: white;
float:left;
width: 504px;
height: 152px;
text-align: left;
padding-left: 20px;
}

.Extra {
color: white;
float: right;
width: 220px;
height: 152px;
text-align: center;
}

.Menu {
height: 60px;
width: 100%;
float:left;
text-align: center;
color: black;
}

Alvast bedankt,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin damstra
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 13:38:55
 
Wouter K

Wouter K

09/05/2008 21:04:00
Quote Anchor link
code hierin plaatse
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/05/2008 21:16:00
Quote Anchor link
<head>Rijwielverhuur Noorderlicht</head>
was dat nou weer?
 

09/05/2008 23:14:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 09.05.2008 21:16:
<head>Rijwielverhuur Noorderlicht</head>
was dat nou weer?

En dan ook nog eens ergens midden in de body :-/

@Kevin: doe eens valideren.

Wat is het nut van dat ene frame? Behalven dan verhullen dat die site op http://www.e-magin.nl/ staat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Kevin damstra

kevin damstra

12/05/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Hmm het probleem is verholpen, ik had deze link alleen doorgegeven om mijn probleem te verduidelijken dat ik maar een halve titel kreeg in IE7

valideren heb ik nog niet gedaan, ben eerst bezig geweest met wat belangrijkere dingen...

dat ene frame, je bedoelt dat ik de verwijzing daarop heb ingesteld?
gaat inderdaa om verhullen van locatie waar deze staat, het kan ook anders maar moet ik eerst doorstuurservice betalen, en ik wil eerst alles wel eens af hebben.

Dit is ook nieuw voor mij, ik doe misschien niet alles volgens de regels, maar wil het best proberen,

ik zal morgen de link posten waar de titel wel normaal is,
ik heb de head tags vervangen door p tags,

kan iemand mij uitleggen waarom dat verschil maakt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.