"UberCMS" htaccess werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »
Cas wolters

cas wolters

12/12/2010 11:22:31
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een cms van intenet af, en gedouwnload. maar nu is het volgende probleem dat de .htaccess het niet doet. waaarligt dit aan. of weten jullie misschien een betere?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<IfModule mod_rewrite.c>
ErrorDocument 400 /error.php?e=400
ErrorDocument 401 /error.php?e=401
ErrorDocument 403 /error.php?e=403
ErrorDocument 404 /error.php?e=404
ErrorDocument 500 /error.php?e=500

RewriteRule ^crossdomain.xml$ /crossdomain.php
RewriteRule ^gamedata/external(|/)$ /externals.php

RewriteRule ^home/([^/]+)/id(|/)$ /home.php?qryId=$1
RewriteRule ^home/([^/]+)(|/)$ /home.php?qryName=$1

RewriteRule ^security_check(|/)$ security_check.php
RewriteRule ^profile(|/)$ /profile.php
RewriteRule ^client(|/)$ /client.php
RewriteRule ^flash_client_error(|/)$ /client_error.php
RewriteRule ^client_error(|/)$ /client_error.php
RewriteRule ^me(|/)$ /me.php
RewriteRule ^login_popup(|/)$ /login-popup.php

RewriteRule ^community(|/)$ /community.php
RewriteRule ^community/staff(|/)$ /staff.php

RewriteRule ^credits(|/)$ /credits.php
RewriteRule ^credits/pixels(|/)$ /pixels.php
RewriteRule ^credits/club(|/)$ /habboclub.php
RewriteRule ^credits/habboclub(|/)$ /habboclub.php
RewriteRule ^credits/uberclub(|/)$ /habboclub.php
RewriteRule ^credits/uberclub/tryout(|/)$ /clubtryout.php
RewriteRule ^credits/habboclub/tryout(|/)$ /clubtryout.php

RewriteRule ^register(|/)$ /register.php
RewriteRule ^register_submit(|/)$ /register.php?doSubmit
RewriteRule ^register_messages(|/)$ /register-messages.php
RewriteRule ^register/cancel(|/)$ /register-cancel.php
RewriteRule ^register/welcome(|/)$ /welcome.php
RewriteRule ^register/undefined(|/)$ /index.php

RewriteRule ^vip/shop(|/)$ /vipshop.php
RewriteRule ^vip/getpoints(|/)$ /vippoints.php

RewriteRule ^account/policy-verify(|/)$ /policyver.php
RewriteRule ^account/password/forgot(|/)$ /forgot.php
RewriteRule ^account/submit(|/)$ /index.php
RewriteRule ^account/logout(|/)$ /logout.php
RewriteRule ^account/logout_ok(|/)$ /logout-ok.php
RewriteRule ^account/disconnected(|/)$ /disconnected.php

RewriteRule ^articles(|/)$ /article.php?mostRecent
RewriteRule ^articles/archive(|/)$ /article.php?mostRecent&archiveMode
RewriteRule ^articles/([^/]+)/in/archive(|/)$ /article.php?rel=$1&archiveMode
RewriteRule ^articles/([^/]+)(|/)$ /article.php?rel=$1
RewriteRule ^articles/category/([^/]+)(|/)$ /article.php?category=$1

RewriteRule ^register/undefined/([^/]+)$ /me.php

RewriteRule ^habblet/cproxy(|/)$ /habbletProxy.php
RewriteRule ^habblet/ajax/([^/]+)(|/)$ /habbletAjax.php?cmd=$1
RewriteRule ^habblet/([^/]+)(|/)$ /habblet.php?cmd=$1
RewriteRule ^myhabbo/([^.]+)(|/)$ /myhabbo.php?cmd=$1
RewriteRule ^minimail/loadMessage(|/)$ /minimail-view.php
RewriteRule ^minimail/([^/]+)(|/)$ /minimail.php?cmd=$1

</IfModule>


Dat was hem
Gewijzigd op 13/12/2010 08:31:31 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 21:31:27
 

12/12/2010 11:52:22
Quote Anchor link
Euh, jah, dit ziet eruit alsof iemand dit gemaakt heeft zonder verstand van zaken.
 
Justin S

Justin S

12/12/2010 12:21:12
Quote Anchor link
Kijk eens naar Wordpress.
 
Pim -

Pim -

12/12/2010 13:33:51
Quote Anchor link
Wat is '(|/)' dan? Is dat hetzelfde als '/?' ?
Gewijzigd op 12/12/2010 13:34:09 door Pim -
 

12/12/2010 13:48:51
Quote Anchor link
Pim - op 12/12/2010 13:33:51:
Wat is '(|/)' dan? Is dat hetzelfde als '/?' ?

Volgens mij moet het daar voor doorgaan...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

12/12/2010 14:48:37
Quote Anchor link
volgens mij vind sulake dit niet goed
want ik weet dat dit zoiets als habbo heet

Toevoeging op 12/12/2010 14:49:01:

dat ik weet kan je hier een boete voor ontvangen
 
Justin S

Justin S

12/12/2010 15:44:30
Quote Anchor link
Jordi kroon op 12/12/2010 14:48:37:
volgens mij vind sulake dit niet goed
want ik weet dat dit zoiets als habbo heet

Toevoeging op 12/12/2010 14:49:01:

dat ik weet kan je hier een boete voor ontvangen


Gast, serieus, waar héb jij het over?!
 
Mitchel V

Mitchel V

13/12/2010 00:28:41
Quote Anchor link
Je zit in de code dat dit een script is van habbohotel...
dat is een online (meeting?) waar levenloze mensen naar toe gaan zodat ze naar een kamer kunnen gaan en hoi zeggen.
Té offtopic voor woorden..[/modedit]
Gewijzigd op 13/12/2010 08:32:29 door Chris -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.