Uitlijnen van het menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/07/2012 15:41:51
Quote Anchor link
Dus het menu opslaan in een pagina met daarin je menu-code. En dan op alle andere pagina's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
   include 'menu.php';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:51:14
 
Eddy E

Eddy E

21/07/2012 15:59:44
Quote Anchor link
Als het toch maar statische HTML is, kan je het net zogoed direct erin zetten. Scheelt weer een pagina.
En je CSS uiteraard extern in een stijlblad (liefste 1 blad voor alles).
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.