Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:18:37
Quote Anchor link
Ik heb een formulier.

Deze regel:
Quote:
$send ['name'] = $_POST ['subdealer_companyname'];


geeft bovenaan de pagina deze error:
Quote:
Notice: Undefined index: subdealer_companyname in /home/erik/domains/pixelpuur.nl/public_html/form/form.php on line 4


verder werkt het formulier wel correct, kan iemand vertellen wat het is en hoe ik het opl;os? want ik kom er even niet meer uit.

Gr Erik
Gewijzigd op 23/03/2011 10:19:14 door Erik Bazuin
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:51:54
 
Barttje R

Barttje R

23/03/2011 10:20:49
Quote Anchor link
Klopt de naam ook in de input veld?
 

23/03/2011 10:26:07
Quote Anchor link
Controleer of je formulier gepost is met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'). Kopieer alleen variabelen als je zeker weet dat ze veilig / schoon schijn. Doe eens var_dump($_POST);
 
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:32:31
Quote Anchor link
Hey mensen dank je voor de reacties:


Zo staat het erin:
Quote:
<form action="" method="post">


verzend button
Quote:
' . (!isset ($message) ? '<div><input type="submit" name="send" class="button" value="verzenden" /><br class="clear" /></div>' : '') . '


input veld:
Quote:
<li class="th' . (isset ($error ['subdealer_companyname']) ? ' error' : '') . '">Bedrijfsnaam:</li>
<li class="td"><input type="text" name="subdealer_companyname" class="bar" value="' . (isset ($_POST ['subdealer_companyname']) ? strip ($_POST ['subdealer_companyname']) : '') . '" /><span>*</span></li>



gr erik
Gewijzigd op 23/03/2011 10:34:43 door Erik Bazuin
 

23/03/2011 10:39:13
Quote Anchor link
Waarom doe je overal een spatie tussen de array naam en de key?
 
Barttje R

Barttje R

23/03/2011 10:45:19
Quote Anchor link
Vroeg ik me ook al af, maar dat zou het probleem niet moeten zijn.

Doe eens een var_dump zoals Karl al zei...
 
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:45:41
Quote Anchor link
Excuses, wat bedoel je precies?
 
Barttje R

Barttje R

23/03/2011 10:47:32
Quote Anchor link
Wanneer je formulier verzonden is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo '<pre>';
var_dump($_POST);
exit;
 
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:49:10
Quote Anchor link
geeft dit terug:

array(0) { }

Toevoeging op 23/03/2011 10:51:09:

array(43) {
["subdealer_companyname"]=>
string(9) "Designpro"
["subdealer_name"]=>
string(4) "erik"
["subdealer_telephonenumber"]=>
string(10) "1634491059"
["contract_invoice"]=>
string(1) "0"
["contract_name"]=>
string(1) "1"
["contract_companyname"]=>
string(9) "Designpro"
["contract_address"]=>
string(1) "1"
["contract_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["contract_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["contract_telephonenumber"]=>
string(1) "1"
["contract_kvknumber"]=>
string(2) "10"
["contract_legal"]=>
string(1) "1"
["invoice_address"]=>
string(1) "1"
["invoice_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["invoice_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["invoice_payment"]=>
string(1) "1"
["invoice_banknumber"]=>
string(1) "1"
["connection_signed"]=>
string(1) "0"
["connection_address"]=>
string(1) "1"
["connection_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["connection_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["connection_move"]=>
string(2) "-1"
["move_address"]=>
string(0) ""
["move_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["move_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["signed_name"]=>
string(1) "1"
["signed_id_type"]=>
string(1) "1"
["signed_id_number"]=>
string(1) "1"
["signed_date_of_birth"]=>
string(2) "11"
["signed_birthplace"]=>
string(1) "1"
["signed_preferred_date"]=>
string(1) "1"
["netline_current_telephonenumber"]=>
array(1) {
[0]=>
string(12) "125255245245"
}
["netline_current_type"]=>
array(1) {
[0]=>
string(1) "1"
}
["netline_new_telephonenumber"]=>
array(1) {
[0]=>
string(1) "1"
}
["netline_new_type"]=>
array(1) {
[0]=>
string(1) "1"
}
["referral_service"]=>
string(1) "1"
["forwarding_service"]=>
string(2) "-1"
["guide_entry_service"]=>
string(2) "-1"
["known_with_188_service"]=>
string(1) "1"
["caller_visible_service"]=>
string(2) "-1"
["call_waiting_service"]=>
string(2) "-1"
["explanation"]=>
string(6) "111111"
["send"]=>
string(9) "verzenden"
}

Toevoeging op 23/03/2011 11:23:40:

Ik denk dat ik het heb:

Dit deed het hem:

if ( isset($_POST['subdealer_companyname']))
{
$send ['name'] = $_POST['subdealer_companyname'];
} else {
$send ['name'] = 'Niks ingevuld';
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.