undefined offset: 12

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 18:25:32
Quote Anchor link
Ik krijg de foutmelding undefined offset: 12, wanneer ik in een while-constructie een extra $naam typ, terwijl de naam correct in de database staat.

Ik werk in PHPMyAdmin. Als ik dezelfde code op internet zet, krijg ik de foutmelding niet.

Wat betekent deze foutmelding?
Gewijzigd op 16/11/2012 18:43:02 door Dick Tol
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 05:57:29
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 19:55:12
Quote Anchor link
Dat je een stukje van een array wil 'openen' die er niet is.


En nu even mijn glazen bol pakken om je code te gokken.
O nee! Gevallen.


Geef je code eens.
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 20:18:07
Quote Anchor link
Dank je wel.

Het vreemde is dat de naam in de array wel in de database staat en dat de code verder goed werkt.

$query = "UPDATE kooi SET

blauweparkiet= '". $_POST["blauweparkiet"] ."',
geleparkiet = '". $_POST["geleparkiet"] ."'

WHERE parkietid='" .$_POST["id"] ."'";
mysql_query($query);
}
....

else{

$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";

$resultaat = mysql_query($query);

while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet,$buitenhokid,$glazenkooi,$stalenkooi ) =

mysql_fetch_row($resultaat)){
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2012 20:48:46
Quote Anchor link
Ik raad erg aan om mysql_real_escape_string() te gebruiken over je $_GET waardes in je query. Je bent nu mogelijk zeer hackbaar.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 20:59:20
Quote Anchor link
En je kreeg een fout op welke regel?
Ik verwacht op de list(....).
Ik heb deze constructie nog nooit zo gezien, maar 't zal wel werken... denk ik?

Daarnaast: rondom integers GEEN enkele haakjes in je query.

Toevoeging op 16/11/2012 20:59:57:

En kan je even je code tussen [code][/code] kunnen zetten?
Gewijzigd op 16/11/2012 21:00:10 door Eddy E
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 21:21:34
Quote Anchor link
Dank je wel.

Ik heb de tekst mysql_fetch_rom($resultaat)){

vervangen door mysql_real_escape_string()

Maar ik krijg de foutmelding

mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, resource given in ..




Toevoeging op 16/11/2012 21:29:08:

Zet ik de haakjes dan zo in de query?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list(($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  )) = mysql_real_escape_string($resultaat)){


Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
 <head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf8_unicode_ci" />
 <title></title>

<link rel= "stylesheet" href="menu_style.css" type="text/css" />
 <link href="opmaak.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<body>
<?php
include ("db_connect.inc.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){

 $query = "UPDATE kooi SET
  
  
blauweparkiet = '"
. $_POST["blauweparkiet"] ."',

geleparkiet = '"
. $_POST["geleparkiet"] ."'
  

 WHERE parkietid='"
.$_POST["id"] ."'";
  mysql_query($query);
 echo "<h2>Kooi wijzigen</h2>De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br><hr>\n";
 echo "Record nummer " .$_POST["id"] . " is bijgewerkt<br>\n";
  echo "<a href=\"kooiwijzigen.php\">Terug naar rooster wijzigen.</a>";
}

else{
 // pagina heeft zichzelf nog niet aangeroepen, gegevens inlezen
 $query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  ) = mysql_real_escape_string($resultaat)){
  
$vn=$blauweparkiet;
$vm=$geleparkiet;
  

 

  }

?>

 
<form action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" method="post">


<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="id" value="<?php echo $_GET["id"];?>">
 

<h2>Kooi wijzigen</h2>
Parkiet:<input type="text" name="blauweparkiet"
  value="<?php echo$vn;?>" size="50""><br>

 

<input type="checkbox" name="geleparkiet" <?php if (!empty($vm)) {echo 'checked="checked"';} ?> value="geleparkiet""/>geleparkiet
 

<hr>
<input type="Submit" value="Registreer de gegevens.">

</form>
<?php
}// else-blok afsluiten
?>

</body>
</html>

</div>
 

 
Gewijzigd op 16/11/2012 21:45:05 door Dick Tol
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 21:49:55
Quote Anchor link
Klik even op: mysql_real_escape_string.

Lees daar eens wat het doet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.