undefined offset: 12

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 18:25:32
Quote Anchor link
Ik krijg de foutmelding undefined offset: 12, wanneer ik in een while-constructie een extra $naam typ, terwijl de naam correct in de database staat.

Ik werk in PHPMyAdmin. Als ik dezelfde code op internet zet, krijg ik de foutmelding niet.

Wat betekent deze foutmelding?
Gewijzigd op 16/11/2012 18:43:02 door Dick Tol
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:23:00
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 19:55:12
Quote Anchor link
Dat je een stukje van een array wil 'openen' die er niet is.


En nu even mijn glazen bol pakken om je code te gokken.
O nee! Gevallen.


Geef je code eens.
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 20:18:07
Quote Anchor link
Dank je wel.

Het vreemde is dat de naam in de array wel in de database staat en dat de code verder goed werkt.

$query = "UPDATE kooi SET

blauweparkiet= '". $_POST["blauweparkiet"] ."',
geleparkiet = '". $_POST["geleparkiet"] ."'

WHERE parkietid='" .$_POST["id"] ."'";
mysql_query($query);
}
....

else{

$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";

$resultaat = mysql_query($query);

while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet,$buitenhokid,$glazenkooi,$stalenkooi ) =

mysql_fetch_row($resultaat)){
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2012 20:48:46
Quote Anchor link
Ik raad erg aan om mysql_real_escape_string() te gebruiken over je $_GET waardes in je query. Je bent nu mogelijk zeer hackbaar.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 20:59:20
Quote Anchor link
En je kreeg een fout op welke regel?
Ik verwacht op de list(....).
Ik heb deze constructie nog nooit zo gezien, maar 't zal wel werken... denk ik?

Daarnaast: rondom integers GEEN enkele haakjes in je query.

Toevoeging op 16/11/2012 20:59:57:

En kan je even je code tussen [code][/code] kunnen zetten?
Gewijzigd op 16/11/2012 21:00:10 door Eddy E
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 21:21:34
Quote Anchor link
Dank je wel.

Ik heb de tekst mysql_fetch_rom($resultaat)){

vervangen door mysql_real_escape_string()

Maar ik krijg de foutmelding

mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, resource given in ..




Toevoeging op 16/11/2012 21:29:08:

Zet ik de haakjes dan zo in de query?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list(($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  )) = mysql_real_escape_string($resultaat)){


Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
 <head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf8_unicode_ci" />
 <title></title>

<link rel= "stylesheet" href="menu_style.css" type="text/css" />
 <link href="opmaak.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<body>
<?php
include ("db_connect.inc.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){

 $query = "UPDATE kooi SET
  
  
blauweparkiet = '"
. $_POST["blauweparkiet"] ."',

geleparkiet = '"
. $_POST["geleparkiet"] ."'
  

 WHERE parkietid='"
.$_POST["id"] ."'";
  mysql_query($query);
 echo "<h2>Kooi wijzigen</h2>De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br><hr>\n";
 echo "Record nummer " .$_POST["id"] . " is bijgewerkt<br>\n";
  echo "<a href=\"kooiwijzigen.php\">Terug naar rooster wijzigen.</a>";
}

else{
 // pagina heeft zichzelf nog niet aangeroepen, gegevens inlezen
 $query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  ) = mysql_real_escape_string($resultaat)){
  
$vn=$blauweparkiet;
$vm=$geleparkiet;
  

 

  }

?>

 
<form action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" method="post">


<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="id" value="<?php echo $_GET["id"];?>">
 

<h2>Kooi wijzigen</h2>
Parkiet:<input type="text" name="blauweparkiet"
  value="<?php echo$vn;?>" size="50""><br>

 

<input type="checkbox" name="geleparkiet" <?php if (!empty($vm)) {echo 'checked="checked"';} ?> value="geleparkiet""/>geleparkiet
 

<hr>
<input type="Submit" value="Registreer de gegevens.">

</form>
<?php
}// else-blok afsluiten
?>

</body>
</html>

</div>
 

 
Gewijzigd op 16/11/2012 21:45:05 door Dick Tol
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 21:49:55
Quote Anchor link
Klik even op: mysql_real_escape_string.

Lees daar eens wat het doet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.