Uploaden file met ftp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Apeldoorn

Marco Apeldoorn

20/04/2013 21:50:01
Quote Anchor link
Hoi,

Vanaf een formulier selecteer ik een locaal bestand dat ik daarna wil uploaden via FTP.
Dit word gedaan met:

====HTML=====
<label for="localfile">Kies afbeelding (ALLEEN .JPG): </label>
<input type="file" id="localfile" name="localfile"/><br><br>
=============

====PHP======
$uploadfile = $_POST['localfile'];
=============

Nu blijkt het locale pad niet opgenomen te worden in de variable van het formulier.
Ik krijg als fout melding:

=============
FTP path : /public_html/kittens/201304202141.jpg

Bestandnaam : 201304202141.jpg

Locaalbestand : Visitekaartje.jpg

Upload:
Type:
Size: 0 kB
Stored in:
Warning: ftp_put(Visitekaartje.jpg) [function.ftp-put]: failed to open stream: No such file or directory
=============

Hieruit lijd ik af dat wat ik wil, het bestand hernoemen (Bestandsnaam) en het doel (FTP path) juist doorkomen, het lokaalbestand staat echter geen path naar het bestand in, in dit geval

Bibliotheken\Afbeeldingen\Visitekaartje.jpg

Weet iemand hoe dit kan en hoe ik dit werkend kan maken?

Alvast bedankt,

Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:11:51
 
- SanThe -

- SanThe -

20/04/2013 22:02:56
Quote Anchor link
Hierin: $_POST['localfile'] zal het bestand niet te vinden zijn. Kijk eens naar $_FILES.
 
Marco Apeldoorn

Marco Apeldoorn

21/04/2013 10:50:07
Quote Anchor link
SanThe,

Thanks, het werkt.

Groetjes,

Marco
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.