Upload.php upload niet meer dan 1024 KB (1MB)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Branco rensen

branco rensen

03/02/2013 21:36:21
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een probleem met een upload.php script
Dit script wil niet meer dan 1024 KB Uploaden
Kan iemand de fout ontdekken ik namelijk niet.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
<?php
/**
 * PHP Real Ajax Uploader
 * Copyright @Alban Xhaferllari
 * [email protected]
 * www.albanx.com
 */

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);//remove notice for json invalidation

$uploadPath    = $_REQUEST['ax-file-path'];
$fileName    = $_REQUEST['ax-file-name'];
$currByte    = $_REQUEST['ax-start-byte'];
$maxFileSize= $_REQUEST['ax-maxFileSize'];
$html5fsize    = $_REQUEST['ax-fileSize'];
$isLast        = $_REQUEST['isLast'];

//if set generates thumbs only on images type files
$thumbHeight    = $_REQUEST['ax-thumbHeight'];
$thumbWidth        = $_REQUEST['ax-thumbWidth'];
$thumbPostfix    = $_REQUEST['ax-thumbPostfix'];
$thumbPath        = $_REQUEST['ax-thumbPath'];
$thumbFormat    = $_REQUEST['ax-thumbFormat'];

$allowExt    = (empty($_REQUEST['ax-allow-ext']))?array():explode('|', $_REQUEST['ax-allow-ext']);
$uploadPath    .= (!in_array(substr($uploadPath, -1), array('\\','/') ) )?DIRECTORY_SEPARATOR:'';//normalize path

if(!file_exists($uploadPath) && !empty($uploadPath))
{

    mkdir($uploadPath, 0777, true);
}


if(!file_exists($thumbPath) && !empty($thumbPath))
{

    mkdir($thumbPath, 0777, true);
}



//with gd library

function createThumbGD($filepath, $thumbPath, $postfix, $maxwidth, $maxheight, $format='jpg', $quality=75)
{

    if($maxwidth<=0 && $maxheight<=0)
    {

        return 'No valid width and height given';
    }


    $gd_formats    = array('jpg','jpeg','png','gif');//web formats
    $file_name    = pathinfo($filepath);
    if(empty($format)) $format = $file_name['extension'];

    if(!in_array(strtolower($file_name['extension']), $gd_formats))
    {

        return false;
    }


    $thumb_name    = $file_name['filename'].$postfix.'.'.$format;

    if(empty($thumbPath))
    {

        $thumbPath=$file_name['dirname'];
    }

    $thumbPath.= (!in_array(substr($thumbPath, -1), array('\\','/') ) )?DIRECTORY_SEPARATOR:'';//normalize path

    // Get new dimensions

    list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filepath);
    if($width_orig>0 && $height_orig>0)
    {

        $ratioX    = $maxwidth/$width_orig;
        $ratioY    = $maxheight/$height_orig;
        $ratio     = min($ratioX, $ratioY);
        $ratio    = ($ratio==0)?max($ratioX, $ratioY):$ratio;
        $newW    = $width_orig*$ratio;
        $newH    = $height_orig*$ratio;

        // Resample
        $thumb = imagecreatetruecolor($newW, $newH);
        $image = imagecreatefromstring(file_get_contents($filepath));

        imagecopyresampled($thumb, $image, 0, 0, 0, 0, $newW, $newH, $width_orig, $height_orig);

        // Output
        switch (strtolower($format)) {
            case
'png':
                imagepng($thumb, $thumbPath.$thumb_name, 9);
                break;

            case
'gif':
                imagegif($thumb, $thumbPath.$thumb_name);
                break;

            default:

                imagejpeg($thumb, $thumbPath.$thumb_name, $quality);;
                break;
        }

        imagedestroy($image);
        imagedestroy($thumb);
    }

    else
    {
        return false;
    }
}



//for image magick
function createThumbIM($filepath, $thumbPath, $postfix, $maxwidth, $maxheight, $format)
{

    $file_name    = pathinfo($filepath);
    $thumb_name    = $file_name['filename'].$postfix.'.'.$format;

    if(empty($thumbPath))
    {

        $thumbPath=$file_name['dirname'];
    }

    $thumbPath.= (!in_array(substr($thumbPath, -1), array('\\','/') ) )?DIRECTORY_SEPARATOR:'';//normalize path

    $image = new Imagick($filepath);
    $image->thumbnailImage($maxwidth, $maxheight);
    $images->writeImages($thumbPath.$thumb_name);
}


function
checkFilename($fileName, $size, $newName = '')
{

    global $allowExt, $uploadPath, $maxFileSize;

    //------------------max file size check from js
    $maxsize_regex = preg_match("/^(?'size'[\\d]+)(?'rang'[a-z]{0,1})$/i", $maxFileSize, $match);
    $maxSize=4*1024*1024;//default 4 M
    if($maxsize_regex && is_numeric($match['size']))
    {

        switch (strtoupper($match['rang']))//1024 or 1000??
        {
            case
'K': $maxSize = $match[1]*1024; break;
            case
'M': $maxSize = $match[1]*1024*1024; break;
            case
'G': $maxSize = $match[1]*1024*1024*1024; break;
            case
'T': $maxSize = $match[1]*1024*1024*1024*1024; break;
            default:
$maxSize = $match[1];//default 4 M
        }
    }


    if(!empty($maxFileSize) && $size>$maxSize)
    {

        echo json_encode(array('name'=>$fileName, 'size'=>$size, 'status'=>'error', 'info'=>'File size not allowed.'));
        return false;
    }

    //-----------------End max file size check


    //comment if not using windows web server

    $windowsReserved    = array('CON', 'PRN', 'AUX', 'NUL','COM1', 'COM2', 'COM3', 'COM4', 'COM5', 'COM6', 'COM7', 'COM8', 'COM9',
        'LPT1', 'LPT2', 'LPT3', 'LPT4', 'LPT5', 'LPT6', 'LPT7', 'LPT8', 'LPT9');
    $badWinChars        = array_merge(array_map('chr', range(0,31)), array("<", ">", ":", '"', "/", "\\", "|", "?", "*"));

    $fileName    = str_replace($badWinChars, '', $fileName);
    $fileInfo    = pathinfo($fileName);
    $fileExt    = $fileInfo['extension'];
    $fileBase    = $fileInfo['filename'];

    //check if legal windows file name
    if(in_array($fileName, $windowsReserved))
    {

        echo json_encode(array('name'=>$fileName, 'size'=>0, 'status'=>'error', 'info'=>'File name not allowed. Windows reserverd.'));
        return false;
    }


    //check if is allowed extension
    if(!in_array($fileExt, $allowExt) && count($allowExt))
    {

        echo json_encode(array('name'=>$fileName, 'size'=>0, 'status'=>'error', 'info'=>"Extension [$fileExt] not allowed."));
        return false;
    }


    $fullPath = $uploadPath.$fileName;
    $c=0;
    while(file_exists($fullPath))
    {

        $c++;
        $fileName    = $fileBase."($c).".$fileExt;
        $fullPath     = $uploadPath.$fileName;
    }

    return $fullPath;
}


if(isset($_FILES['ax-files']))
{

    //for eahc theorically runs only 1 time, since i upload i file per time
    foreach ($_FILES['ax-files']['error'] as $key => $error)
    {

        if ($error == UPLOAD_ERR_OK)
        {

            $newName = !empty($fileName)? $fileName:$_FILES['ax-files']['name'][$key];
            $fullPath = checkFilename($newName, $_FILES['ax-files']['size'][$key]);

            if($fullPath)
            {

                move_uploaded_file($_FILES['ax-files']['tmp_name'][$key], $fullPath);
                if(!empty($thumbWidth) || !empty($thumbHeight))
                    createThumbGD($fullPath, $thumbPath, $thumbPostfix, $thumbWidth, $thumbHeight, $thumbFormat);

                echo json_encode(array('name'=>basename($fullPath), 'size'=>filesize($fullPath), 'status'=>'uploaded', 'info'=>'File uploaded'));
            }
        }

        else
        {
            echo json_encode(array('name'=>basename($_FILES['ax-files']['name'][$key]), 'size'=>$_FILES['ax-files']['size'][$key], 'status'=>'error', 'info'=>$error));
        }
    }
}

elseif(isset($_REQUEST['ax-file-name']))
{

    //check only the first peice
    $fullPath = ($currByte!=0) ? $uploadPath.$fileName:checkFilename($fileName, $html5fsize);

    if($fullPath)
    {

        $flag            = ($currByte==0) ? 0:FILE_APPEND;
        $receivedBytes    = file_get_contents('php://input');
        //strange bug on very fast connections like localhost, some times cant write on file
        //TODO future version save parts on different files and then make join of parts

        while(@file_put_contents($fullPath, $receivedBytes, $flag) === false)
        {

            usleep(50);
        }


        if($isLast=='true')
        {

            createThumbGD($fullPath, $thumbPath, $thumbPostfix, $thumbWidth, $thumbHeight, $thumbFormat);
        }

        echo json_encode(array('name'=>basename($fullPath), 'size'=>$currByte, 'status'=>'uploaded', 'info'=>'File/chunk uploaded'));
    }
}[
/quote]
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 15:14:28
 
Koen Hollander

Koen Hollander

03/02/2013 21:41:09
Quote Anchor link
Dat is geen fout in je script, dat is een standaard instelling in php.ini. Kan je altijd aanpassen naar wens.
 
Roel -

Roel -

03/02/2013 22:25:58
Quote Anchor link
Koen Hollander op 03/02/2013 21:41:09:
Dat is geen fout in je script, dat is een standaard instelling in php.ini. Kan je altijd aanpassen naar wens.

Misschien ook wel handig om een link te plaatsen waar hij dit moet doen.
Op deze pagina staat dat bijvoorbeeld uitgelegd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.