Uploadscript uitbreiden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Durk Houtsma

durk Houtsma

19/10/2008 18:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

Heb een mooi uploadscript hier van phphulp.nl.
Werkt uitstekend, maar ik zou graag zien dat je meerdere bestanden kan uploaden.

Ik bedoel dus:
bijv. 10 opties om in te voegen, waarbij je ook 1 kan uploaden.

Weet iemand hoe ik dit doe?

Dit is een regel waar de bestands link moet komen te staan, dmv bladeren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
      Bestand: <input type="file" name="userfile" value="' . $file . '" /><br /><br>

Verder is dit een relevante code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
        if(isset($_POST['userfile']))
        {
            $file = $_POST['userfile'];
        }
        else
        {
            $file = " ";
        }
        
        echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '" enctype="multipart/form-data">';


Ben nog niet zo erg bekend met PHP, dus niet een te ingewikkelde uitleg, dus een beetje duidelijk als het kan.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 01:42:43
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 18:59:00
Quote Anchor link
ctrl+c & ctrl+v ;)
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

19/10/2008 19:03:00
Quote Anchor link
Wat moet ik kopieeren/plakken?
Gedeelte 1 of 2, of maar een klein stukje?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 19:05:00
Quote Anchor link
beide?
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

19/10/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Daar snap ik nou even niks van..

Dus als ik deze regel 10x achtereen zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                Bestand: <input type="file" name="userfile" value="' . $file . '" /><br /><br>


En dit stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        if(isset($_POST['userfile']))
        {
            $file = $_POST['userfile'];

        }
        else
        {
            $file = " ";
        }
        
        echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '" enctype="multipart/form-data">';


Werkt het niet hoor..

Tevens is het dit script:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/638/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Tim

Tim

19/10/2008 19:10:00
Quote Anchor link
De 2e noem je dan bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Bestand: <input type="file" name="userfile2" value="' . $file . '" /><br /><br>


en dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(isset($_POST['userfile2']))
        {

            $file = $_POST['userfile2'];
        }

        else
        {
            $file = " ";
        }

        
        echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '" enctype="multipart/form-data">'; ?>


enz. enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

19/10/2008 19:16:00
Quote Anchor link
Dan zou ik nog meer moeten veranderen, is het niet mogelijk door een klein stukje te wijzigen?
Dat andere wijzigen snap ik helemaal niks van..

Of weet iemand een ander script met een resize functie, map selecteer functie en meerdere bestanden upload functie?
Deze kan ik nl. niet vinden..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 19:18:00
Quote Anchor link
for-loop gebruiken ;)
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

19/10/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 19.10.2008 19:18:
for-loop gebruiken ;)


Hoe gebruik je een for-loop dan?

Ik weet het wel ongeveer, maar niet genoeg kennis om dit helemaal zelf te maken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Daniel H

Daniel H

19/10/2008 19:29:00
Quote Anchor link
Ik heb wel een code gevonden, maar dan moet je zelf ff een resize functie en map selecteer functie in moeten bouwen. Dus als je heb wil hebben:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
 error_reporting(E_ALL);

 $map = "./upload/"; // Map waar alles geupload wordt

 function upload_file($fTmp, $fNew) {
  if(file_exists($fNew)) {
   return false;
  }
else {
   copy($fTmp, $fNew);
   return true;
  }
 }


 if(IsSet($_POST['submit'])) {
  for($i = 0; $i < count($_FILES['bestand']['name']); $i++) {
   if(IsSet($_FILES['bestand']['name'][$i]) && is_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'][$i])) {
    if(!upload_file($_FILES['bestand']['tmp_name'][$i], $map.$_FILES['bestand']['name'][$i])) {
     $error = true;
    }
   }
  }


  if(IsSet($error)) {
   echo "Mislukt!";
  }
else {
   echo "Gelukt!";
  }
 }
else {
  if(IsSet($_POST['aantal'])) {
   $aantal = $_POST['aantal'];
  }
else {
   $aantal = 5;
  }


?>

<form action="" method="post">
<input type="text" name="aantal" value="<?php echo $aantal; ?>" size="1">&nbsp;<input type="submit" name="aantal_submit" value="Aantal bestanden">
</form>
<br><br>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<?php
  for($i = 0; $i < $aantal; $i++) {
?>

Bestand <?php echo $i + 1; ?>: <input type="file" name="bestand[<?php echo $i; ?>]"><br>
<?php
  }
?>

<input type="submit" name="submit" value="Uploaden">
</form>
<?php
 }
?>


Mvg.

Daniel

P.s. hopelijk is dit wat je zoekt en ik heb de code niet zelf gemaakt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daniel H
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 19:39:00
Quote Anchor link
Het nivo van dit topic is zo laag, alsof de TS dit gaat toepassen op z'n eigen script.. Ga gewoon eerst PHP leren.
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

19/10/2008 19:58:00
Quote Anchor link
Ik wil best zelf me handen er voor uitsteken, ik vraag een duidelijke uitleg, en krijg 1 waar ik niks aan heb..
Logisch dat ik het dan niet snap, omdat ik beginner ben..
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 20:12:00
Quote Anchor link
als ik for-loop zeg, wat is het eerste dat je dan doet? dat op google intikken ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/10/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Quote:
omdat ik beginner ben
Begin dan ook bij het begin met bijvoorbeeld het doorlezen van deze PHP Beginnershandleiding.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/10/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Thx Blanche voor het afmaken van m'n post :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.