Url word verkeert weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jaap versloot

jaap versloot

10/12/2007 21:53:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
ik zit ditmaal waarschijnlijk met een heel simpel probleem:
Als ik in mijn foto blaader ding zit en klik op een foto dan laat hij in het rechter frame de foto zien...
en hij zet de url automatisch bij URL... maarja dit is niet de goede want er staat ../plaatjes ipv aanpas/plaatjes maar dat moet wel want als ik de variable die dat regeld op aanpas/plaatjes zet dan doet hij het helemaal niet...

hier is een voorbeeld:
http://download.jaapestaartje.nl/cam/voorbeeldje.jpg

en hier zijn de dingen die mij noodzakelijk lijken voor jullie om te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
  <?
  document.body.onkeypress = _CloseOnEsc;
    btnOK.onclick = new Function("OKClick()");

    txtFileName.fImageLoaded = false;
    txtFileName.intImageWidth = 0;
    txtFileName.intImageHeight = 0;

    if(globalDoc.selection.type == htmlSelectionControl) {
        if(grngMaster.length == 1) {
            elmSelectedImage = grngMaster.item(0);
            if(elmSelectedImage.tagName == "IMG") {
                txtFileName.fImageLoaded = true;
                if(elmSelectedImage.src) {
// vooral wat hieronder staat.. wat is de 1e wat is het 2e?

txtAltText.value           = elmSelectedImage.alt; }}}}?>

en zou ik er misschien ook zowiets van kunnen maken?:
txtAltText.value = "http://site.nl/htmlarea/plaatjes/$file" ;
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 12:14:28
 
Jaap versloot

jaap versloot

11/12/2007 19:56:00
Quote Anchor link
Is er dan niemand die het weet?
 
Timmy

timmy

11/12/2007 20:49:00
Quote Anchor link
nouwja, tis php dus de meeste waarde moet je met een $ weergeven, toch?
 
Jaap versloot

jaap versloot

11/12/2007 21:38:00
Quote Anchor link
ik weet het ook niet maar zoals het er staat werkt het...:S iemand?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.