Vanuit database inlezen in form?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen B

Jeroen B

26/08/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik heb een probleempje waar ik niet uit kom, namelijk:

Ik heb een aantal kolommen in mijn database gemaakt onder de table "members". Hier zit in bijvoorbeeld: voornaam, achternaam, hobbys.

Nou kan ik hun dit de eerste keer uit een blanko form wel laten opslaan.

Maar nu wil ik dat, als de members het al ingevuld hebben, hij dit ziet in het FORM.

Dus als het ware moet het form dan zien wat de voornaam is. Deze moet dan nog wel aanpasbaar zijn.

Is dit mogelijk?

Alvast bedankt,
Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 08:31:00
 
Jeroen B

Jeroen B

02/09/2008 16:16:00
Quote Anchor link
iemand een idee?
 
Jeroen B

Jeroen B

15/09/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Nogmaals: iemand enig idee?
 
Henk PHP

Henk PHP

15/09/2008 14:11:00
Quote Anchor link
Je kan gegevens uit de db halen neem ik aan?

Dan is het enigste wat nog rest het simpelweg in een formulier te plaatsen bij de value.
 
N0xie

n0xie

15/09/2008 14:13:00
Quote Anchor link
Gegevens ophalen uit database. Dan alle gegevens in het formulier printen. Dus bijvoorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
// ... stukje code om gegevens uit db te halen
// ... begin van formulier
<input name="voornaam" id="voornaam" value="<?php echo $row['voornaam']; ?>" />
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.