Variabelen in url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas de Haan

Bas de Haan

15/01/2014 21:38:20
Quote Anchor link
ik weet niet of hier al een topic over is, dus ik stel mijn vraag maar

ik gebruik nu een aantal variabelen in de url maar hoe zet ik die om in text.

de bedoeling is namelijk dat als de url: http://node4.eu/vote-ok.php?username=test
de username in de text komt namelijk: "bedankt voor het voten test" hoe doe ik dit, ik heb wat geprobeert met die $query maar dat mislukte, iemand tips, PS de link bestaat echt dus als je mijn script wil zien...
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:10:23
 
Php knipper

php knipper

15/01/2014 21:40:24
Quote Anchor link
echo $_GET['username'];
 
Bas de Haan

Bas de Haan

15/01/2014 21:43:05
Quote Anchor link
ah het werkt, heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.