Variable word niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jaap versloot

jaap versloot

06/01/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
ik heb een scriptje gemaakt wat je keuze moet laten zien alleen laat hij niks zien..:(
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<head>
        <script type="text/javascript" src="select.js"></script>
        <script type="text/javascript">
        window.onload = function() {
            dynamicSelect("hoofdmap", "mapje");
        }
        </script>
        </head><body>
<?
extract($_POST);
echo$_POST['mapje'];
echo$mapje;

print ("<form method=post action=ding.php enctype=multipart/form-data>
Upload hier je muziekje!<Br>
De bestandsnaam mag geen ' bevatten dus als dat zo is moet je het eerst een andere naam geven!<br><br>
<select id='hoofdmap'>
                    <option value='select'>Selecteer hoofdmap</option>
                    <option value='Overig'>Overig</option>
                    <option value='Pop'>Pop</option>
                    <option value='Rock'>Rock</option>
                </select><br>
                <select id='mapje'>
                    <option class='select' value='select'>Select Submap</option>
                    <option class='Overig' value='muziek/Overig/'>...</option>
                    <option class='Pop' value='muziek/Pop/'>...</option>
                    <option class='Rock' value='muziek/Rock/'>...</option>
                    <option class='Rock' value='muziek/Rock/Rammstein/'>Rammstein</option>
                </select><br><br>

<input type=submit name=Uploaden value=Uploaden></form>"
);[/code]

Hij staat hier ook online:
http://muziek.jaapestaartje.nl/ding.php

maar weet iemand waarom hij n9iet laat zien wat je hebt gekozen?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:23:18
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2008 14:51:00
Quote Anchor link
Omdat je geen 'name=' gebruikt misschien?
 
Jaap versloot

jaap versloot

06/01/2008 14:56:00
Quote Anchor link
schaam schaam......
ik geloof het bijna zelf niet.....
schaam schaam......
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2008 14:59:00
Quote Anchor link
Zet dit altijd bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.