Veiling advertentie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Minc

Minc

29/10/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een nieuwe site (dreamveaver cs3). Ik heb al lang een domeinnaam (mincomedia.com) en hosting. Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen. De betaling wil ik regelen via targetpay. Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen. Zou iemand me willen helpen met een script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 08:16:24
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Helpen willen we altijd. Als het het maken van het script betreft, dan zou ik graag willen weten wat er tegenover staat? :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:42:00
Quote Anchor link
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:45:00
Quote Anchor link
en de eeuwige roem

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Leen M

Leen M

29/10/2009 14:47:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:42:
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site

En hoeveel mensen gaan die advertentie wekelijks zien? Welke groep mensen komt er op jouw site? Dat zijn twee dingen die je er toch wel bij moet vermelden als je zo'n aanbod doet. En ik acht de kans klein dat iemand hiervoor een compleet script gaat maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:52:00
Quote Anchor link
ik ben hobbyfotograaf (sony alpha 350), en zet de foto's op mijn site. Die kunnen mensen voor een kleine bijdrage downloaden. Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?
 
Minc

Minc

29/10/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 15:42:
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?


van hunzelf. Bijv. van activiteiten op school. normaal betalen ze 70 cent (en ze kopen gemiddeld 10 foto's) per foto, terwijl ze voor 1 of 2 euro alle foto's kunnen downloaden. En de school heeft héél veel leerlingen (trevianum). Ik zit daar ook bij de kroew.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:02:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:02:
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)


hartelijk dank!!!

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder (nee, alleen e-mail)
- Hoeveel er geboden is (ja, lijkt mij handig)
- (voor) Wanneer er geboden is (nee, gewoon iedere keer volgende week)

PS. je mag een paar weken adverteren trouwens :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Als je dit zelf op papier had gezet, had je dit toch ook wel kunnen achterhalen? :)
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...
 
Koen

koen

29/10/2009 16:28:00
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:20:
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)


maar zou het bijv. mogelijk zijn dat alles automatisch gaat, en mensen automatisch hun afbeelding's url kunnen ingeven?
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.10.2009 16:24:
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...


EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 

29/10/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 29.10.2009 16:37:
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)


ik kick toch niet :-)

ps. ja, allemaal
 
Koen

koen

29/10/2009 16:40:00
Quote Anchor link
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:42:00
Quote Anchor link
koen schreef op 29.10.2009 16:40:
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)


okeey
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 16:34:

EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.


Dat doet waarschijnlijk ook niemand, jij doet er niets aan, en je krijgt toch de helft.. :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.