vraag over FTP functie php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bigboy

Bigboy

19/05/2004 15:20:00
Quote Anchor link
Ik ben net nieuw met php, ik probeer nu een script te maken voor ftp verbindingen, maar ik heb een vraag:

met de functie ftp_connect() verbind ik met een ftp server. Ik wil nu graag dat alles wat de ftp server als bericht terugstuurt (of in ieder geval meldingen als 421 en 530) weer op mijn pagina laten tonen. Welke functie moet ik gebruiken (of welke reeks) om deze meldingen te tonen.

Voorbeeld op de bulletproof (is een ftp server) site: http://bpftpserver.com/ftptest.php

bij mij werkte die vandaag alleen niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:01:35
 
B a s
Beheerder

B a s

19/05/2004 16:46:00
Quote Anchor link
Als je eerst connect met ftp_connect() moet je daarna inloggen met ftp_login().

Volgens mij kun zoiets doen:

$login_result = ftp_login(ftp_connect($host), "username", "password");

$login_result is dan denk ik het bericht wat je terug krijgt.. ik weet het niet zeker maar ik zou het ff proberen :)
 
Bigboy

Bigboy

19/05/2004 21:21:00
Quote Anchor link
nee helaas, ik krijg alleen een waarde terug (namelijk 1)
doe ik misschien iets fout?
 
B a s
Beheerder

B a s

19/05/2004 21:37:00
Quote Anchor link
nee.. ik wist het niet zeker.. 1 zal betekenen dat de connectie goed gelukt is en dat er met succes ingelogd is..

probeer eens op de site van php.net te kijken:
http://nl3.php.net/manual/en/ref.ftp.php

ik kon het niet vinden.. misschien bestaat het ook wel niet :/ dan ff doorgeven op php.net :)
 
Bigboy

Bigboy

20/05/2004 10:44:00
Quote Anchor link
Het is in ieder geval mogelijk want op die site die ik gaf doen ze het ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.