Vraag over informatie toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel

Michiel

03/05/2007 12:39:00
Quote Anchor link
Beste iedereen,

Als ik informatie toevoeg via een text area (online naar mijn database)
Moet ik iedere keer codes als <br> en <i> gebruiken om effecten en enter's te krijgen. Ik vroeg mij af of dit ook op een andere manier kon zodat ik niet iedere keer die codes hoef te gebruiken want dat is wel redelijk veel werk...
Iemand een idee hoe dit moet? Dan hoor ik dat graag!

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 06:24:00
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/05/2007 13:03:00
Quote Anchor link
Voor wat betreft br -> nl2br($_POST['tekstveld']); Dit veranderd alle gewone enters in je tekstveld naar <br>

Voor wat betreft de <i> Dit kan met een druk op de knop met Javascript, zie broncode van:
http://phphulp.robertdeiman.net/preview.php
 
Thijs X

Thijs X

03/05/2007 13:17:00
Quote Anchor link
Wat misschien nog makkelijker is om een WYSIWYG editor te gebruiken bijvoorbeeld TinyMCE:
http://tinymce.moxiecode.com/example_full.php?example=true
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Michiel

Michiel

03/05/2007 13:24:00
Quote Anchor link
En hoe importeer ik dat in mijn ADMIN panel?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.