Vraagje voor een executie stukje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Christiaan de kleine

christiaan de kleine

03/03/2013 12:02:22
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik probeer het volgende te realiseren maar het lukt niet helemaal:

een gebruiker voert een persoonlijke code in, deze wordt gecontroleerd in de database waarna $executed bekend is. dit is een 0 of een 1.

De 2 schermen van wie is de mol zijn genaamd green_screen2.JPG en red_screen2.JPG. Deze moeten afzonderlijk van elkaar na 10seconden getoond worden en dat op basis van $executed

Wie kan mij helpen met een duwtje in de goeie richting:

die 10 seconden beginnen te lopen vanaf het moment dat er op de button 'check' is gedrukt.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:58:53
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/03/2013 12:10:24
Quote Anchor link
een duwtje in de goede richting:

je hebt hiervoor javascript nodig.

Kijk eens naar http://www.w3schools.com/js/js_timing.asp

succes.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

03/03/2013 12:12:36
Quote Anchor link
ik heb voornamelijk nu jquery, maar daar lukte het niet geheel mee. ben al tijdje ermee bezig,

Toevoeging op 03/03/2013 12:14:21:

want dit werkt mooi dus niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$(document).ready(function(){
    
    $(".activate").click(function() {
    
    var elem = $('#green');

    window.set(function () {
        elem.show();
    }, 8000); // 5000ms = 5
    
  });
    
});
 
Wouter J

Wouter J

03/03/2013 14:36:23
Quote Anchor link
jQuery is een library in JavaScript...

Quote:
want dit werkt mooi dus niet:

das helemaal niet mooi! Maar misschien handig om ook uit te leggen waarom niet?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

03/03/2013 14:47:25
Quote Anchor link
er valt weinig uit te leggen. want als hij niks toont kan ik ook niet zeggen waarom hij niet werkt. Behalve dat hij niks toont.
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

03/03/2013 14:53:03
Quote Anchor link
Je kan in Firefox zien wat het probleem is: Extra -> Developer -> Webconsole, geef ons anders een link.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

03/03/2013 14:56:40
Quote Anchor link
dit geeeft ie aan

[14:55:58.599] The character encoding declaration of the HTML document was not found when prescanning the first 1024 bytes of the file. When viewed in a differently-configured browser, this page will reload automatically. The encoding declaration needs to be moved to be within the first 1024 bytes of the file. @ http://www.widm-dehavik.nl/execution/:27
[14:55:58.614] Onbekende eigenschap ‘-moz-background-size’. Declaratie genegeerd. @ http://www.widm-dehavik.nl/includes/stylesheets/general.css:22
[14:55:58.622] Fout tijdens het parsen van waarde voor ‘background’. Declaratie genegeerd. @ http://www.widm-dehavik.nl/includes/stylesheets/menu.css:18
[14:55:58.682] Onbekende eigenschap ‘box-sizing’. Declaratie genegeerd. @ http://www.widm-dehavik.nl/execution/
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

03/03/2013 15:01:56
Quote Anchor link
Als ik op check druk zie ik deze foutmelding verschijnen:
--
[14:58:04.743] ReferenceError: myFunction is not defined @ http://www.widm-dehavik.nl/execution/:1

De functie myFunction kan niet gevonden worden, dit komt (zeer) waarschijnlijk omdat je je HTML code niet in je body hebt staan?
 
Bart V B

Bart V B

03/03/2013 15:02:38
Quote Anchor link
Is het niet handiger om je code eerst eens helemaal op orde te maken?
Je body tags staan nu helemaal bovenaan, en je html body tags onder aan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<div class="wrapper">
<p class="title_left"><label class="Gtext24">Wie is de Mol <br /> Havik Editie</label></p>
<div class="container">
<ul class="menu" rel="sam1">
<!--<li class="active">-->
<li><a href="../index.php"><label class="Gtext18">Home</label></a></li>
<li><a href="../quest/quest_view.php"><label class="Gtext18">Quests</label></a></li>
<li><a href="../survey/survey_view.php"><label class="Gtext18">Test</label></a></li>
<li><a href="../execution"><label class="Gtext18">Executie</label></a></li>
<li><a href="#"><label class="Gtext18">Hints</label></a></li>
<li><a href="../forum"><label class="Gtext18">Forum</label></a></li>
<li><a href="#"><label class="Gtext18">About</label></a></li>
<li><a href="../contact.php"><label class="Gtext18">Contact</label></a></li>
<li><a href="#"><label class="Gtext18">Admin</label></a></li>
<!--<li><a rel="external nofollow" href="#">Twitter @insic</a></li>-->
</ul>
</div>
<p class="title_right">Nog geen lid? <br />Klik <a class="t" href="registreer.php">hier</a></p>
</div><div class="Gtext24">Welkom op de site van Wie is de Mol - Havik Editie!<br>
        Om je aantemelden kan je klikken op de link die rechtsboven in de menu balk staat.
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="includes/stylesheets/menu.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<link href="includes/stylesheets/general.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body>



</body>
</html>
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

03/03/2013 15:09:39
Quote Anchor link
alles wat boven de <html> tags staat komt uit php.datmoet ook zo blijven.

op andere pagina's ondervind ik hier geen problemen mee namelijk
 
Bart V B

Bart V B

03/03/2013 15:14:54
Quote Anchor link
Ja en wat let je om dat er tussen te zetten zoals het moet?
Laat ik het anders vragen waarom moet dat zo blijven?
Of het nou uit php komt of wat anders dit is spaghetti code, en zal je nooit je uiteindelijke doel bereiken.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

03/03/2013 15:17:28
Quote Anchor link
alle andere pagina's werken. Betergezegd voor chrome en firefox gebruikers werkt alles zoals het hoort!!!

alleen mensen die internetexplorer gebruiken werkt het css menu niet naar behoren. Verder zoek ik wel een andere oplossing voor mijn executieprogramma. op deze manier hebik toch niks aan demensen hier op phphulp!
 
Bart V B

Bart V B

03/03/2013 15:26:33
Quote Anchor link
Wat heb je niets aan de mensen van phphulp?
Wat wil je horen? Goed bezig menneke?
Nee je bent je zelf het zo moeilijk aan het maken dat je jezelf echt gaat tegenkomen.

Het is heel simpel.
Jij stuurt iets naar de browser, het eerste wat hij moet ontvangen is een head.
Wat jij doet is een brei met html tags sturen en dan de header.

Wil je best meehelpen, maar dan zal je eerst eens een toontje lager moeten gaan praten en wat aannemen.
Als je dat hebt gedaan, dan geef eens de code van php.
Want wat je nu aan het doen bent is gewoon verkeerd, en je gaat steeds verder verkeerd om werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/03/2013 15:30:08
Quote Anchor link
Christiaan de kleine op 03/03/2013 15:17:28:
op deze manier hebik toch niks aan demensen hier op phphulp!

Joh, dan ga je toch lekker naar een ander forum!! Mensen met zo'n instelling zijn we hier liever kwijt dan rijk. Tot ziens.
Gewijzigd op 03/03/2013 15:30:21 door Ozzie PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.