Waar kan ik het Thema Bestand vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Ontwikkelaar PHP, Nijmegen

Contactpersoon Roel Kavelaar rkavelaarATsearch-consult.nl 0243528815 0644949337 Organisatie Jong, gezond en sterk groeiende bedrijf dat webbased multimedia oplossingen bouwt in de omgeving Nijmegen. Het bedrijf bouwt voor klanten o.a. geavanceerde websites, webwinkels, webapplicaties en specifieke webbased software. Het bedrijf ontwikkelt en onderhoudt ook verschillende bekende Nederlandse websites. Op dit moment hebben zij een groeiende en brede klantenkring opgebouwd. Met betrekking tot programmeer-, onderhoud-, ontwerp-werkzaamheden wordt een PHP ontwikkelaar gezocht met kennis van contentmanagementsysteemen en frameworks. Locatie Nijmegen Verantwoordelijkheden (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP ten behoeve van websites voor klanten, project klussen, onderhoud en specifieke klantwensen (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP, PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar WO 3.300 - 4.800

Functieomschrijving C# .NET Software Ontwikkelaar WO 3.300 - 4.800 Software Engineer (Backend Developer) Voor de vacature als C# .NET Software Ontwikkelaar Ederveen WO ga je het volgende doen: De functie is gericht op het voorbereiden, ontwikkelen en schrijven van onze MES applicatie inclusief de inrichting van de MS-SQL database. In teamverband wordt de functionaliteit bepaald en vastgelegd. Documenten, ontwikkeltraject en change-logs worden beheerd binnen onze beheeromgeving. Na uitvoerige testen worden aangepaste functies geïmplementeerd of nieuwe functies toegevoegd. Als software engineer werk je in teamverband, ben je analytisch van aard en vernieuwend bezig. Werkinhoudelijk: Analyseren en adviseren m.b.t. ontwikkeltechnieken en tools

Bekijk vacature »

Jose Ordonez

Jose Ordonez

19/06/2019 11:22:09
Quote Anchor link
Beste,

Voor een restaurant heb ik een template aangeschaft. Deze heb ik voor hun naar wens aangepast. Echter kan ik nergens vinden waar ik de een aantal button teksten kan wijzigen. de buttons die ik wil wijzigen staan namelijk nog in het Engels en wil ze vertalen naar het Nederlands (zie homepage: view full menu & read more) (zie pagina reserveren: Book a table) . Heb getracht de php en of de CSS bestanden te achterhalen met een debugger. Maar helaas kan ik nergens de bestanden vinden, om eea aan te passen. Iemand hier die mij verder kan helpen?
Het betreft deze website:

Ik hoor het graag..

Gr. José
 
PHP hulp

PHP hulp

15/07/2019 23:14:39
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

19/06/2019 11:41:55
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik NetBeans als editor, maar er zijn ook andere editors (Sublime, Codelobster, Eclipse, Aptana) waarmee je eenvoudig kan zoeken naar bepaalde tekenreeksen in een hele source van een site. Dit zoeken werkt alleen in de bestanden, dus als de stijl en elementen in de database zijn opgenomen, dan dien je daarin te zoeken met bijvoorbeeld phpMyAdmin.

Gebruikt de site een bepaalde CMS (Wordpress, Joomla etc..)? Of is het op maat gemaakt?
Gewijzigd op 19/06/2019 11:44:28 door - Ariën -
 
Jose Ordonez

Jose Ordonez

19/06/2019 23:21:16
Quote Anchor link
Hoi Hoi,
Bedankt voor je reactie. De site is in Wordpress gemaakt
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

20/06/2019 00:26:12
Quote Anchor link
Ik weet niet of het een bestaande theme is, of een op maat gemaakte. Maar in de map 'wp-content/themes/JOUW_TEMPLATE' staan de theme-bestanden. Het kan zijn dat deze theme wat eigenschappen en settings in de database opslaat.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.