Waar kan ik het Thema Bestand vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar / Inrichten / Beheren / De

Functieomschrijving Wil jij als Applicatie Ontwikkelaar er voor zorgen dat er op een zo veilig mogelijke manier de vrede bewaard kan worden en er tijdens kritische situaties alle communicatiemiddelen blijven werken? Lees dan snel deze uitdagende Technisch Applicatiebeheer functie! Het functioneel inrichten en beheren van het versiebeheersysteem (Git); Het functioneel inrichten en configureren van de gemeenschappelijke build-straat; Het functioneel inrichten en beheren van Team Foundation Server/Azure DevOps Server; Het ondersteunen van de diverse ontwikkelteams ten aanzien van versiebeheer, geautomatiseerd testen en statische code analyse; Het maken van setups voor onze producten; Het beheren, labelen en distribueren van opgeleverde versies. Functie-eisen

Bekijk vacature »

Trainee Progress Ontwikkelaar Den Haag

Functieomschrijving Je altijd al meer willen verdiepen in de wereld van Progress? Tijdens dit traineeship ontwikkel je jezelf tot een echt Progress Ontwikkelaar binnen een grote maatschappelijke organisatie! Ontwikkelen van bestaande en nieuwe applicaties; Use cases uitwerken; Je ontwikkelen tot echte Progress Ontwikkelaar; Ontwikkelen aan het back-end systeem d.m.v. webservices. Functie-eisen HBO/Academisch werk- en denkniveau; Bereidt om Progress Open Edge business engineer certificering te behalen; Kennis van SCRUM en Agile. Prima communicatieve vaardigheden; Resultaatgericht. Bedrijfsomschrijving Als trainee Progress Ontwikkelaar kom je te werken bij een semi-overheidsinstantie die een belangrijke maatschappelijke/sociale rol bekleed in Nederland. Met meerdere vestigingen verspreid over het

Bekijk vacature »

Jose Ordonez

Jose Ordonez

19/06/2019 11:22:09
Quote Anchor link
Beste,

Voor een restaurant heb ik een template aangeschaft. Deze heb ik voor hun naar wens aangepast. Echter kan ik nergens vinden waar ik de een aantal button teksten kan wijzigen. de buttons die ik wil wijzigen staan namelijk nog in het Engels en wil ze vertalen naar het Nederlands (zie homepage: view full menu & read more) (zie pagina reserveren: Book a table) . Heb getracht de php en of de CSS bestanden te achterhalen met een debugger. Maar helaas kan ik nergens de bestanden vinden, om eea aan te passen. Iemand hier die mij verder kan helpen?
Het betreft deze website:

Ik hoor het graag..

Gr. José
 
PHP hulp

PHP hulp

25/05/2020 11:16:07
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

19/06/2019 11:41:55
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik NetBeans als editor, maar er zijn ook andere editors (Sublime, Codelobster, Eclipse, Aptana) waarmee je eenvoudig kan zoeken naar bepaalde tekenreeksen in een hele source van een site. Dit zoeken werkt alleen in de bestanden, dus als de stijl en elementen in de database zijn opgenomen, dan dien je daarin te zoeken met bijvoorbeeld phpMyAdmin.

Gebruikt de site een bepaalde CMS (Wordpress, Joomla etc..)? Of is het op maat gemaakt?
Gewijzigd op 19/06/2019 11:44:28 door - Ariën -
 
Jose Ordonez

Jose Ordonez

19/06/2019 23:21:16
Quote Anchor link
Hoi Hoi,
Bedankt voor je reactie. De site is in Wordpress gemaakt
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

20/06/2019 00:26:12
Quote Anchor link
Ik weet niet of het een bestaande theme is, of een op maat gemaakte. Maar in de map 'wp-content/themes/JOUW_TEMPLATE' staan de theme-bestanden. Het kan zijn dat deze theme wat eigenschappen en settings in de database opslaat.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.