Waarde uit een hidden field halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Auke

Auke

29/08/2007 12:42:00
Quote Anchor link
Beste bezoekers,

Ik heb een probleem met een hidden html veld.

Ik zou graag de informatie uit dit veld ophalen met behulp van php om er daar vervolgens mee verder te werken.

Kan iemand mij verder opweg helpen ?

Bij voorbeeld dank
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 21:18:44
 
Bart van der veen

bart van der veen

29/08/2007 12:46:00
Quote Anchor link
<form method="post">
<input type="hidden" name="testwaarde" value="12345">
<input type="submit
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo$_POST['testwaarde']; //12345
?>
 
Auke

Auke

29/08/2007 13:48:00
Quote Anchor link
Dit dacht ik in eerste instantie ook.

het probleem is echter dat het hidden field gevuld word aan de hand van een dropdown list. De post varibale is dus niet direct beschikbaar.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/08/2007 14:01:00
Quote Anchor link
Dat doe je dan toch zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form method="post">
<input type="hidden" name="testwaarde" value="<?php
echo $_POST['dropdown']; //12345
?>
">
<input type="submit
</form>
<?php
echo $_POST['testwaarde']; //12345
?>


Niets moeilijks aan, gewoon logica.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.