Waarom werkt de query niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junaid Gondel

Junaid Gondel

21/12/2013 20:58:44
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met een probleempje de volgende mysql query werkt gewoon goed.
Quote:
SELECT * FROM artikelen WHERE cat='filmpjes' AND visible='1' order by id DESC LIMIT 0, 15

Maar de volgende query werkt niet, de visible=’1′ wordt niet meegenomen.
Quote:
SELECT * FROM artikelen WHERE cat='filmpjes' OR cat='plaatjes' OR cat='geluidjes' AND visible='1' order by id DESC LIMIT 0, 15

Wat doe ik fout?

Bedankt
-Junaid
Gewijzigd op 21/12/2013 20:59:05 door Junaid Gondel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:39:10
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

21/12/2013 21:58:38
Quote Anchor link
Probeer eens haakjes rond de ORs te zetten:
Code (SQL)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM artikelen WHERE (cat='filmpjes' OR cat='plaatjes' OR cat='geluidjes') AND visible='1' order by id DESC LIMIT 0, 15
 
Junaid Gondel

Junaid Gondel

21/12/2013 22:16:11
Quote Anchor link
Koen Vlaswinkel op 21/12/2013 21:58:38:
Probeer eens haakjes rond de ORs te zetten:
Code (SQL)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM artikelen WHERE (cat='filmpjes' OR cat='plaatjes' OR cat='geluidjes') AND visible='1' order by id DESC LIMIT 0, 15

Dacht al dat het aan de meerdere OR statements lag.

Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.