wat doe ik fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Roy

Roy

27/06/2008 21:46:00
Quote Anchor link
0 is actief en 1 is gesloten database staat op 1 maar hij wil maar die sluit bericht niet geven wat moet ik doen ?
de code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
                  <?php if($row['gesloten'] == "1"){             
                  echo "Deze blog is gesloten dus je kan er niet op reageren";
                  }
else{
                  ?>

                  <form name="form1" action="?p=pagina/blogsbekijken&nid=<?php echo $nid; ?>" method="post">
                    <div align="center"><br>
                          <img src="images/bold.gif"  alt="Dikgedrukt" onclick="javascript:addSmilie('[b]je dikgedrukte tekst[/b]')" /> <img src="images/schuin.gif" alt="Schuingedrukt" onclick="javascript:addSmilie('[i]je schuingedrukte tekst[/i]')" /> <img src="images/underlined.gif" alt="Onderstreept" onclick="javascript:addSmilie('[u]je onderstreepte tekst[/u]')" /> <img src="images/qeute.gif" alt="QUOTE" onclick="javascript:addSmilie('[quote]<?php echo wordwrap(stripslashes(nl2br(addSmiley($row['bericht']))),150,"\n",1); ?>[/quote]')" /><br />
                          <textarea name="bericht" cols="30" rows="8" id="bericht" style="border:1px solid #000000; background:url(images/stripes.png); width:429; height:100;"></textarea>
                          <br>
                          <input style="border:1px solid #000000;" type="submit" name="submit" value="Reageren">
                          <br />
                          <?php echo Smileys();
                          }
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:31:49
 
Karel Bijvelds

Karel Bijvelds

27/06/2008 22:09:00
Quote Anchor link
Om te testen heb ik: $row[gesloten]="1"; voor de "if" gezet en dit gaat goed zowel met de waarde "0" en "1" de juiste tak.
Is de benaming in je database overeenkomstig met "gesloten" in je script (hoofdletter misschien)?
debug met print_r($row) al gedaan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karel Bijvelds
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2008 22:28:00
Quote Anchor link
if($row['gesloten'] == 1)

Ik neem aan dat 1 een getal is en geen string.
 
Roy

Roy

27/06/2008 23:45:00
Quote Anchor link
doet het niet qeury is
gesloten varchar(2) NOT NULL 0(standartwaarde)
 
Karel Bijvelds

Karel Bijvelds

28/06/2008 00:06:00
Quote Anchor link
Nu staat er in de database hws " 1" of "1 ".
Probeer: if(trim($row['gesloten']) == "1")
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Karel Bijvelds
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.