wat vinden jullie ervan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 21:47:00
Quote Anchor link
ik heb nu dus een paar sites:
sites van mij alleen:
http://www.darkdimensions.nl/
http://www.darkdimensions.nl/new/index2.php

sites van mij en een vriend van me:
http://pkfreeplay.darkdimensions.nl/
http://freeplaytest.darkdimensions.nl/

van allebei ben ik met de laatste nog bezig dus als jullie tips hebben daarvoor dan hoor ik het graag
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 14:40:16
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/06/2008 21:49:00
Quote Anchor link
Je laatste site is het mooist. De rest is bagger. Eerste klopt niet helemaal, tweede is te basic en de derde: in welke tijd leven wij? Het Internet Explorer tijdperk? I don't think so, mate. Tegenwoordig hoort een website minstens Mozilla FireFox, Opera, Safari compatible te zijn, IE sucks.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 21:53:00
Quote Anchor link
de laatste heb ik vandaag gemaakt de derde een vriend van me (ik het html php gebeuren) de 2de ben ik mee bezig dus daar wil ik ook graag wat tips voor en de 1e is al heel oud en dat was een template. internet explorer heb ik zelf ook een hekel aan maar de meeste mensen gebruiken het nog en degene die die site ontworpen heeft, heeft die tekst neergezet ;)

maar als je tips hebt voor de 2de dan hoor ik het graag
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Helaas, weer een layout met tabellen. Tegenwoordig kan dat echt niet meer aangezien er ten eerste betere alternatieven zijn (CSS) en ten tweede tabellen daar eigenlijk helemaal niet voor bedoeld zijn. Ga je dus eens verdiepen in het gebruik van CSS en bouw je website daarmee op.

Verder zou ik het lettertype dat je gebruikt ook eens veranderen. Times New Roman is geen lettertype dat je op een website wilt gebruiken. Verdana, Tahoma of Arial zijn al betere lettertypen...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/06/2008 21:57:00
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk het lettertype. Times New Roman hoort wat mijn part niet thuis op het web, zo'n lelijke lettertype... De indeling van die lay-out is gewoon zo basic. Daarom is de lay-out van je vierde optie beter. Die indeling heeft iets, iets aparts. Een paar blokken met wat tekst erin zegt niet veel...

Ik zou maar eens een beetje rond gaan kijken op het web wat er zoal in jouw categorie te vinden is. Daar inspiratie uit op doen en zo tot een mooi resultaat komen. Succes ;-).
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:00:00
Quote Anchor link
CSS gebruik ik al, voor de 2de keer met die 2de site ben ik nog heel veel mee bezig dus die wordt nog gevuld, en als je kijkt op andere sites zul je zien dat ze bijna nergens een ander lettertype gebruiken en anders lijkt het genoeg op times new roman dus ik vindt het onzin dat te veranderen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:05:00
Quote Anchor link
Als je Times New Roman gebruikt, moet het wel in je layout passen. En dat is in het geval van je tweede site gewoon niet het geval...

Verder zul je misschien best CSS gebruiken, maar _niet_ voor de layout van je tweede website. En dat is zonde, tabellen zijn daar niet voor bedoeld en leveren alleen maar beperkingen die je met een CSS layout niet hebt...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:08:00
Quote Anchor link
ben ook bezig om de tables te vervangen door divs maar wil eerst de layout mooi maken en dan zet ik het zegmaar om
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:11:00
Quote Anchor link
Dan zou ik direct opnieuw beginnen en je layout mbv CSS opbouwen. Het is onlogisch om je site eerst met tabellen helemaal af te maken om daarna alles weer om te gaan zetten naar CSS...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:12:00
Quote Anchor link
het staat wel in css maar heb tabellen gebruikt in plaats van divs en dat ga ik nog veranderen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:35:00
Quote Anchor link
Quote:
het staat wel in css
Oh ja? Waarom kom ik in je broncode op verschillende plaatsen dan nog de <font> tag tegen en heb je overal nog inline css styles verwerkt?

Ik geloof best dat je ook dingen in een externe stylesheet hebt staan, maar je doet moet zijn om daar alle opmaak in te plaatsen en verder in je html code alleen met divs, id's en classes te werken...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Oh wist niet eens dat het inline stond XD zal er naar kijken ;) maar voorlopig blijft het wel in tabellen staan tot ik klaar ben met de layout
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:46:00
Quote Anchor link
Het blijft uiteraard je eigen keuze, maar ik raad je aan om het nu direct goed te doen. Dat scheelt je later een hoop werk en frustratie als je alles weer om moet gaan zetten...
 
Lode

Lode

17/06/2008 23:22:00
Quote Anchor link
allemaal bagger en quirksmode en qua code houd ik me mond maar...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/06/2008 23:44:00
Quote Anchor link
@raymond

Neem maar van mij (en Blanche aan, die weet ook waar hij over praat) dat je beter je lay-out op het moment van scripten beter meteen in Divs en CSS kan plaatsen. Het heeft ten 1e al geen nut om werk dubbel te doen (zonde van je tijd en moeite) en ten 2e heb je met divs meer vrijheid voor het plaatsen van delen van je site, waardoor je ook het slicen (opdelen van de achtergrond in verschillende delen) opnieuw zou moeten doen.
Maak gewoon in een tekenprogramma een lay-out, laat die indien je dat wenst beoordelen en werk deze uit naar een Divs/ CSS lay-out.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

19/06/2008 21:44:00
Quote Anchor link
een vraagje nog waarom is het nou eigenlijk beter om divs i.p.v. tables te gebruiken??
 

19/06/2008 21:45:00
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Tabellen zijn eenvoudig, makkelijk toe te wijzen.. Maar zodar jij je site dynamisch wil maken en makkelijk kunnen veranderen ga je smeken om divs.. Divs zijn precies te positioneren en geheel aan te passen.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

28/06/2008 16:40:00
Quote Anchor link
ok ik heb mijn pagina een beetje opgeknapt wat vinden jullie er nu van

linkje: http://darkdimensions.nl/new/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Noppes

Noppes

28/06/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Ik zal zeggen ga eerst eens een basis cursus html / css volgen
 
Wouter K

Wouter K

28/06/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Hij sliced ze en doet geen moeite meer om ze om te zitten in divs. Lijkt me toch duidelijk heren ?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.