weergeven laatste gegevens in db in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

YStec

YStec

09/01/2005 04:01:00
Quote Anchor link
hi,

misschien is dit een hele nooby question:

hoe kan ik in php iets dat als laatst toegevoegd in een database weergeven in php in een tabelvorm.

je hebt bv. tabel:news
rijen:
news: 20 records
toegevoegd: 29-12-1999

hoe kan ik dan de laatste 5 nieuws die is toegevoegd weergeven in een tabelvorm:
toegevoegd: nieuws...

alvast bedankt,
YStec
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:07:36
 
Jorik

Jorik

09/01/2005 10:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "SELECT * FROM nieuws ORDER BY id DESC LIMIT 0,5";
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.