while met pauze (en in groep weergeven)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mc music

mc music

16/09/2015 09:45:23
Quote Anchor link
Hoi,

ik heb volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
= 1;
while ($i<=10)
{

        echo "i=$i ";
        time_nanosleep(1, 0);/* sleep(1) kan in dit voorbeeld ook gebruikt worden*/
        $i++;
}

?>


Dit krijg je na 10 sec op het scherm i=1 i=2 i=3 i=4 i=5 i=6 i=7 i=8 i=9 i=10
wat ik eigenlijk wil bereiken is iets andres namelijk

i=1 op het scherm
1 sec pauze
i=1 i=2 op het scherm
1 sec pauze
i=1 i=2 i=3 op het scherm
enz ...

is het ook mogelijk om het volgende te bereiken
i=1 i=2 i=3 i=4 i=5 op het scherm
1 min pauze
i=1 i=2 i=3 i=4 i=5 i=6 i=7 i=8 i=9 i=10 op het scherm
Gewijzigd op 16/09/2015 09:48:13 door Mc music
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:35:09
 
Randy vsf

Randy vsf

16/09/2015 09:56:03
Quote Anchor link
Dat gaat niet lukken ben ik bang.
Als je zoiets wilt zou ik eens naar javascript kijken.

Op het moment dat jij de pagina ziet, is het hele script al verwerkt.
 
Mc music

mc music

16/09/2015 10:10:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
for($i=0;$i<41;$i++) {
if($i % 20 == 0) {
echo $i;
}
}
?>


alleen geeft die 02040
daar heb ik voldoende aan het was eigelijk om mails in builk te kunnen verzenden
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

16/09/2015 10:24:28
Quote Anchor link
>> het was eigelijk om mails in builk te kunnen verzenden

Je kunt ook in de configuratie voor bulkmail van je SMTP-server duiken. Meestal kun je daarin mails groeperen/bundelen per 50 bijvoorbeeld en daarnaast een interval in uren, minuten en seconden voor de verzending instellen.

Als je meerdere PHP-applicaties hebt die e-mailen, is dat zelfs aan te bevelen. Zo komt alle uitgaande mail van verschillende applicaties netjes in de juiste volgorde uit in dezelfde wachtrij.
 
- wes  -

- wes -

16/09/2015 10:35:17
Quote Anchor link
Kijk ook naar een tool als Mandrill, die de mails voor je verstuurd, of dat er nou 5 zijn of 5000
 
Kees Mulder

Kees Mulder

16/09/2015 11:58:56
Quote Anchor link
Hallo heb je dit al geprobeed:

<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
<head>
<meta charset='utf-8'>
<title>Een ingewikkelder formulier</title>
</head>
<body>
<form method="get" action="form2afhandeling.php">
<p>naam: <input type="text" size="20" name="naam"></p>
<p>geslacht:
<input type="radio" name="geslacht" value="man" checked>Mannelijk
<input type="radio" name="geslacht" value="vrouw">Vrouwelijk
</p>
<p>Welk profiel:
<select name="profiel">
<option>NT</option>
<option>NG</option>
<option>EM</option>
<option>CM</option>
</select>
</p>
<p>geboortedatum: <input type="date" name="geboortedatum" ></p>
<p><input type="submit" value="Verstuur"></p>
</form>
</body>
</html>
 
- wes  -

- wes -

16/09/2015 15:40:35
Quote Anchor link
@Kees Mulder: Whut?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/09/2015 15:45:04
Quote Anchor link
@Kees Mulder: Wat heeft een voorbeeld-fomulier met zijn vraag te maken?
 
Mc music

mc music

16/09/2015 22:48:22
Quote Anchor link
Ik gebruik phpmailer daar kan je gemakelijk zonder veel poetpats html pagina's versturen.
Alleen had ik een probleem met de builk instelling.
Het is voor een nieuwsbrief en alles netje in een script.
Al heb ik het idee om het met een cron te doen.
 
Remco van der Velde

Remco van der Velde

17/09/2015 16:39:05
Quote Anchor link
indien je browser dit ondersteund en je geen akelige virusscanner hebt die dit om zeep helpt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
ob_start();
echo '....';
ob_flush();
sleep(1);
echo '....';
ob_flush();
?>
 
- wes  -

- wes -

18/09/2015 10:02:47
Quote Anchor link
wat heeft je browser en virusscanner te maken hiermee remco?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

18/09/2015 12:51:56
Quote Anchor link
1: Je browser moet ondersteuning hebben voor zogeheten trailing headers om deze manier van werken te ondersteunen.
2: Virusscanners zijn wel eens geneigd om de volledige HTTP request op te vangen en pas vrij te geven wanneer gegarandeerd is dat er niets schadelijks in de content zit. Dit werkt het gebruik van intermediate output tegen.
Gewijzigd op 18/09/2015 12:52:19 door Ben van Velzen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.