Wie kan mij helpen om mijn poll werkend te krijgen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

17/08/2008 12:49:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een poll script gevonden.
Die ik graag wil het gaat om het poll script: http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1196/
Maar bij mij doet de poll het niet kijk maar: http://myblogsite.nl/pollscript.php
Ik het deze instellingen veranderd:
$mysqlhost = 'localhost';//Je mysql-host
$mysqluser = 'root';//Je mysql-gebruikersnaam
$mysqlpass = '*****';//Je mysql-wachtwoord
$mysqldatabase = 'poll';//De database waarin je de poll wil installeren
$adminwachtwoord = '*****';//Het wachtwoord waarmee je het administratiepaneel in kan
$mail = '[email protected]';//Je mail adres, voor support
Maar er staat dat ik de sql moet veranderen. Maar wat is dit?
Mocht je willen weten wat mijn host ondersteund zie: http://www.webreus.nl/wcrXA1/index.php?id=3284
Ik heb het pakket webreus starter!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joep Tegelaar
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 07:41:00
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

18/08/2008 00:11:00
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je wel connectie kan maken met de database.

Het lijkt er echter op dat de juiste MySQL tabel niet juist is aangemaakt.

Heb je een tabel polls in de database $mysqldatabase (= 'poll';) ?
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

18/08/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Heb je een tabel polls in de database $mysqldatabase (= 'poll';) ?
Nee dat heb ik niet. Maar ik weet niet hoe ik dit moet instellen bij mijn MYSQL database. Om het beheer van mijn site te doen werk ik met PLESK.
Als ik een database aan maak dan kan ik bij type kiezen uit: "MYSQL" en uit: "PostgreSQL"
Ik heb een filmpje gevonden waar in uitgelegd word hoe je een MYSQL database moet maken. Ik heb de MYSQL database op de zelfde manier gemaakt als in het filmpje. Zie: http://www.online-helpdesk.nl/kb/entry/71/
Alvast bedankt voor de hulp!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joep Tegelaar
 
Takke

takke

18/08/2008 10:57:00
Quote Anchor link
Ga naar phphmyadmin

En voer een nieuwe sql odracht uit..

Heb je een sql file erbij??

Kopieer die dan en plak het in het sql veld...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

18/08/2008 11:21:00
Quote Anchor link
ja, gewoon naar phpMyAdmin, maak de juiste database aan. zorg dat de naam van die database overeen komt met wat in $mysqldatabase staat.

Dan heb je een tab/knopje SQL. Daar vul je dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
CREATE TABLE poll (
id INT( 10 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
optie INT( 2 ) NOT NULL ,
poll INT( 2 ) NOT NULL ,
ip VARCHAR( 255 ) NOT NULL ,
UNIQUE (
id
)
) ENGINE = InnoDB;

CREATE TABLE polls (
id INT( 10 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
vraag VARCHAR( 255 ) NOT NULL ,
opties VARCHAR( 255 ) NOT NULL ,
UNIQUE (
id
)
) ENGINE = InnoDB
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

18/08/2008 17:58:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt!
Mijn poll doet het!
ps.
Emmanuel Delay,

Hoe wist je dat ik bij het knopje SQL dat code moet invullen?
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

18/08/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Dat staat er bij, bij het script dat je kreeg.
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

19/08/2008 12:12:00
Quote Anchor link
De poll werkt nog niet helemaal 100% :-(
Als ik namelijk de poll probeer te verwijderen krijg ik de foutmelding: Fout in mysql! Mail [email protected] of probeer het opnieuw
(Ik heb even het E-mail adres weg gehaald want ik wil geen spam)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/08/2008 12:37:00
Quote Anchor link
Waar wordt die $_POST['id'] uit gehaald?

Je krijgt een radio button met de naam verwijder. Die bevat de id die je wil verwijderen.

Op lijn 189 (van http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1196/) zou waarschijnlijk moeten staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $id = $_POST['verwijder'];?>
in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $id = $_POST['id'];?>
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

19/08/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Hoi,

De poll doet het nu helemaal niet meer!
Hij weergeeft alleen nog een blanke pagina.
Ik heb daarom het script: pollscript2.php genoemt. In de hoop dat dit wel lukte.
Maar ook dit lukte niet. Daarom heb ik nu maar een hele nieuwe database aangemaakt. Maar ook dit lukt niet!
Ik probeer het vanavond op nieuw. Mijn host zegt dat als je een database verwijderd dat dit soms een kwartier kan duren!
Ik laat je nog wel weten of het lukt!
 
- SanThe -

- SanThe -

19/08/2008 14:44:00
Quote Anchor link
Blanco pagina is meestal een } of ) vergeten af te sluiten.
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

19/08/2008 15:54:00
Quote Anchor link
Dankjewel ik was inderdaad een ) vergeten!
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

19/08/2008 16:02:00
Quote Anchor link
Maar helaas heeft deze aanpassing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $id = $_POST['verwijder'];?>

Niet geholpen. Hij blijft gewoon zeggen: Fout in mysql! Mail [email protected] of probeer het opnieuw.
(Ik heb even het E-mail adres weg gehaald want ik wil geen spam)
En ik kom er net achter dat de beveiliging van dit poll script nou ook niet echt goed is. Ik kan gewoon ter plekke een wachtwoord verzinnen. Het wachtwoord is namelijk altijd goed!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joep Tegelaar
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/08/2008 16:35:00
Quote Anchor link
Zou zeggen doe eens gek en maak hem goed :)
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

20/08/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt allemaal voor het mee denken.
Ik ben er zeker wat wijzer van geworden.
Maar helaas wil het toch niet lukken met het script. Daarom heb ik maar besloten om een nieuw poll script op te zoeken!
 
Joep Tegelaar

Joep Tegelaar

20/08/2008 20:15:00
Quote Anchor link
Ik heb een goed poll script gevonden.
Je kan hem bekijken op: http://myblogsite.nl/pollscript.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.