window.open en window.document.getElementById

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bjorn Chin Fo Sieeuw

Bjorn Chin Fo Sieeuw

03/11/2015 21:58:04
Quote Anchor link
Ik heb een clickable table die een jQuery triggert. Deze jQuery haalt data uit een database zoals klantnaam. In de jQuery wordt de functie popUpurow1(url) aangeroepen. In deze functie wordt er een popup geopend, en moet de data uit de database in velden van de popup geplaatst worden. Hier is mijn code:

function popUpurow1(url)
{
if(!newWindowupdate.closed && newWindowupdate.location)
{
newWindowupdate.location.href = url;
}
else
{
newWindowupdate = window.open(url, 'naamupdate', 'width = 700');
var lblKlantnaam = newWindowupdate.document.getElementById("lblKlantnaam");
lblKlantnaam.value = klantnaamdatarow1;
if(!newWindowupdate.opener)
{
newWindowupdate.opener = self;
}
}

if (window.focus)
{
newWindowupdate.focus();
}

return true;
};

var rowindex1 = document.querySelector("#row1");

rowindex1.addEventListener("click", function() {
var val2 = window.opener.document.getElementById("postcode1").value;
$.ajax({
type: "POST",
url: "popup5script.php",
data: {
postcode1: val2//,
}
})
.done(function (msg) {
var splitResult=msg.split("|");
klantnaamdatarow1 = splitResult[0];
popUpurow1('popup5u.php');
});
});

Soms wordt de popup geopend met alle velden ingevuld zoals klantnaam, zoals het hoort. Soms zijn alle velden leeg. Meestal is het de tweede keer openen goed, maar de eerste keer niet. Weet iemand hoe ik het zo kan maken dat het altijd alle velden inleest uit de database?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 16:46:30
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/11/2015 00:38:02
Quote Anchor link
Heb je deze vraag al niet eens eerder gesteld? Deze komt mij bekend voor. Volgens mij had ik toen ook al geantwoord dat het een nogal ongebruikelijke constructie is (jQuery icm popup openen).

Is het niet veel makkelijker om een identificerend attribuut aan de popup URL mee te geven?

klantpopup.php?klantId=12

?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.