wowslider aanpassing werkt niet waar ga ik mank?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Klaas Meinesz

Klaas Meinesz

26/08/2012 22:51:27
Quote Anchor link
Ik draai op een site wowslider om foto's te laten zien.

Nu heb ik in het verleden op een testserver de code aangepast zodat ik via een cms systeem foto's kan toevoegen en de slider automatisch deze foto's vanaf de dir inleest. Dit werkte super goed.......
Nu het probleem mijn test schijf is gecrashed (simpele synology nas) en ik heb geen backup(idd niet erg slim).

Nu probeer ik het trucje nogmaals maar ik krijg het niet meer voor elkaar.

Dit is de html file van WOW zelf
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <title>Qi-Jitsu Groningen generated by WOWSlider.com</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="keywords" content="Qi-Jitsu Groningen, WOW Slider, jQuery Auto Image Rotator, Image Rotator Js" />
    <meta name="description" content="Qi-Jitsu Groningen created with WOW Slider, a free wizard program that helps you easily generate beautiful web slideshow" />
    <!-- Start WOWSlider.com HEAD section -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="engine1/style.css" />
    <style type="text/css">a#vlb{display:none}</style>
    <script type="text/javascript" src="engine1/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="engine1/wowslider.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com HEAD section -->
</head>
<body style="background-color:#ffffff">
    <!-- Start WOWSlider.com BODY section -->
    <div id="wowslider-container1">
    <div class="ws_images">
<span><img src="data1/images/p1080019.jpg" alt="P1080019" title="P1080019" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080020.jpg" alt="P1080020" title="P1080020" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080019.jpg" alt="P1080019" title="P1080260" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080020.jpg" alt="P1080282" title="P1080282" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080019.jpg" alt="P1080285" title="P1080285" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080020.jpg" alt="P1080391" title="P1080391" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080776.jpg" alt="P1080776" title="P1080776" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080884.jpg" alt="P1080884" title="P1080884" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080908.jpg" alt="P1080908" title="P1080908" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090037.jpg" alt="P1090037" title="P1090037" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090212.jpg" alt="P1090212" title="P1090212" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090215.jpg" alt="P1090215" title="P1090215" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090600.jpg" alt="P1090600" title="P1090600" id="wows1"/></span>
</div>

<a style="display:none" href="http://wowslider.com">jQuery Simple Image Rotator by WOWSlider.com v2.0</a>
    </div>
    <script type="text/javascript" src="engine1/script.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com BODY section -->
</body>
</html>


en dit de vervangende PHP toevoeging.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <title>Qi-Jitsu Groningen generated by WOWSlider.com</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="keywords" content="Qi-Jitsu Groningen, WOW Slider, jQuery Auto Image Rotator, Image Rotator Js" />
    <meta name="description" content="Qi-Jitsu Groningen created with WOW Slider, a free wizard program that helps you easily generate beautiful web slideshow" />
    <!-- Start WOWSlider.com HEAD section -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="engine1/style.css" />
    <style type="text/css">a#vlb{display:none}</style>
    <script type="text/javascript" src="engine1/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="engine1/wowslider.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com HEAD section -->
</head>
<body style="background-color:#ffffff">
    <!-- Start WOWSlider.com BODY section -->
    <div id="wowslider-container1">
    <div class="ws_images">
<?php
    $files
= glob("data1/images/*.*");
    for ($i=1; $i<count($files); $i++)
  {

      $name=$files[$i];  
    echo '<span><img scr="'.$name,'" alt="'.$name, '" id="wows'.$i, '" /></span>'. "\n" ;
  }

  ?>

</div>

<a style="display:none" href="http://wowslider.com">jQuery Simple Image Rotator by WOWSlider.com v2.0</a>
    </div>
    <script type="text/javascript" src="engine1/script.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com BODY section -->

</body>
</html>


Als ik de broncode(ctrl-u) ga bekijken zijn beide exact gelijk behalve dat de html wel werkt en de php niet. waar ga ik mank? vooral omdat in een verleden een soort gelijke php script wel werkte.
Gewijzigd op 26/08/2012 22:54:48 door Klaas Meinesz
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:54:16
 
Jelle Hi

Jelle Hi

26/08/2012 22:53:49
Quote Anchor link
Misschien een domme vraag; is het wel een php-bestand? Of is het .html ?
 
Klaas Meinesz

Klaas Meinesz

26/08/2012 23:09:04
Quote Anchor link
Het origineel is wow.html na de wijziging (toevoegen php) hernoem ik het naar wow.php

Het lijkt ook te kloppen wat ik doe omdat de php netjes geparsed word door de server.

Toevoeging op 26/08/2012 23:13:36:

dit is de broncode van WOWslider zelf:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <title>Qi-Jitsu Groningen generated by WOWSlider.com</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="keywords" content="Qi-Jitsu Groningen, WOW Slider, jQuery Auto Image Rotator, Image Rotator Js" />
    <meta name="description" content="Qi-Jitsu Groningen created with WOW Slider, a free wizard program that helps you easily generate beautiful web slideshow" />
    <!-- Start WOWSlider.com HEAD section -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="engine1/style.css" />
    <style type="text/css">a#vlb{display:none}</style>
    <script type="text/javascript" src="engine1/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="engine1/wowslider.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com HEAD section -->
</head>
<body style="background-color:#ffffff">
    <!-- Start WOWSlider.com BODY section -->
    <div id="wowslider-container1">
    <div class="ws_images">
<span><img src="data1/images/p1080019.jpg" alt="P1080019" title="P1080019" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080020.jpg" alt="P1080020" title="P1080020" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080019.jpg" alt="P1080019" title="P1080260" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080020.jpg" alt="P1080282" title="P1080282" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080019.jpg" alt="P1080285" title="P1080285" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080020.jpg" alt="P1080391" title="P1080391" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080776.jpg" alt="P1080776" title="P1080776" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080884.jpg" alt="P1080884" title="P1080884" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1080908.jpg" alt="P1080908" title="P1080908" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090037.jpg" alt="P1090037" title="P1090037" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090212.jpg" alt="P1090212" title="P1090212" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090215.jpg" alt="P1090215" title="P1090215" id="wows1"/></span>
<span><img src="data1/images/p1090600.jpg" alt="P1090600" title="P1090600" id="wows1"/></span>
</div>

<a style="display:none" href="http://wowslider.com">jQuery Simple Image Rotator by WOWSlider.com v2.0</a>
    </div>
    <script type="text/javascript" src="engine1/script.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com BODY section -->
</body>
</html>


en dit van mijn aangepaste file


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <title>Qi-Jitsu Groningen generated by WOWSlider.com</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="keywords" content="Qi-Jitsu Groningen, WOW Slider, jQuery Auto Image Rotator, Image Rotator Js" />
    <meta name="description" content="Qi-Jitsu Groningen created with WOW Slider, a free wizard program that helps you easily generate beautiful web slideshow" />
    <!-- Start WOWSlider.com HEAD section -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="engine1/style.css" />
    <style type="text/css">a#vlb{display:none}</style>
    <script type="text/javascript" src="engine1/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="engine1/wowslider.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com HEAD section -->
</head>
<body style="background-color:#ffffff">
    <!-- Start WOWSlider.com BODY section -->
    <div id="wowslider-container1">
    <div class="ws_images">
<span><img scr="data1/images/p1080019.jpg" alt="data1/images/p1080019.jpg" id="wows1" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080020.jpg" alt="data1/images/p1080020.jpg" id="wows2" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080260.jpg" alt="data1/images/p1080260.jpg" id="wows3" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080282.jpg" alt="data1/images/p1080282.jpg" id="wows4" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080285.jpg" alt="data1/images/p1080285.jpg" id="wows5" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080391.jpg" alt="data1/images/p1080391.jpg" id="wows6" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080776.jpg" alt="data1/images/p1080776.jpg" id="wows7" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080884.jpg" alt="data1/images/p1080884.jpg" id="wows8" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1080908.jpg" alt="data1/images/p1080908.jpg" id="wows9" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1090037.jpg" alt="data1/images/p1090037.jpg" id="wows10" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1090212.jpg" alt="data1/images/p1090212.jpg" id="wows11" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1090215.jpg" alt="data1/images/p1090215.jpg" id="wows12" /></span>
<span><img scr="data1/images/p1090600.jpg" alt="data1/images/p1090600.jpg" id="wows13" /></span>
</div>

<a style="display:none" href="http://wowslider.com">jQuery Simple Image Rotator by WOWSlider.com v2.0</a>
    </div>
    <script type="text/javascript" src="engine1/script.js"></script>
    <!-- End WOWSlider.com BODY section -->
    
</body>
</html>
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

26/08/2012 23:49:17
Quote Anchor link
in je img tag in de echo staat scr ipv src ;)

regel 25 (de vervangende PHP toevoeging)
 
Klaas Meinesz

Klaas Meinesz

26/08/2012 23:55:10
Quote Anchor link
Lang leven woordblindheid Grrr ben al 5 uur aan het zoeken.
Ik denk dat dat idd de oplossing is.

Dank dit had ik zelf niet snel gevonden.
 
Eddy E

Eddy E

27/08/2012 09:45:52
Quote Anchor link
Heb ik zelf ook vaak hoor.
Zoiets kan je redelijk makkelijk vinden als je in je browser het element (de <img>) inspecteert.
Dan geeft hij aan wat er niet klopt.
 
Tim van Norde

Tim van Norde

27/08/2012 12:31:28
Quote Anchor link
CTRL+SHIFT+J in Chrome. Daarmee open je een schermpje waarin ook errors weer worden gegeven. Deze pagina heeft ook 3 errors :P
Failed to load resource http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js
Failed to load resource http://cc-lg.coolconcepts.nl/pop/js.php?zone=63
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.phphulp.nl/img/lightbox/loading.gif
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.