Xamp en file get contest

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Auke

Auke

03/11/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ik heb een simpel scripje die ik op mijn local host niet werkend krijg. Het is een standaard Xamp installatie op een windows machine.

Als ik dit b.v. probeer:

$content = file_get_contents('http://www.google.nl');
echo $content;

krijg ik deze error:

Warning: file_get_contents(http://www.google.nl) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! in.....

Weet iemand wat ik hier aan kan doen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:00:51
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/11/2008 12:21:00
Quote Anchor link
Het zou kunnen zijn dat standaard het niet toegestaan is om urls te gebruiken in file_get_contents(). Controleer de allow_url_fopen instelling in je php.ini eens, deze moet aan staan...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/11/2008 12:31:00
Quote Anchor link
@Blanche: Dan zou je toch een andere error verwachten?
 
Auke

Auke

03/11/2008 12:34:00
Quote Anchor link
Deze staat aan. Waar het eigenlijk om gaat is om Magpie RSS werkend te krijgen. Op mijn remote host werkt het prima maar op local host krijg ik deze error: Warning: 1 MagpieRSS: 3 Failed to parse RSS file. (Cannot open file.....)

Omdat ook filegetcontents niet werkte dacht ik dat dit hetzelfde probleem zou kunnen zijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.