XMLHttpRequest cannot load (php header)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Php knipper

php knipper

07/02/2015 12:30:24
Quote Anchor link
Hallo,

Voor de verwerking van van bioscoop programma maak ik gebruik van json en jquery, dit is sneller. bij het openen van de pagina gaat deze automatisch zoeken naar de juiste film en moet ik alleen maar bevestigen. aan de rechterkant wordt het aantal films dat nog niet is ingegeven per bioscoop weergegeven.

Nu is het probleem, alle data wordt ingeladen op hetzelfde moment vanaf hetzelfde domein. de json gegevens die worden geladen voor de rechterkant duurt even om te maken, hierdoor kan ik totdat dat is geladen geen filmen in geven.

Ik heb dus nu een sub domein gemaakt (json.moviechecker.be) en dit is qua session en cookie in orde, maar ik krijg nu een fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
XMLHttpRequest cannot load http://json.moviechecker.be/?admin=1&pagina=programma&sub=jquery&actie=get-status. No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://moviechecker.be' is therefore not allowed access.


in de json.php staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 header('Access-Control-Allow-Origin: http://moviechecker.be');  //heb ook al * geprobeert
    header("Access-Control-Allow-Credentials: true");
    header('Access-Control-Allow-Methods: GET, PUT, POST, DELETE, OPTIONS');
    header('Access-Control-Max-Age: 1000');
    header('Access-Control-Allow-Headers: Content-Type, Content-Range, Content-Disposition, Content-Description');
?>

maar het werkt niet
Gewijzigd op 07/02/2015 12:31:13 door Php knipper
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:34:23
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/02/2015 13:39:32
Quote Anchor link
JSONP geprobeerd?

Google
eerste resultaat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.